|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre gnacik  świetny pomysł, nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja zrobiłem coś takiego: list + cztery koperty: 1 - narysowałem dokładna mapę jej osiedla i zaznaczyłem tam drogę na przystanek, plus jakieś wskazówki np. "przejścia dla pieszych, obejrzyj się w lewo, potem w prawo a następnie jeszcze raz w lewo"  hehe 2 - narysowałem przystanek autobusowy z widocznym rozkładem jazdy tych autobusów, którymi dojedzie o odpowiedniej godzinie przez wybrany przeze mnie przystanek  3 - krótki list ze wskazówkami gdzie znajdzie "kuriera", który ma dla Niej przesyłkę 4 - kartka z napisem "teraz Twój ruch"  (tę kopertę ma otworzyć dopiero po tym jak odbierze przesyłkę od kuriera, czyli dam jej badyl od kwiatka, tak dobrze czytacie, ale to już dłuższa historia dlaczego badyl a nie kwiatek :)) ...każdą kopertę może otworzyć dopiero wtedy, kiedy zrobi wszystko co powinna zrobić w poprzednim, aktualnie nie wie co jest w pierwszej kopercie, bo ma dostać smsem gdzie i kiedy ma to otworzyć, będzie to sms w stylu "wyjdź przed dom i otwórz pierwsza kopertę"  ...może to i wydaje się trochę banalne/zbyt dziecinne dla niektórych, ale przynajmniej nie będzie nudno, nawet zwykła droga na spotkanie może być w pewien sposób ciekawa, bo przecież nie ma pojęcia co ja zaplanowałem i co takiego może być w kolejnej kopercie, póki co umiera z ciekawości  ...jeszcze kilka dni, a potem Sopot Prokom Opennnnn  super pomysl ale ona nie mieszka w p-n i jeszcze nie obczialem jej miejsca zamieszkania itp nie mam tak dokladnej wiedzy aby to zastosowac ale pomysl siuper ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I po spotkaniu w poznanskim zoo  bylo milutko ahhh spedzilem z nia 6 h i przekonalem sie ze cos do niej czuje. Teraz tylko jak sprawdzic czy ona do mnie tez cos czuje. Musze teraz wymyslec jakies super spotkanie z kwiatkami itp oldog i kacperek moacie jakies pomysly? daj numer gg, to któryś podbije i wyniucha temat  G-G 4773400 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niestety teraz moja ofiara w poniedzialek wyjezdza na 2 tyg do babci do ostrowa wlkp i trzeba byloby jakos niespodzianke wyczaic. Tzn myslalem aby do niej pojechac itp. , ale nie znam Ostrowa no i ciezko z noclegiem  Jakies pomysly ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
masz do niego jakis namiar ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to ja niestety nie pomoge, za duzo wlasnych powaznych problemow 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Teraz to ja niestety nie pomoge, za duzo wlasnych powaznych problemow  spoko tylko mam pytanie znasz moze jakies tansze miejsce do noclegu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bardzo szczerze mowiac, bo po pierwsze mieszkam w poblizu Ostrowa, po drugie nie wynajmowalem nigdy, a po trzecie w Ostrowie raczej wielu takich miejsc nie ma. Moze jarko pomoze: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showprofile&User=1867
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Kumpel wczoraj ubrał sobie koszulkę polo w żółto-czarne pionowe pasy i podbił do jakieś nieznajomej i zagadał : cześć jestem gucio zostaniesz moją pszczółką ?  Potem się z nią bawił całą imprezę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik, Scofieldzie!!! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik, Scofieldzie!!!  dlaczego akurat Scotfield ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Panowie żarty się skończyły. Niedługo bo już 1 sierpnia porządna ekipa reprezentująca portal mecz.pl będzie się bawić/wypoczywać/oglądać turniej OPO 2007 w Sopocie. Nie omieszkamy również wybrać się w celu zbadania tamtejszych imprezowni. Wszelkie sugestie "Jak poderwać panienkę na disco" mile widziane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
shane z tego co mówiłeś to z Ciebie konkretny bajerant, więc sobie poradzisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bajerant, bajerantem, ale sopockie ladies to wyższa półka Kover 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Panowie żarty się skończyły. Niedługo bo już 1 sierpnia porządna ekipa reprezentująca portal mecz.pl będzie się bawić/wypoczywać/oglądać turniej OPO 2007 w Sopocie. Nie omieszkamy również wybrać się w celu zbadania tamtejszych imprezowni. Wszelkie sugestie "Jak poderwać panienkę na disco" mile widziane  przede wszystkim trzeba ustalić zasady podziału łupow  nie ma jak nieszowinistyczne podejscie do tematu  do srody, duuude!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty lepiej zajmij się rozgryzaniem blondi, a nie o innych myślisz.  Póki co słabiutko idzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przede wszystkim trzeba ustalić zasady podziału łupow Zasady są bardzo proste. Nie wiem jak reszta ale ja z muppem idziemy na beybe  tylko brunetki, chłopaki tylko brunetki! HEJ!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|