|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tytuł artykułu z onetu:
"Euro 2012: minister sportu wystąpi do UEFA o przesunięcie terminu" Zajebisty temat jak dla mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisz cos zwiazanego z Euro 2012. Np ze brakuje "rak do pracy" bo duzo fachowcow wyjechalo na wyspy i do innych krajow UE Napisz ze trzeba bedzie sprowadzac egzotycznych pracownikow(Chiny itp)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak zmienic nazwe pod nickiem? lub nad avator-em? z gory dzieki  teraz mam tam napisane (old hand)  a niechce tak mieć? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zmienic nazwe pod nickiem? lub nad avator-em? z gory dzieki  teraz mam tam napisane (old hand)  a niechce tak mieć?  Takie rzeczy to tylko w ERZE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto mi powie, gdzie w prawie bankowym jest zapis, że przy podpisywaniu umowy (poza placówką banku) musi być obecny przedstawiciel?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Cześć Ja z kolei mam problem natury technicznej... Otóż mamy sobie bazę danych w Access'ie, mamy sobie formularz a w nim stosowne przyciski by wydrukowac, zaimportowac do pliku odpowiedni raport. Problem jednak pojawia sie kiedy chcemy wykonac operacje niestandardowa. Otóż chciałbym zaimportować taki raport do wychodzącego maila.... dodam że chodzi o obsługę skrzynki w programie Lotus.... Czyli w telegraficznym skrócie....jak z poziomu accessa zalaczyc raport do maila w Lotusie.....? Wiem że da to się zrobić bo dziś widziałem, al eniestety nie udało mi się dotrzeć do źródła  Z góry dzięki za pomoc. Pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poszukuje bardziej porady prawnej, mianowicie, konczy mi sie umowa na czas okerslony 1 rok i jest to moja druga umowa, pierwsza byla na dwa tygodnie. Koniec umowy jest 21 sierpniaa ja od 29 czerwca jestem na zwolnieniu lekarskim ktore mam jeszcze do 20 sierpnia i pewnie zostanie przedluzone bo mam zlamanego palca reki, i ledw co nim teraz ruszam. Czy z wiazku z tym moze zostac nie przedluzona ze mna umowa?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Sytuacja taka:
Umowa o pracę - pensja brutto przykładowo 1000zł. I ile z tego zostaje na rękę (z uwzględnieniem tych ostatnich zmian).
Gdzie mogę znaleźć takie wyliczenie? Bo sam bełkot przez google znajduję ;/
I drugie pytanie:
Czy zawsze jest zabierany na różne składki/podatki i inne cholerstwa taki sam procent pensji brutto? Np. zarabiającemu 1000zł zabierają X procent, to czy zarabiającemu 4200zł też zabiorą na składki dokładnie taki sam procent jego pensji?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
ok, nieaktualne - zlazłem taki kalkulatorek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem ...
Widziałem pewien film , a w zasadzie urywek ...
Marines strzelali do cywili w iraku i zabili ich 72 albo 83 juz niepamietam liczby , stracili 3 marines . Film jest tak jakby wojenny dużo krwi . Strzelanina trwa na tych meczetach w Iraku . Na koncu filmu jest proces sądowy jakiegoś oficera ...
Sądząc po efektach filmu i akcjii wg. mnie jest z 2006 lub 2007 roku ..
Znajomy mowi ze w tytule jest coś o zabijaniu
Wie ktoś o jakim filmie mowa ?
Z góry dzieki za tytuł !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki Dondo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem ...
Marines strzelali do cywili w iraku i zabili ich 72 albo 83 juz niepamietam liczby , stracili 3 marines . Film jest tak jakby wojenny dużo krwi . Strzelanina trwa na tych meczetach w Iraku . Na koncu filmu jest proces sądowy jakiegoś oficera ...
Z góry dzieki za tytuł ! Po pierwsze nie w Iraku tylko w Jemenie Po drugie nie w meczecie tylko pod ambasadą po trzecie nie w 2006/2007 tylko w 2000. Reszta się zgadza  a tytuł już massz podany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem ...
Z góry dzieki za tytuł ! Po pierwsze nie w Iraku tylko w Jemenie Po drugie nie w meczecie tylko pod ambasadą po trzecie nie w 2006/2007 tylko w 2000. Reszta się zgadza  a tytuł już massz podany  Dzięki za sprostowanie , sam już wczesniej zdazyłem zauwazyć moje gafy  wynikaja one z tego że tylko kapke filmu widziałem 4 minuty walki i 3 minuty na koncu , w autokarze go puscili w momencie kiedy spałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko  no offence  tylko ilość "błędów" trochę mnie rozśmieszyła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos zna jakies linki gdzie mozna znalezc testy lodowek - powiedzmy do 2k
podobna sprawa ma sie tv - moze ktos rowniez posiada linka do testow takiego sprzetu
pozdro600
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobna sprawa ma sie tv - moze ktos rowniez posiada linka do testow takiego sprzetu
pozdro600 a co chcesz mieć przetestowane lodówki? względem jakich kryteriów? a co do telewizorów, to jakie konkretnie? lcd? plazma? zwykłe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pozdro600 a co chcesz mieć przetestowane lodówki? względem jakich kryteriów? a co do telewizorów, to jakie konkretnie? lcd? plazma? zwykłe? ogolnie mozliwe, ze bede mial jakas tam garstke srodkow na jakies domowe wydatki i zastanawialem sie nad kupnem jakiejs lodowki do domu - lodowki z zamrazarka, nie znam sie na tym wiec szukam jakis moze testow czy tez porownan, ze ta ma taka klase pobierania energii, lepsza od tej itp - ogolnie zeby byla przyzwoita co do tv to chcialbym jakiegos lcd'ka - tez cos w rodzaju najlpesze w funkcje w przyzwoitej cenie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja Ci pomogę bez żadnych testów. Nie kupuj firmy Amica. Wszyscy, których znam i którzy posiadają lodówkę tej firmy (w tym ja) nie są z niej zadowoleni. Owszem, cena kusi, ale awaryjność i tragiczna funkcjonalność musi być tania.
Teraz zdecydowaliśmy się na Liebherr CB 36560, ale Cię nie zainteresuje chyba, bo jest droższa niż 2000...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Electrolux Model wybierz sam 
|
|