|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jak sie nazywaja po polsku, skarpetki do kolan, ktore nosza pilkarze. CHce sobie kupic cale czarne, ale jak wpisze podkolanowki wyskakuje mi : [ Linked Image] Jesli getry wyskakuje: [ Linked Image] [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie natury prawnej: Moja ciotka jest głównym najemcą mieszkania komunalnego. Mam zamiar u niej się zameldować. I czy będąc już tam zameldowanym (jako zwykły najemca) będę mógł wykorzystać premię z mojej książeczki mieszkaniowej do wykupu tego mieszkania? Ponawiam i jeszcze coś: Czy jak zacznę pracować (jako student) na umowę o pracę to lata studiów przepadają z emerytury (kiedyś podobno tak było)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Hagii: chętnie bym ci pomógł, ale w poznaniu będe dopiero w piątek, a w mojej mieścinie też nie ma empiku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Hagii: chętnie bym ci pomógł, ale w poznaniu będe dopiero w piątek, a w mojej mieścinie też nie ma empiku trudno, ale dzieki za zainteresowanie moze znajdzie sie ktos inny... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sie nazywaja po polsku, skarpetki do kolan, ktore nosza pilkarze. CHce sobie kupic cale czarne, ale jak wpisze podkolanowki wyskakuje mi : [ Linked Image] Jesli getry wyskakuje: [ Linked Image] [ Linked Image]  Getry piłkarskie czarne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@HAGIi- z jednego z postów Logana ( LINK ) wnioskuję, ze pracuje on w Empiku, tyle, że one jest z Lublina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe Lublin niestety nie potrzebny mi 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
@Hagii: chętnie bym ci pomógł, ale w poznaniu będe dopiero w piątek, a w mojej mieścinie też nie ma empiku trudno, ale dzieki za zainteresowanie moze znajdzie sie ktos inny... Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pobrzeze a przybrzeze to jest to samo?????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pobrze%BFe http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=przybrze%BFe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pobrze%BFe http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=przybrze%BFe no to ladnie, cala noc przedmna!! a tym czasem ide sie odstresowac jakims piwkiem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potrzebuje kogos ze Szczecina, kto miałby książkę telefoniczną z tego rejonu, potrzebuje zdobyc jeden numer... Jeśli mógłby ktoś pomóc...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
--------------------------------------------------------------------------------
Witam, mam takie pytanko odnosnie zdjecia simlocka z se k800i. Qpilem telefonik w anglii na ebayu z simlockiem na orange. Chcac go zdjac w komisie w uk dowiedzialem sie, ze musza sie logowac na jakis tam serwis i placic firmie SE zeby costam sciagnac do tego telefonu (software, ale nie dam reki uciac) i dopiero wtedy moga sciagnac simlocka. Takie cos wg. nich kosztowac ma ok 30-35 funtow :/
Troche dla mnie dziwnie brzmi cala ta historia, ale musze sie jakos pozbyc tego simlocka. Jest opcja zeby samemu sie go pozbyc,ale wolalbym zeby to zriobil ktos kto sie na tym zna. Czy faktycznie musza cos placic i jest tak naprawde ze musza zaplcic, zainstalowac i dopiero sciagac simlocka ?? czy zwykle naciaganie kasy ? Czy moge moze jednak sam gdzies to sciagnac i zainstalowac samemu a przy okazji zaoszczedzic kase ? Jesli tak to gdzie to znajde ? pozdr
dzieki za kazda pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
damn it 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś jak uruchomić pirackie gry na konsoli PSP?
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
21/07/07 skonczyła mi się umowa z ERĄ ... nie przedłużałem jej z różnych względów a to co oferuje teraz Orange to niebo a ziemia z tym co przygotowała dla mnie era więc tam chce przenieść nr
Z tego co widze w regulaminie jest napisane że jeśli 30 dni przed upływem okresu na który zawarta zostala umowa nie powiadomie ich o rezygnacji to umowa przedłużana jest na czas nieokreślony.
Pytanie co to znaczy ? Czy teraz w każdej chwili moge ja zerwać i przenieśc sie do konkurencji czy o co kaman ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak jest przedłużana na czas nieokreślony to dla mnie to wygląda tak jakby to oznaczało przedłużenie umowy na zasadzie, że jak chcesz ją zerwać to płacisz..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@HAGIi- z jednego z postów Logana ( LINK ) wnioskuję, ze pracuje on w Empiku, tyle, że one jest z Lublina  u nas na szczescie nie prowadzimy bileteri
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcę przetransferować pliki z mojego SE na kompa, mam kabel, ale nie USB tylko taki inny (szerokie wejście). Jest to możliwe do wykonania? Zainstalowałem jakiś program, ale on tylko Bluetooth lub USB ;/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|