|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Experto zobacz jeszcze to  "Nie otrzymałem odpowiedzi na moje zapytanie (za pośrednictwem pettersena). W dalszym ciągu nie mogę dostać się na forum. Oczywiście są sposoby, że mogę forum przeglądać, ale zależy mi na odzyskaniu mojego konta GBocian. Proszę o odblokowanie tego użytkownika tudzież adresu IP, który został zablokowany. Z poważaniem. GBocian"
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja mialem tak samo przez jakis czas ale od tylko w sobote terraz dziala mi logowanie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanie
Kumpel chciał zarejestrować się na tym forum, zrobił wszystko tak jak należy i pozostało mu czekać na e-maila aktywacyjnego, który jak wiadomo powinien przyjść zaraz po rejestracji, pocztę podał z interi a więc też nic nie powinno stać na przeszkodzie. Na owego e-maila czeka już drugi tydzień a tu "ani widu ani słychu". I teraz mam prośbę czy to do modów czy do admina, wszystko jedno żeby jakoś ruszyć tą sprawę.
dzięki
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
pettersen nie mam pojecia co z GBocianem, nie dalem mu bana, Biszop z tego co wiem tez nie, byc moze Conrad lub Fro_Lech.
Policeman mail aktywacyjny jak widac nie doszedl, moze niech sprobuje z adresu onetu, bo wiem ze na wp chyba maile nie dochodza i byc moze na interie... Poza tym takie potwierdzenie zostaje wyslane chyba od godziny do dwoch po rejestracji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od GBociana:
Czyli nic nie wiadomo. A czy da się to odwrócić, bo tak tylko przeglądam forum, a jak czasami przychodzi ochota coś napisać to nie da rady. Nowego konta nie mogę założyć bo mam "This IP address has been banned from the board." A jak już podmienię IP i próbuję się zalogować to otrzymuję: "Your account has been banned or locked." W związku z czym proszę o odblokowanie. Z poważaniem. GBocian."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego zniknął temat w t&o o kolesiu, którego ktoś zdjęcia umieścił na fotce?
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
JEST NA FORUM JAKIKOLWIEK MODERATOR MOGĄCY POPROWADZIĆ TURNIEJ 7R (REMISY) CZY WSPOMNIANY TURNIEJ PRZESZEDŁ DO HISTORII ? MOZE SPONSORA TRZEBA ZMIENIĆ ALBO ZNALEŹĆ KOBOS KOMU SIE BEDZIE CHCIAŁO POPROWADZIC TEN TURNIEJ... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dlaczego nie ma funkcji edytuj tylko maja mody :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie ma funkcji edytuj tylko maja mody :/ mody mają pewnie po to aby edytować głupie teksty, przekleństwa itp.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
By funkcja edytuj nie byla uzywana w konkursach, gdzie w koncu rywalizuje sie o kase. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mozna zalozyc Quasi Chat w Las Vegas/?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mozna zalozyc Quasi Chat w Las Vegas/? Originally Posted By: MATTAT ile ludu na paradise zagra? Haz$ rob cos bo sie pomylilem :///////// i zaraz ostrze3zenie pewnie:///////////////// prosze bez ostrzezenia !! pomylkaa!!
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Moim zdaniem wypowiedzi Lupusa nawołujące do spałowania kibiców Legii na dzisiejszym meczu są zdecydowanie przesadzone i bardzo prowokacyjne co pokazała dyskusja jaka wynikła w wyniku tego wręcz głupiego postu. Wielu userów na tym forum dostawało ostrzeżenia za błachsze przewinienia. Lupus z pewnością obraził wielu kibiców Legii co nie powinno pozostać bez reakcji Moderatorów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia jest obecnie najlepsza i żaden "edit" moderatorów tego nie zmieni więc czym sie przejmować
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
|
|
Panowie jak to jest,że jeden wali : "kurva zajebane" i nic a drugi : "kórwa szmata " i leci w kosmos.........
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako,że Legie wybrałem na jedyny klub któremu będę kibicował, i nigdy nie obstawiał jego wyników, do samego końca mojego albo jej,uznaje, że to nie jest forum kocham Legię, chociaż uwaga do jej kibiców mogła być kontrowersyjna, to i tak jest nic co czasami ludzie wypisują na tym forum 
|
|
|
|
|
|
|
lupus zostanie ukarany, nie sprawdze mu nastepnego IP delikwenta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia. 2. Moderator nie myli się - Moderator ma inne zdanie. 3. Moderator nie obija się - Moderator czuwa. 4. Moderator nie rozmywa tematu - Moderator przypomina o innych ważnych sprawach. 5. Moderator nie obraża innych - Moderator dobitnie zwraca uwagę. 6. Moderator nie wykłóca się - Moderator szkoli użytkowników. 7. Moderator nie zakłada głupich tematów - Moderator sprawdza czujność użytkowników. 8. Jeżeli Moderator nie ma racji patrz na Pkt 9. 9. Moderator ma zawsze rację!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|