|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żyje i oszukuje jak może dalej  Jesteś głębiej w temacie?? 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
zostałem przez niego oszukany albo jak kto woli okradziony raz zaufałem i wszystko było ok , ale kolejnym razem orżnął mnie jednym słowem mówiąc
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Daj skan historii choroby, albo recepty, a z perwnoscia uzbierasz odpowiednia kwote i jako pierwszy Ci wplace. popieram, dzis wrzucisz to wysylam I ja sie dorzuce. Wiem cos o tym, o kasie, o chorobie, o samotnosci. Nie czytam nawet calego tematu, jak chocby w minimalny sposob udokumentujesz swoja chorobe to nie pozaluje grosza, jesli walisz w trabe jestes zwyklym fiutem bez obrazy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jestem przewrazliwiony jesli chodzi o takie sprawy, z wiadomej przyczyny, jesli Piecia mowi, ze go oszukal to nie nalezy miec najmniejszych watpliwosci. Zero odzewu z jego strony od jakiegos czasu to tez daje do myslenia. Jesli sie myle to zwracam honor, jesli nie wedlug mnie zasluzylby na bana.
|
|
|
Link skopiowany do schowka