|
|
veteran
|
|
veteran
Dwie czwarte na woodstocku to syfy i brudasy czego strasznie nie cierpie, ogolnie jestem za zlikwidowaniem tego festiwalu. To jest moje zdanie i nie mam zamiaru z nikim na ten temat dyskutowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten temat zawsze wywołuje jakieś kontrowersje, normalne... ale nie mam zamiaru tracić czasu na jakieś utarczki... nie mam zamiaru też nikogo przekonywać, bo mam to gdzieś co inni sobie myślą na ten temat...
mam tylko nadzieję i jestem pewny, że vindom potrafiłby wymienić w dzisiejszej Polsce kilka nazwisk osób, które zrobiły i robią więcej niż Jurek
a sledzik89 jest czysty (twoja wypowiedź o syfach i brudasach to żenada, widać jaki masz pogląd na ludzi, chociaż nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam tylko nadzieję i jestem pewny, że vindom potrafiłby wymienić w dzisiejszej Polsce kilka nazwisk osób, które zrobiły i robią więcej niż Jurek tak to już jest przy braku edycji  Ja nie dażę sympatią Owsiaka za to jakim jest człowiekiem a nie za to co robi, choć daleki jestem od jakże powszechnej krystalizacji tego typa. To jak ze sztuką należy oddzielic twórcę od twórczości. To tyle z mojej strony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwie czwarte na woodstocku to syfy i brudasy czego strasznie nie cierpie, ogolnie jestem za zlikwidowaniem tego festiwalu. Nie cierpnie takiego kretynstwa, mimo, ze z ta muzyka mam tyle wspolnego co... Sorry nie przyszlo mi do glowy efektowne porownanie  Pewnie vindom Ci zaraz napisze, ze Owsiak na tym zarabia, wiec nie robi za duzo, bo to norma w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sledzik: syfy i brudasy to są pod paznokciami...niewykluczone że także pod Twoimi. Ja już od wielu godzin śledzę przekaz z Woodstocku ( mms://stream.onet.pl/media.wsx%3F%2Flive%2Fonet_live ). Koncert Carrantuohill był przeZAJEfajny [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybciej i latwiej bylo by Ci napisac "polowa" ja tam tej muzyki tez nie trawie za bardzo, ale nie czuje sie lepszy od ludzi, ktorzy jej sluchaja i obrazac ich nie bede...podejrzewam, ze masz dopiero 18 lat..i nie dojrzales do pewnych spraw, moze kiedys dojrzejesz czego Ci zycze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co mnie dzisiaj strasznie zdenerowało to postawa reprezentacji Rosji w siatkówce poprostu jeden wielki syf i to są Mistrzynie Świata brak słów Złodziejki 0 -3 z Usa Gamova poza boiskiem połowe meczu A najbardziej denerwuje mnie to że połakomiłem sie na kurs 1.2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marsylia  nie godzi się tak marnie zaczynac sezon i pozbawaić ludzi pieniędzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co mnie dzisiaj strasznie zdenerowało to postawa reprezentacji Rosji w siatkówce poprostu jeden wielki syf i to są Mistrzynie Świata brak słów Złodziejki 0 -3 z Usa Gamova poza boiskiem połowe meczu A najbardziej denerwuje mnie to że połakomiłem sie na kurs 1.2  podpisuję się pod tym i dodam tylko -->  ROSJA
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
denerwuje mnie to ze za zlikwidowaniem woodstock-a krzycza ci ktorzy nigdy na nim nie byli!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jonas Davidsson = moja kasa :PAPA:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jonas Davidsson = moja kasa :PAPA: Grzegorz Walasek = moja kasa  Joonas sie nie sprawdza na betonisku ;] ... albo zmienicie forme przygotowania nawierzchni albo zabierajcie Davidssona tylko na wyjazdy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Zagrałem cztery duble, na każdym jedno wtopione zdarzenie. 2. Celtic 3. Własna głupota, podbijanie kursów, patrz powyżej. 4. Pech 5. Jutro do roboty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tylko i wyłącznie Detroit Tigers ktore mi zabrało jakieś 3000 zł w 2 dni:(
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wierzcie nigdy kobiecie szczegolnie w biurze podroza ladna pani sprzedala mi last minute za 3000 tydzien na krecie( pierwszy raz sie spotkalem ze last minute jest wyzsze od ceny katalogowej) klamiac mi z usmiechem ze mam w cenie extra dzien bo powrot jest w nocy a ja wierzylem je we szystko co mowila bo chcialem wrocic przed USopen nauczcie sie na moim bledzie moga wam wszystko powiedziec co chcecie i potem nic nie zrobicie czytajcie potwierdzenie podrozy slowo po slowie jak cos moze byc nie tak to bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cholerny nie fart od tygodnia nie moge nic wygrac i w 99% zawodzi jedno spotkanie . A ogolnie MLB mnie wkurza bo wyniki w brew logice jakiej kolwiek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
denerwuje mnie raiders że zmieniłeś avatar poprzedni taki ładny był
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie denerwuje ja sam...czulem,ze Lee przegra, ale mimo to na niego dalem...i co? i kasa w plecy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lee jest na mojej czarnej liście już.
|
|