|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak bedzie remis albo obojetnie jaka wygrana zaglebia np 2-3 co nie daje awansu tzn ze wygral  Nie wiem czy dobrze zrozumiałem wypowiedź, ale chyba napisałeś, że wygrana Zagłębia 3:2 nie daje im awansu.. A to nie jest prawdą 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
licze na nowy ul, czyli taki sracz na wsi a myślałem że jesteś z WaWy  - chyba że z tej pod Wronkami  ( bez urazy Eksperto  ) Nigdy nie wklejalem tu kuponu ale chyba sie skusze bo najfajniesze sa te sprzed meczu  tego rywala i kiwnie cala swoja obrone i z pietki strzeli. no wklej ten kupon ...  wklej ...  tylko nie podrabiaj
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ostatnie same wtopy w pinnacle ..  Dzisiaj Unibet pewnie też się na mnie obłowi po meczu Zagłębia  Jakby co - to wrzucę ten przegrany kuponik jeszcze raz [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
x2 znaczy ze 90+ sie liczy?> o boze koles Ty nie wiesz co oznacza X2 ? to co Ty tu robisz ? :| x2 oznacza albo remis albo zwycięstwo gości...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jestescie zawistni chlopaki  tia...kiedyś ktoś napisał post żeby wklejać tutaj ciekawe kupony (wysokie single lub spore AKO). Żeby znaleźć kupon Pettersena, Buldoga lub El DArro trzeba się przebijać przez mase kuponów typu patrzcie jestem zajebisty podwoiłem pieniądze. Mase ? Śmieszny jestes. No, więcej niż 60%? Około 70% pewnie. Czyli dla mnie masa. Fajnie było na Wimbledonie jak fajne taśmy można było poogladać i ładną kase pare osób wyjeło :]
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
[ Linked Image] Lupus ty to jestes "prze dziwak" .. nigdy Cie nierozgryze
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
[ Linked Image]  70-45 dla belgów 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[ Linked Image] Dwa razy w czasie meczu myślałem o kontrze na bf ... ale po co... Ale kuponik przegrany zgodnie z tematem  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
[ Linked Image] Na czelendżerach też można zarobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
śmieszna nazwa: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ale jestescie zawistni chlopaki  tia...kiedyś ktoś napisał post żeby wklejać tutaj ciekawe kupony (wysokie single lub spore AKO). Żeby znaleźć kupon Pettersena, Buldoga lub El DArro trzeba się przebijać przez mase kuponów typu patrzcie jestem zajebisty podwoiłem pieniądze. a nie mozna zalozyc nowego tematu i napisac ze musza byc wysokie single lub spore AKO? bo ja nie wiem co jest wartego pokazania np w tych ostatnich dwoch kuponach. kiedys tez ktos wklejal kupony z ako 2 z totomixa po 50 zl, ale wreszcie przestal
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale jestescie zawistni chlopaki  tia...kiedyś ktoś napisał post żeby wklejać tutaj ciekawe kupony (wysokie single lub spore AKO). Żeby znaleźć kupon Pettersena, Buldoga lub El DArro trzeba się przebijać przez mase kuponów typu patrzcie jestem zajebisty podwoiłem pieniądze. a nie mozna zalozyc nowego tematu i napisac ze musza byc wysokie single lub spore AKO? bo ja nie wiem co jest wartego pokazania np w tych ostatnich dwoch kuponach. kiedys tez ktos wklejal kupony z ako 2 z totomixa po 50 zl, ale wreszcie przestal A moze to dal kogos spora wygrana, pomysl czasem.
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Tak, sobie czytam niektórych te posty i tak sobie myślę... czy Wy naprawdę aż tak się nudzicie?  Temat jest po to, żeby wklejać sobie kupony, raz lepsze, raz gorsze, kto ma ochotę... to zagląda, kto nie, to po prostu nie zagląda i tyle. A nie już od paru stron, zaczyna się pier... 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ale jestescie zawistni chlopaki  tia...kiedyś ktoś napisał post żeby wklejać tutaj ciekawe kupony (wysokie single lub spore AKO). Żeby znaleźć kupon Pettersena, Buldoga lub El DArro trzeba się przebijać przez mase kuponów typu patrzcie jestem zajebisty podwoiłem pieniądze. a nie mozna zalozyc nowego tematu i napisac ze musza byc wysokie single lub spore AKO? bo ja nie wiem co jest wartego pokazania np w tych ostatnich dwoch kuponach. kiedys tez ktos wklejal kupony z ako 2 z totomixa po 50 zl, ale wreszcie przestal A moze to dal kogos spora wygrana, pomysl czasem. ale ten facet co strone wkleja te swoje kuponiki z ako ponad 3 i podobnymi stawkami wiec jakby tak kazdy robil to by tu nie mozna bylo nic sensowego znalezc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, sobie czytam niektórych te posty i tak sobie myślę... czy Wy naprawdę aż tak się nudzicie?  Temat jest po to, żeby wklejać sobie kupony, raz lepsze, raz gorsze, kto ma ochotę... to zagląda, kto nie, to po prostu nie zagląda i tyle. A nie już od paru stron, zaczyna się pier...  :PIWO:
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tak, sobie czytam niektórych te posty i tak sobie myślę... czy Wy naprawdę aż tak się nudzicie?  Temat jest po to, żeby wklejać sobie kupony, raz lepsze, raz gorsze, kto ma ochotę... to zagląda, kto nie, to po prostu nie zagląda i tyle. A nie już od paru stron, zaczyna się pier...  Temat na chlopski rozum od wklejania kuponow z ciekawymi zdarzeniami, wysokimi kursami, nieziemskimi tasmami itp A jak ktos wkleja sobie co jakis czas kuponiki wygrane, single badz duble, to chyba tylko z potrzeby dowartosciowania sie.
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
Tak, sobie czytam niektórych te posty i tak sobie myślę... czy Wy naprawdę aż tak się nudzicie?  Temat jest po to, żeby wklejać sobie kupony, raz lepsze, raz gorsze, kto ma ochotę... to zagląda, kto nie, to po prostu nie zagląda i tyle. A nie już od paru stron, zaczyna się pier...  Temat na chlopski rozum od wklejania kuponow z ciekawymi zdarzeniami, wysokimi kursami, nieziemskimi tasmami itp A jak ktos wkleja sobie co jakis czas kuponiki wygrane, single badz duble, to chyba tylko z potrzeby dowartosciowania sie. brawa dla tego pana w zielonym
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Co jak co kewin, ale m in ty tu wklejasz takie lapsy 
|
|