|
|
member
|
|
member
Wszystkie dane do przelewu znajdziesz w zakładce 'Moje konto'. Numer konta, adres, numer referecyjny. Wpłaty realizowane przelewem objęte są promocją, czyli bonus zostanie Ci przyznany.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a jak z zamiana pln na eur?
konto bankowe mam pln, a betfair mam EUR. W zwiazku z tym robic przelew na angielski banki Betfair? Czy mzoe zrobic przelew z polskeigo konta i mi to jakos zamienia?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nic ci nie zamienia. Wplacaj na polskie konto a tamto zamknij. zaloz nowe z nowym nickiem na tym smaym mailu tylko w walucie EURO. A tamto napis zdo betfair polska czy jakos taki email aby zamkneli bo chcesz tez bonus 25 funtow potem pewnie. Ja tak mailem 2 dni temu. Kasa juz jest w betfair. 2 dni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nic ci nie zamienia. Wplacaj na polskie konto a tamto zamknij. zaloz nowe z nowym nickiem na tym smaym mailu tylko w walucie EURO. A tamto napis zdo betfair polska czy jakos taki email aby zamkneli bo chcesz tez bonus 25 funtow potem pewnie. Ja tak mailem 2 dni temu. Kasa juz jest w betfair. 2 dni. PO co mam zakaldac nowe konto z EUR skoro mam Betfair w EUR? Chodzi mi tylko o to, ze bankowego nie mam w euro. Z MB bylo latwo, a teraz nie wiem co robic. Kolego mozesz napisac jasniej?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
wplacaj na polskie i tyle napisz do [email protected] tylko nie wiem jak z ID transakcji musisz podac chyab swoj nick lub ID . Do UK to mzoe isc i isc. To nie am znaczenai ze w zl oni przelicza i tak na euro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Bart87 PO co mam zakaldac nowe konto z EUR skoro mam Betfair w EUR? Chodzi mi tylko o to, ze bankowego nie mam w euro. Z MB bylo latwo, a teraz nie wiem co robic. Kolego mozesz napisac jasniej? [/quote] wejdz w "Deponuj środki - Bezpośredni przelew bankowy" i tam masz wszystko napisane , sami przelicza pln na euro ;-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na stronie Betfair znajduje sie baner PŁATNOŚCI, klikamy i następnie klikamy na POLSKIE KONTO BANKOWE i przelewamy na konto banku Raiffeisen złotówki z własnego konta bankowego podając numer referencyjny.
konto Betfair musi byc w Euro.
a złotówki zostana zamienione wg kursu dnia, www.xe.com [xe.com]
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja mam pytanie majac karte debetową mogę wpłacic na BF czy sa jakei sproblemy typu blokady itp....dane z karty oczywiscie takei jak w BF
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam pytanie majac karte debetową mogę wpłacic na BF czy sa jakei sproblemy typu blokady itp....dane z karty oczywiscie takei jak w BF zalezy od waluty w jakiej masz konto na BF , jesli masz np. w GBP to nie mozesz wpłaic kartą wydaną poza GB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znowu pomyliłem debetowa z kredytową , sorki ;-) nie wiem czy w ogole mozesz wpłacic debetowa o ile nie jest wydana w GBP bez wzgledu na walute Twojego konta na BF. a moj post powyzej dotyczył kredytowej karty ;-)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a EKarta w MBanku wplace do BF bez problemow?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a EKarta w MBanku wplace do BF bez problemow? Osobiście nie wpłacałem ekartą do Betfair, preferuje raczej Inteligo, ale wydaje mi się, że jest taka możliwość. Jeśli możesz dzięki niej realizować transakcje w internecie, to na pewno deponować pieniądze na Betfair również 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a EKarta w MBanku wplace do BF bez problemow? bez problemow  ja tak wpłacałem i wypłacałem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzieki za pomoc przy przelewie. Jako tytul wpsialem ten numer referencyjny i mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Jeszcze pytanko ile ten przelew idzie? 3-5 dni? dzieki 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzieki za pomoc przy przelewie. Jako tytul wpsialem ten numer referencyjny i mam nadzieje, ze nie bedzie problemow. Jeszcze pytanko ile ten przelew idzie? 3-5 dni? dzieki  W przeciągu 2 dni roboczych Twoje konto w Betair powinno zostać zasilone.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktos problem w tej chwili z BF czy to cos u mnie szwankuje ? Jesli moze ktos ew. sprawdzic , z gory dzieki ;-)
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ma ktos problem w tej chwili z BF czy to cos u mnie szwankuje ? Jesli moze ktos ew. sprawdzic , z gory dzieki ;-) Działa normalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki , u mnie tez juz gitara ,ale jak pisalem wyzej to nie mogłem w ogole strony otworzyc ;/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ok a kredytówka bez żadnych problemów mając konto w euro wplace? i wypłace?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ok a kredytówka bez żadnych problemów mając konto w euro wplace? i wypłace? tak
|
|