|
|
veteran
|
|
veteran
Witam  Jest możliwość odbanowania mojego starego nicka?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Okej 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
czy za obraźliwe privy jest jakas kara ? bo mnie jeden kolega powoli irytuje a nie chce z nim za bardzo dyskutowac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tam CI takiego pisze ? (daj na priv  ) Zawsze może go zIGNORować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy za obraźliwe privy jest jakas kara ? bo mnie jeden kolega powoli irytuje a nie chce z nim za bardzo dyskutowac... Ty go obraziłeś publicznie, On Cie obraził prywatnie. Bieganie na skargę to chyba w przedszkolu skutkowało?
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Mozemy mu najwyzej kazac kleczec w przedpokoju na grochu 
|
|
|
|
|
|
|
czy za obraźliwe privy jest jakas kara ? bo mnie jeden kolega powoli irytuje a nie chce z nim za bardzo dyskutowac... Ty go obraziłeś publicznie, On Cie obraził prywatnie. Bieganie na skargę to chyba w przedszkolu skutkowało? a kogo to publicznie obraziłem ? bo chyba nie jestes w temacie a sie wypowiadasz... o kogo ci chodzi ?
|
|
|
|
|
|
|
panowie sygnalizuje tylko , że dałem sobie Ignora na Agassiego a jego privy cały czas przechodzą...co mam jeszcze zrobic z tym panem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy za obraźliwe privy jest jakas kara ? bo mnie jeden kolega powoli irytuje a nie chce z nim za bardzo dyskutowac... Ty go obraziłeś publicznie, On Cie obraził prywatnie. Bieganie na skargę to chyba w przedszkolu skutkowało? a kogo to publicznie obraziłem ? bo chyba nie jestes w temacie a sie wypowiadasz... o kogo ci chodzi ? jak sie nie jest oferma sleczącą 3/4 dnia na kompie albo przed tv to sie człowiek za kobietami rozglada... zdrowy odruch, lepsze to niz w domku przed kompem albo tv sie wyszumiec jak niejeden z tutejszych cwaniaczków Chyba każdy potrafi się zorientować do kogo to było adresowane.
|
|
|
|
|
|
|
i to obraziło 40 letniego faceta za jakiego sie podaje ? matko boska, nie mam wiecej pytań, mam nadzieje ze ignor bedzie aktywny... ciekawe Kameleon czy jakbym ci napisał priva z epitetami za to co tu zacytowałeś tez bys był taki wyrozumiały ? naprawde, poruszyłem go dogłębnie, szok... pisał banialuki koledze z tamtego działu to sobie to skomentowałem, ale nie zrobilem tego w formie prostackiego privu... dobra koniec tematu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe Kameleon czy jakbym ci napisał priva z epitetami za to co tu zacytowałeś tez bys był taki wyrozumiały ? Jak już napisałeś to odpowiem, że mam w skrzynce sporo takich pw i jakoś sie tym nie przyejmuje ;] eot
|
|
|
|
|
|
|
ciekawe Kameleon czy jakbym ci napisał priva z epitetami za to co tu zacytowałeś tez bys był taki wyrozumiały ? Jak już napisałeś to odpowiem, że mam w skrzynce sporo takich pw i jakoś sie tym nie przyejmuje ;] eot ok, nie chce przez tego kogos sie z toba przegadywac bo nie miałem takich intencji, Agassiemu dałem ignora i kij mu w oko, nie ma z kim rozmawiac... widac nie jestem taki spokojny jak ty, no ale widac bycie modem uodparnia na ludzką głupote, pozdro
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Ktoś kto ma rodzine i ją zdradza a w dodatku się tym publicznie chwali i szczyci moim zdaniem nie zasługuje na żaden szacunek i jest zwykłym dnem moralnym ujmując to najdelikatniej......więc życze Ci jeszcze raz tym razem też publicznie aby Twoja żona się o tym dowiedziała i wtedy chciałbym zobaczyć Twoją minę cwaniaczka.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Skończcie już ten temat bo do niczego dobrego to nie doprowadzi
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Ktoś kto ma rodzine i ją zdradza a w dodatku się tym publicznie chwali i szczyci moim zdaniem nie zasługuje na żaden szacunek i jest zwykłym dnem moralnym ujmując to najdelikatniej......więc życze Ci jeszcze raz tym razem też publicznie aby Twoja żona się o tym dowiedziała i wtedy chciałbym zobaczyć Twoją minę cwaniaczka. Zamykać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest mozliwość zmiany nazwy tematu w PP ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest mozliwość zmiany nazwy tematu w PP ? przepraszam jezeli pomyliłem miejsce gdzie takie pytania sie zadaje.!! 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
|
|
Czy w temacie Polityka działa funkcja edit ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|