|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mi i dwom moim znajomym zdarzyly sie podobne sytuacje. Co ciekawe w zadnym wypadku nie dotyczyly one transakcji z tym samym bukiem. Mi zablokowali karte po wyplacie z Betsson.com, kolegom po Bwinie i Unibecie  Czy ktos wie o co moze chodzic? Pani z Inteligo nie udziela informacji na ten temat? Jesli tak ma byc juz zawsze, to ja rezygnuje z tego konta... Pozdrawiam Rossiak
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja miałem to samo,gdy zapytałem Panią o które transakcje chodzi i czy mogę je znaleźć w swojej historii rachunku to wytłumaczono mi że chodzi o zagrożenie użycia przez kogoś mojej karty i że to zagrożenie zostało im zgłoszone przez firmę z poza polski.Czyżby komuś wykradziono baze z kartami? Tego pewien być nie mogę, jeśli chodzi o bukmacherów to ja kartą wpłacałem jedynie do sportingbet. Pozdrawiam. Rcsade
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja rowniez dopytywalem sie o szczegoly i Pani wytlumaczyla mi mniejwiecej tyle, ze ktorys z odbiorcow zagranicznych nie szyfruje danych karty, umozliwiajac potencjalnym zlodziejom dostep do naszych Pojawia sie spory problem, bo wyglada na to, ze nawet majac nowa karte narazamy sie na ponowne problemy. Neteller czy MB wlasciwie do konca nie rozwiazuje sprawy...
Rossiak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ile bede czekal na kuriera jezeli wczoraj potwierdzilem zlozenie wniosku telefonicznie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zaczyna mnie wkurzać inteligo w jednej kwestii. Jak wpłacę powyżej 1000 zł na konto w Banku PKO w kasie, to księgują parę godzin. Jak wpłacę mniej niż 1000 zł to księgują w 1 sekundzie na koncie. Ma ktoś tak jeszcze? Czy tylko ja? :>
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile bede czekal na kuriera jezeli wczoraj potwierdzilem zlozenie wniosku telefonicznie ? czeka sie do dwóch tygodni ale w praktyce pod koniec pierwszego tygodnia juz kurier powinnien do Ciebie zadzownic i niebawem zjawić 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ile bede czekal na kuriera jezeli wczoraj potwierdzilem zlozenie wniosku telefonicznie ? czeka sie do dwóch tygodni ale w praktyce pod koniec pierwszego tygodnia juz kurier powinnien do Ciebie zadzownic i niebawem zjawić  czyli jak wczoraj potwierdzilem zlozenie wniosku to do piatku powinien do mnie zadzwonic ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzis z nimi gadalem, kurier dzwoni do 10 dni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zaczyna mnie wkurzać inteligo w jednej kwestii. Jak wpłacę powyżej 1000 zł na konto w Banku PKO w kasie, to księgują parę godzin. Jak wpłacę mniej niż 1000 zł to księgują w 1 sekundzie na koncie. Ma ktoś tak jeszcze? Czy tylko ja? :> dam ci radę - jak chcesz mieć szybko kasiorkę - wplacaj np. 10 x po 900 w ciagu 2/3 minut powinna operacja byc załatwiona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zaczyna mnie wkurzać inteligo w jednej kwestii. Jak wpłacę powyżej 1000 zł na konto w Banku PKO w kasie, to księgują parę godzin. Jak wpłacę mniej niż 1000 zł to księgują w 1 sekundzie na koncie. Ma ktoś tak jeszcze? Czy tylko ja? :> dam ci radę - jak chcesz mieć szybko kasiorkę - wplacaj np. 10 x po 900 w ciagu 2/3 minut powinna operacja byc załatwiona  taaaaaaa i jeszcze jakby przede mna w kolejce byl do okienka!!!!! 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
da sie przez inteligo grac na gieldzie ? tylko nie bijcie bo zielony jestem w tych sprawach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poprosze osobę, ktora dostala nowa karte o priv z numerem GG, chcialbym porozmawiac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tymi wpłatami i blokowaniem kart, to chodzi o MB
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
da sie przez inteligo grac na gieldzie ? tylko nie bijcie bo zielony jestem w tych sprawach  Niestety, ale Inteligo nie posiada modułu giełdowego  Orientowałem się, tylko Mbank 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja miałem to samo,gdy zapytałem Panią o które transakcje chodzi i czy mogę je znaleźć w swojej historii rachunku to wytłumaczono mi że chodzi o zagrożenie użycia przez kogoś mojej karty i że to zagrożenie zostało im zgłoszone przez firmę z poza polski.Czyżby komuś wykradziono baze z kartami? Tego pewien być nie mogę, jeśli chodzi o bukmacherów to ja kartą wpłacałem jedynie do sportingbet. Pozdrawiam. Rcsade A nie wplacales do expekta ? Bo wg mnie to oni powiadomili Vise a Visa inteligo. Druga mozliwosc betway - u mnie tylko takie mozliwosci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a jeszcze jedno: czy kurier jakies dokumenty chce ? bo ma byc u mnie kolo 13 i nie wiem co przygotowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie nie chcial niczego
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
u mnie nie chcial niczego ale on daje umowe do podpisania czy jak ? umowe trzeba bedzie odsylac ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie nie chcial niczego ale on daje umowe do podpisania czy jak ? umowe trzeba bedzie odsylac ? podpisujesz troche papierkow (chyba 3, moze 4), daje Ci zestaw startowy i potem reszte robisz przez telefon, nic nie musisz odsylac, przygotuj sobie tylko dokument tozsamosci jakis, bo moze bedzie chcial zeby mu pokazac, no i podczas rozmowy pozniej przez telefon tez bedzie Ci potrzebny dokument tozsamosci, ktory podawales podczas rejestracji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|