Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
member
member
Miłej nocy - pozdrawiam i dziękuje za ciekawą dyskusję:)

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dj600wojt
W każdym razie nie ma to jednak jak własna obserwacja i doświadczenie.
Dokładnie. Podpowiem Ci też, że z tego co tu napisałeś wynika, iż masz przed sobą jeszcze dużo do zaobserwowania. Bardzo dużo. Powodzenia.

C
old hand
old hand
C Offline
Odnosnie tego tematu to wydaje mi sie, ze to zalezy jeszcze od ligi, w ktorej grany jest dany mecz. Jedne sa bardziej podatne, inne mniej. Poza tym do zbadania jest jeszcze przeze mnie faza, w ktorej odbywa sie spotkanie. Pod koniec sezonu gralo sie bardzo dobrze a inne fazy bede dopiero testowal. Poczatki ligi moga byc prawdziwa loterią.

M
journeyman
journeyman
M Offline
a mzoe by zalozyc temat w ktorym osoby zajmujace sie badaniem kursow będą dzielic sie takimi informacjami z innymi użytkownikami? ;]

Ja np o kursie przysieznego dowiedzialem sie po fakcie kiedy juz bylo praktycznie po jablkach.

Pozdrawiam

C
old hand
old hand
C Offline
Tak, ale jak kazdy sie dowie to bedzie masowy szturm, a tak kazdy moze sam sie potrudzic i poszukac. Zeby zarobic trzeba troszke popracowac...

member
member
Dokładnie. Przy analizie kursów najgorszą rzeczą jest masowe rzucenie się ludzi na dany typ. Wtedy spadek, czy wzrost kursu nie jest spowodowany reakacją analityka, tylko wynika z naturalnego logicznego zachowania bukmachera, który chce zyskac jak najwięcej(bądź stracic jak najmniej) o którym tu już ktoś wcześniej napisał.

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by Conrad
Jeśli chodzi o wyniki analityków (celem zarobienia dla swoich firm jak najwięcej) to bwin jest bardzo słaby, czyli dla gracza warto tam grać i wygrywać u nich kasę. smile

Najlepsi są chyba w Pinnacle, jak są z nimi sure-bety to nie oni na tym tracą tylko druga strona. Ciężko ich na długą metę pokonać, a mając tak niskie marże po prostu muszą być dobrzy. wink

Mała uwaga - Pinnacle kopiuje kursy z Odds88 oraz SBO i reszty Azji, szczególnie na mniej znane ligi. Jak nie wierzycie, to sprawdźcie. Ogólnie to Azja ustala to, jak powinny wyglądać kursy na dane spotkanie.

M
journeyman
journeyman
M Offline
wypowiedz przedmowcy jest bardzoe ciekawa, pierwsze o tym slsyze .....

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by dj600wojt
Ale zauważyłem, że reakcja bwin, czy betoto(sprawdziłem niemal identycznie zareagował na Debrecen jak bwin) pociąga za soba reakcję innych bukmacherów.

Tu raczej nie pociągnie, bo przecież Betoto to klon Bwin.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Według mnie nie można generalizować i szukać takiego bukmachera, który w swych szeregach zgromadził najlepszych fachowców od różnych dyscyplin/lig.

Ci najlepsi porozrzucani są po różnych bukmacherach i praktycznie u każdego buka można znaleźć świetnego fachowca w jakiejś lidze/dyscyplinie, co nie znaczy że ten sam bukmacher dla innej ligi ma równie dobrego analityka.

G
addict
addict
G Offline
Zagrałem masę surebetów przy udziale bwin i bwin wyszedł z tego na grubym minusie (czyli znacznie częściej wygrywałem u nich - wniosek: mają często przeszacowane kursy).

C
old hand
old hand
C Offline
No i debrecen przegral... Tak sie zapowiadalo...

M
member
member
M Offline
Gandhi, ja mam za to takie pytanie do Ciebie. Za ile grasz te surebety? Bwin nie pozwoli dużo postawić ani dużo wygrać (a mowa o "masie" zakładów). Przy limitach bwin i procencie zysku surebetów wydaje mi sie to gra nie warta swieczki.

member
member
No niestety - analitycy też nie sa nieomylni

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by mako_tychy
Gandhi, ja mam za to takie pytanie do Ciebie. Za ile grasz te surebety? Bwin nie pozwoli dużo postawić ani dużo wygrać (a mowa o "masie" zakładów). Przy limitach bwin i procencie zysku surebetów wydaje mi sie to gra nie warta swieczki.
Na live jak najbardziej pozwoli (1000 - 2000 PLN na zakład) i nie limituje szybko.

M
addict
addict
M Offline
[/quote]

Mała uwaga - Pinnacle kopiuje kursy z Odds88 oraz SBO i reszty Azji, szczególnie na mniej znane ligi. Jak nie wierzycie, to sprawdźcie. Ogólnie to Azja ustala to, jak powinny wyglądać kursy na dane spotkanie. [/quote]

To pol prawdy. Azja czesto pozniej wystawia kursy, ale jak juz wystawi to faktycznie reszta predzej badz pozniej musi sie dostosowac.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, Lukasz111, latajaca_holenderka, betowiec, aker), 2,737 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,509
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025