Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 13 1 2 9 10 11 12 13
S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by mk146
Mam pytanie, ile idzie wypłata z moneybookers do mbanku?
Pobierają jakieś prowizje?
Zdarzyło się komuś, że jak zablokowali konto, to środki również zostały zablokowane?

Wypłata jakieś 3 dni
Pobierają 1.80 EUR prowizji.
Nie wiem.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jesli wplace sobie kase do MB poprzez Inteligo to ile bede na nia czekal?

R
addict
addict
R Offline
5 sek

S
SR Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Po długich i wyczerpujących tłumaczeniach przed moneybookers mających pokazanie czarno na białym że jestem w porządku i przesyłaniu im dokumentów w końcu moje konto zostało..... zablokowane.Mam już tego dość.Niech sie gonią , szkoda że nie każa mi sie jeszcze stawić osobiscie w UK zeby odblokowac.

S
SR Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
*mających na celu pokazanie

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
witam,mam pytanie usiluje zweryfikowac swoje konto u nich... pr\yslaji mi kond ktory wpisuje i za kazdym razem wyskakuje mi ze jest zly kod... co mam robic? pisze do nich meile ale nie odpisuja

P
addict
addict
P Offline
musze dzis pochwalic moneybookers, zwykle wypłata szła 2 dni robocze a dzis...

wypłata przed 8 rano, dziś do banku mBank

- kasa wpływa do banku po 18-00 tego samego dnia po pięknym kursie kupna za euro.
piwo

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by jackm
witam,mam pytanie usiluje zweryfikowac swoje konto u nich... pr\yslaji mi kond ktory wpisuje i za kazdym razem wyskakuje mi ze jest zly kod... co mam robic? pisze do nich meile ale nie odpisuja
Jeżeli przysłali Ci na adres kod, który nie działa ( być moze stracił ważność ? ) napisz do nich.
Podaj kod, datę otrzymania listu oraz dołącz skany dokumentów - limit powinien zostać manualnie uruchomiony.
Najważniejsze że otrzymałeś list - dzięki temu jest weryfikacja adresu.
Podobny problem miał znajomy, z tym, że jemu akurat skończył się "termin" ważności kodu - bo list do niego dotarł po 4 miesiącach.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
* skany dokumentów - tj dowodu tożsamości oraz jak możesz to skan listu

_
member
member
_ Offline
czy komuś się udało zwiększyć limit za pomocą wpłaty z mbanku do MB? wielce pisza 2-5 dni zwiekszaja limit a tu echo...

veteran
veteran
Originally Posted by _Todd
czy komuś się udało zwiększyć limit za pomocą wpłaty z mbanku do MB? wielce pisza 2-5 dni zwiekszaja limit a tu echo...

Tak.

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Mam pytanie: Jak dlugo czeka sie na pieniadze z moneybookers? zlecilem wyplate na konto i chcialem dowiedziec sie ile srednio oczekuje sie na kase!? dzieki , pozdro

G
addict
addict
G Offline
Co więcej, da się zwiększyć limit nie posiadając konta przy pomocy zwykłej wpłaty na konto Moneybookers przy użyciu Poczty Polskiej.

B
veteran
veteran
B Offline
witam ma problem załozyłem konto w mb dostałem kase od innego uzytkownika z jego konta mb chciałem ta kase wypłacic i tu pojawia sie problem... mam informacje ze wszelkie mozliwosci wypłaty sa zablokowane..aby odblkowac musze wpłacic kase ze swojego konta bankowego, zrobiłem to wiec przelewem24.pl z bzwbk kasa pojawiła sie na koncie.. i mineło 30 minut a ta mozliwosc wypłat jest w dalszym ciagu zablokowana a kasa jest mi potrzebna teraz ... prosze pomozcie ile bede czekał i co sie da zrobic bo wysłałem mejla do supportu moge im wysłac scan przyjetego przelewu. co zrobic zeby odblokowali ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by szpila1910
Mam pytanie: Jak dlugo czeka sie na pieniadze z moneybookers? zlecilem wyplate na konto i chcialem dowiedziec sie ile srednio oczekuje sie na kase!? dzieki , pozdro

u mnie roznie z tym bywa. Przedostatnim razem wypłacałem w poniedziałek, to kasa na koncie bankowym pojawila się w czwartek. Natomiast gdy ostatnio wyplacałem w poniedzialek, to juz we wtorek pieniądzę były w banku. Nie wiem od czego jest to uzaleznione.

_
member
member
_ Offline
pasacl ile czekałeś na tą operację

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:

* notariusza, lub
* radcę prawnego, lub
* bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
* lokalne organy rządowe (np. policja)

co za matoly zablokowali mi konto co mamzrobic help:((

R
newbie
newbie
R Offline
Originally Posted by Gandhi
Co więcej, da się zwiększyć limit nie posiadając konta przy pomocy zwykłej wpłaty na konto Moneybookers przy użyciu Poczty Polskiej.
poważnie?

G
addict
addict
G Offline
Poważnie. Choć wypłacić tą drogą oczywiście już się nie da.

S
journeyman
journeyman
S Offline
Originally Posted by spirolek
Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:

* notariusza, lub
* radcę prawnego, lub
* bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
* lokalne organy rządowe (np. policja)

co za matoly zablokowali mi konto co mamzrobic help:((

mam to samo, zablokowali mi konto jakies miesiac temu i nie mam pojecia co z tym zrobic....

Strona 11 z 13 1 2 9 10 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, JelineK, burbon, rymoholik, ElNinho[mmdea], 11kera11, forty, aker), 937 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,939
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025