|
|
member
|
|
member
Grał ktoś u nich w ostatnim czasie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tiaaa , troche szybko limitują, po za tym ok
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Grałem u nich ostatni. Wpłaciłem 60$ dostałem 30$ bonusu, wypłaciłem ponad 200 $. Jedyny problem jaki był to, że maile nie dochodziły do nich z kopiami paszportu i prawka to musiałem człowieka na live czacie męczyć o różne adresy gdzie mógłbym wysłać. Wypłata po akceptacji dokumentów następnego dnia na MB. Kontakt z supportem przez mail nie istnieje ze względu na to, że nie dochodzą do nich maile wiec zostaje live czat.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
zagrałem dziś u nich mecz Vejle - Frederica ( II liga Duńska).
Postawiłem na Fredericę, która wygrała 2:0.
Niestety okazało się że Betboo w swojej ofercie wystawił ten mecz jako: Sutjeska Niksic( Czarnogóra) - Frederica ( zamiast Vejle - Frederica).
Żeby było śmieszniej mam screen shota z " pending bets" na którym wyraźnie widać, że złożyłem zakład na mecz Vejle- Fredrica.
Teraz w " account history" mam : Sutjeska Niksic- Frederica i zwrót po kursie 1,0 ( dodam że przeszło mi sporo kasy koło nosa !!!).
Jak myślicie...warto z tym uderzyć do SBR ? Babka z Liveczata Betboo twierdziła, że błędnie podano nazwę drużyny gospodarzy i zdecydowano zwrócić stawki graczom...
MAM SCREEN SHOTA, NA KTÓRYM WYRAŹNIE WIDAĆ ŻE ZAWARŁEM ZAKŁAD NA MECZ VEJLE - FREDERICA...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak takowy screenshot posiadasz to myślę, że warto uderzyć do SBR.
|
|
|
Link skopiowany do schowka