|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Toż to starsze od świata  Pamiętam jeszcze kiedyś wujek przywiózł discmana z USA (w Polsce można było tylko pomarzyć) i w zestawie była taka kaseta. Lata 90. jak nic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukuje kabaretu Ireneusza Krosny "Dyrygent"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie nie, to jest skecz "Pijany dyrygent" z grupa Mozarta!! a w tym o ktroy mi chodzi wystepuje on sam i ze tak powiem dyryguje poublicznosci i nieziemsko sie z nich zbija!! bylo nie dawno w telewizji w kabaretonie z Opola czy tam Sopotu, nie pamietam juz dokladnie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie pomóżcie  Doradźcie jak jechać z Warszawy do Zakopca-walić prosto na Kraków,czy lepiej wybrać dłuższą ale wygodniejszą trasę przez Katowice?Dodam że nie mam nic przeciwko dłuższej trasie,a wkurza mnie stanie w korkach. Po drugie-gdzie w Zakopcu można skorzystać z interenetu,gdzie są jakieś przyzwoite kafejki?Najlepiej w centrum,bo kwaterę mam na Krupówkach. Z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem zrobić małą niespodziankę dziewczynie i na urodziny przesłać przez pocztę kwiatową jakieś fajne kwiaty. Nie mogę osobiście to chociaż w taki sposób.
Ale widzę, że są głównie albo róże albo bukiety. Już nawet niech będzie róża... jedna 55, kilka ok. 100zł... bukiet powiedzmy też ok. 100...
pewnie by się ucieszyła, ale jak by się dowiedziała ile zapłaciłem (normalnie kwiaty są tańsze jeżeli się nie mylę:) to wkurzyłaby się i cała niespodzianka pewnie odniosłaby odwrotny skutek... i co teraz począć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem zrobić małą niespodziankę dziewczynie i na urodziny przesłać przez pocztę kwiatową jakieś fajne kwiaty. Nie mogę osobiście to chociaż w taki sposób.
Ale widzę, że są głównie albo róże albo bukiety. Już nawet niech będzie róża... jedna 55, kilka ok. 100zł... bukiet powiedzmy też ok. 100...
pewnie by się ucieszyła, ale jak by się dowiedziała ile zapłaciłem (normalnie kwiaty są tańsze jeżeli się nie mylę:) to wkurzyłaby się i cała niespodzianka pewnie odniosłaby odwrotny skutek... i co teraz począć? mimo wszystko wysłać kwiaty i sprawić by się nie dowiedziała ile kosztowały
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jest możliwość, że będzie gdzieś tam napisana cena?
nigdy tak nie wysyłałem kwiatów to nie wiem, czy ktoś wie coś na ten temat? ode mnie się nie dowie, ale jakby chciała to się dowie sama
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie nasuwa się jeden pomysł - wynająć kumpla, którego ona nie zna. Kupić porządny bukiet w kwiaciarni, wynająć kogoś za parę piw i problem z głowy. Jeszcze dla picu, wydrukować jakieś gówienko i wręczając kazać pokwitować 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zaplac z gory, dogadaj sie z firma gdzie maja dostarczyc, watpie abywyskoczyli z cenowka na bukiecie, w koncu specjalizuja sie w czyms takim, akwaty to glownie niespodzianka, lub prezent.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaplac z gory, dogadaj sie z firma gdzie maja dostarczyc, watpie abywyskoczyli z cenowka na bukiecie, w koncu specjalizuja sie w czyms takim, akwaty to glownie niespodzianka, lub prezent. lupus ma rację 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jest możliwość, że będzie gdzieś tam napisana cena?
nigdy tak nie wysyłałem kwiatów to nie wiem, czy ktoś wie coś na ten temat? ode mnie się nie dowie, ale jakby chciała to się dowie sama Nie bedzie ceny żadnej... zawsze możesz prosić o wyzbycie się wszelkich śladów tej "poczty" i wkręcić jej że to twój kolega po znajomości to zrobił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna róża 55PLN? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te poczty kwiatowe mają takie ceny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam jeszcze trochę czasu i przemyślę tę sprawę. Kolega odpada, bo nie mam nikogo znajomego w miejscowości gdzie mieszka...
Morten tak, pocztakwiatowa.pl (najpopularniejsza) ale są jeszcze inne jednak taka sama oferta i ceny tak samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w ogóle od kiedy Ty kobite masz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szukam Ekstradycji, wszystkich trzech serii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy na forum jest jakiś kibic Legii, który mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań na PW? Najlepiej, żeby był dobrze zorientowany w aspektach kibicowskich i wiedział na bieżąco co się dzieje w klubie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podzcas wpisywania jakis hasel w googlach wyskakuja mi dane ale w bardzo melej czcionce...jak je powiekszyc ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podzcas wpisywania jakis hasel w googlach wyskakuja mi dane ale w bardzo melej czcionce...jak je powiekszyc ? Widok -> rozmiar tekstu -> wybierz ktory Ci pasuje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|