|
|
Q
|
|
Q
Co jak co kewin, ale m in ty tu wklejasz takie lapsy  Lapsy to wogole po co jest ten temat ???????????????? wklej cos porzadnego (tasme lub wysokie ako) tobie to najlepiej wychodzi krytyka .. nic wiecej 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Bo ja w przeciwientwie do Ciebie nie musze sie w taki sposob dowartosciowywac. Przejzyj temat i nigdzie nie zobaczysz nickow kilku naprawde niezlych typerow z tego forum. Oni kpia z takich jak ty.
Wklejasz tylko takie gdzie wygrasz, robiac wrazenie, ze trafiasz zawsze. Dla mnie zenada.
EOT
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Zawsze się znajdzie jakiś oszołom co bedzie pierdolił że ako za małe albo stawka za duża albo stawka za mała więc nie ma się czym chwalić ...
<rzygi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie lupus zenadą jest to że moderatorzy którzy powinni dawać przykład całemu forum, kłócą się jak małe dzieci 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
Bo ja w przeciwientwie do Ciebie nie musze sie w taki sposob dowartosciowywac. Przejzyj temat i nigdzie nie zobaczysz nickow kilku naprawde niezlych typerow z tego forum. Oni kpia z takich jak ty.
Wklejasz tylko takie gdzie wygrasz, robiac wrazenie, ze trafiasz zawsze. Dla mnie zenada.
EOT :D: nadal nie odpowiedziales mi na pytanie "po co jest ten temat ? " "trafiasz zawsze " czy ja kiedys tak napisalem ????
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
Zawsze się znajdzie jakiś oszołom co bedzie pierdolił że ako za małe albo stawka za duża albo stawka za mała więc nie ma się czym chwalić ...
<rzygi moze ma jakies kompleksy 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
<rzygi Powiedział Stoin, ktory jak mnie pamiec nie myli, posylal privy w stylu co warto zagrac  Skrzynke kasuje na biezaco, szkoda, mialbym co wkleic 
|
|
|
Link skopiowany do schowka