|
|
addict
|
|
addict
Bonus przyznawany jest automatycznie ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
panowie jak zaczniecie wagony puszczac a dzis niespodzianek w tenisie nie bedzie to buk pojdzie z torbami juz dzis 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
panowie jak zaczniecie wagony puszczac a dzis niespodzianek w tenisie nie bedzie to buk pojdzie z torbami juz dzis  experto dostales bonusa 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
panowie jak zaczniecie wagony puszczac a dzis niespodzianek w tenisie nie bedzie to buk pojdzie z torbami juz dzis  Co sie cieszysz  .Zakładaj konto 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie jak zaczniecie wagony puszczac a dzis niespodzianek w tenisie nie bedzie to buk pojdzie z torbami juz dzis  Raczej nie, bonus dostepny od kilku dni na bettingadvice, moze maja za duzo kasy jak Jetbull 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
BISZOP ma rację EGZEKUTOR, zmienne IP to pikuś. Na swoim przykładzie ci powiem, że ja mam konto w PINNACLE i też mam zmienne IP, ale nie zaloguję się z dowolnego kompa, bo już próbowałem i w kafejce internetowej u siebie w mieście i w kafejce w Krynicy Morskiej jak byłem na wczasach, a także u kumpla w domu nie mogłem się zalogować gdy padł mi komp. Musiałem naprawić swojego kompa i dopiero wszedłem do swojego konta 3 dni temu. Pnnacle musi mieć taki system, który rozpoznaje IP łącza internetowego, a chodzi im głównie o bezpieczeństwo mwojej kasy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
BISZOP ma rację EGZEKUTOR, zmienne IP to pikuś. Na swoim przykładzie ci powiem, że ja mam konto w PINNACLE i też mam zmienne IP, ale nie zaloguję się z dowolnego kompa, bo już próbowałem i w kafejce internetowej u siebie w mieście i w kafejce w Krynicy Morskiej jak byłem na wczasach, a także u kumpla w domu nie mogłem się zalogować gdy padł mi komp. Musiałem naprawić swojego kompa i dopiero wszedłem do swojego konta 3 dni temu. Pnnacle musi mieć taki system, który rozpoznaje IP łącza internetowego, a chodzi im głównie o bezpieczeństwo mwojej kasy. Wrzucaja ci robaka do systemu dla Twojego bezpieczenstwa 
|
|
|
|
|
|
|
zaraz bede mial taka tasme ze pojda z torbami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może mi ktoœ wyjaœnić o co biega bo apropo biega z rana zrobiłem z 20 km w tym upale i troche teraz nie kontaktuje. To jest bonus 50 czegos tam bez depozytu i trzeba tylko mieć konto na nettler i od razu przyznawany czy jak? Prosiłbym o normaln¹ odpowieŸ bez żadnego patrz wyżej i sory za kłopot.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Może mi kto� wyja�nić o co biega bo apropo biega z rana zrobiłem z 20 km w tym upale i troche teraz nie kontaktuje. To jest bonus 50 czegos tam bez depozytu i trzeba tylko mieć konto na nettler i od razu przyznawany czy jak? Prosiłbym o normaln¹ odpowie� bez żadnego patrz wyżej i sory za kłopot. Patrz 2 strony wczesniej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zarejestruj się, wchodzisz na deposit i rejestrujesz konto w nettlerze dajesz odśwież i masz kasę na koncie  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podziękował 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy konto na Nettlerze jest na podobnych warunkach jak MB?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
czy konto na Nettlerze jest na podobnych warunkach jak MB? mniej wiecej, ale musisz miec konto Premium(zweryfikowane konto bankowe), zeby przesylac pieniadze miedzy uzytkownikami, a takie zwykle to chyba tylko do bukow itp.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
This offer only applies to clients from Belgium, France, Holland, and Luxemburg. We will ask for security documents upon withdrawal, and we will refuse payment to any customer from outside Belgium, Netherlands, France, and Luxemburg
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli jednym słowem mamy powyplacane 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
BISZOP ma rację EGZEKUTOR, zmienne IP to pikuś. Na swoim przykładzie ci powiem, że ja mam konto w PINNACLE i też mam zmienne IP, ale nie zaloguję się z dowolnego kompa, bo już próbowałem i w kafejce internetowej u siebie w mieście i w kafejce w Krynicy Morskiej jak byłem na wczasach, a także u kumpla w domu nie mogłem się zalogować gdy padł mi komp. Musiałem naprawić swojego kompa i dopiero wszedłem do swojego konta 3 dni temu. Pnnacle musi mieć taki system, który rozpoznaje IP łącza internetowego, a chodzi im głównie o bezpieczeństwo mwojej kasy. mi pinn wchodzi wszędzie gdzie jestem, w domu, u kumpla , w kafejkach... więc trudno jednoznacznie powiedzieć co do tego zmiennego IP...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
moonlight oproznij skrzynke masz pelna
mam sprawe....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh juz mam balance 0.00 E.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
BISZOP ma rację EGZEKUTOR, zmienne IP to pikuś. Na swoim przykładzie ci powiem, że ja mam konto w PINNACLE i też mam zmienne IP, ale nie zaloguję się z dowolnego kompa, bo już próbowałem i w kafejce internetowej u siebie w mieście i w kafejce w Krynicy Morskiej jak byłem na wczasach, a także u kumpla w domu nie mogłem się zalogować gdy padł mi komp. Musiałem naprawić swojego kompa i dopiero wszedłem do swojego konta 3 dni temu. Pnnacle musi mieć taki system, który rozpoznaje IP łącza internetowego, a chodzi im głównie o bezpieczeństwo mwojej kasy. mi pinn wchodzi wszędzie gdzie jestem, w domu, u kumpla , w kafejkach... więc trudno jednoznacznie powiedzieć co do tego zmiennego IP... tak samo mam, loguje sie wszedzie bez problemow. nawet z kafejki. Raz sie tylko na mecz.pl nie moglem zalogowac, bo IP mialo ban 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|