A mnie się rozłącza co nie jest moją winą. Doprowadza mnie to do szału. Co mam zrobić? Zadzwonić do nich? Mam wszystkie antywiry, praktycznie nowego kompa.
A teksty "Ty normalny jesteś??", zostaw młodszemu bratu ;]
A mnie się rozłącza co nie jest moją winą. Doprowadza mnie to do szału. Co mam zrobić? Zadzwonić do nich? Mam wszystkie antywiry, praktycznie nowego kompa.
Ja bym dzwonił- połączenie jest darmowe :] Trzba się pluć- na błękitnej lini bedą z tobą gadać, aż nie rozwiążą problemu (raz gadałęm prawi 1,5h- i znam wszystkie metody instalacji Neo - już ich trochę nie pamiętam, ale co tam)
Originally Posted by shane
A teksty "Ty normalny jesteś??", zostaw młodszemu bratu ;]
Ze moja lewa reka jest uposledzona. Szczegolnie gdy trzeba zrobic szybki zwod, trace kontrole nad reka tudziez pilka.
Zeby miec taka reke jak ten ma najslabsza
Gralem dzis 2na2 z jakims 26letnim plackiem, co wszytko pudlowal, niewazne czy stal juz sam pod koszem to pudlo. Ale w obronie przynajmniej dobrze pilnowal i napieral i 3 mecze 3 zwyciestwa
Taa... zwłaszcza to widoczne jest na kanałach z rodziny Discovery. Zawsze jak oglądam, to muszę dawać o 1/4 głośniej/ciszej. KRRiT już kiedyś na nich kary za to nakładała, a oni dalej swoje.
Taa... zwłaszcza to widoczne jest na kanałach z rodziny Discovery. Zawsze jak oglądam, to muszę dawać o 1/4 głośniej/ciszej. KRRiT już kiedyś na nich kary za to nakładała, a oni dalej swoje.
kiedys tą kwestie poruszył Janusz Weiss w swojej audycji w Radio Zet. Gdzieś tam dzwonił, chcąc dowiedziec się dlaczego własnie te reklamy są tak głośne. To wytłumaczono mu, że "reklamy wcale nie są głośno, tylko filmy są cicho"
Ale to jest tak specjalnie zrobione, ze majac ustawiony ten sam poziom dziewku, na reklamach mimo to jest glosniej. Czytalem o tym kiedys, to zabieg telewizji, aczkolwiek tam tez jeest norma pewna, ktorej nie mozna przekroczyc.
pogoda... wybieram sie za kilka dni nad naszemorze a jak patrze na prognozy pogody to chce mi sie tylko co sie dzieje z tym klimatem... powodzie, susze, traby nawet w polsce... co ejst?