Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 13 1 2 3 12 13
#1466579 07/08/2007 00:06
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Poprzedni temat.

Dosc czesto otrzymuje privy z pytaniem odnosnie autoryzacji karty, ktora dokonalismy depozytu, wiec postanowilem zrobic mala instrukcje w pliku ponizej. Przypomniam ze ten dokument trzeba wydrukowac a nastepnie wypelnic, zeskanowac i wyslac, do tego przod i tyl karty ktora dokonalismy depozytu oraz ID(dowod lub paszport).

[Linked Image] [imageshack.us]

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Experto

We cannot proceed.
There was a problem looking up this post in our database.

Please use your back button to return to the previous page.

smile

btw właśnie dołączyłem do grona klientów Pinka, zobaczymy czy również dołączę do grona zadowolonych klientów... =)

Ustawiles sobie preferencje wyswietlania jakies niestandardowe to jest we cannot proceed.

Last edited by Experto; 07/08/2007 01:31.
V
journeyman
journeyman
V Offline
Mam pytanie odnosnie MLB. Mam pytanie odnośnie podanych zawodników po nazwą drużyny. Np.:

Chicago Cubs - Houston Astros 1,91 ----- 2,01
R. Hill W. Rodriguez

Wiem że są to wybrani pitchers, ale co to oznacza?
W tym przypadku stawiając na Chicago (Money Line) to obstawiam zakład na drużynę czy na zawodnika Hill'a?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by ventola
Mam pytanie odnosnie MLB. Mam pytanie odnośnie podanych zawodników po nazwą drużyny. Np.:

Chicago Cubs - Houston Astros 1,91 ----- 2,01
R. Hill W. Rodriguez

Wiem że są to wybrani pitchers, ale co to oznacza?
W tym przypadku stawiając na Chicago (Money Line) to obstawiam zakład na drużynę czy na zawodnika Hill'a?

jak masz zaznaczone R.Hill must start to, jak nie rozpocznie on meczu to masz zwrot, za ten zakład, pomimo, że np wygrają

V
journeyman
journeyman
V Offline
Dokładnie to wygląda tj. poniżej. Chce zagrać na Chicago:
[Linked Image] [foteka.pl]

V
journeyman
journeyman
V Offline
Dokładnie to wygląda tj. poniżej. Chce zagrać na Chicago:
[Linked Image] [foteka.pl]

tutaj prawidłowy link Obrazek [img441.imageshack.us]

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
chcesz zagrac na chicago a zawodnik obok to pitcher tej druzyny, zaklad bedzie wazny jestli ci wlasnie pitcherzy rozpoczna mecz, jasne?

V
journeyman
journeyman
V Offline
chcesz zagrac na chicago a zawodnik obok to pitcher tej druzyny, zaklad bedzie wazny jestli ci wlasnie pitcherzy rozpoczna mecz, jasne?

Niby Pinnacle zachęca kursami na MLB ale co to za zachęta skoro wynik jeszcze uzależniony jest od graczy. U innego buka gram średnio po 2 zakłady na dzień i niech będzie pech że akurat trafne typy nie biedą uznane ze względu na pitchers :/ Znając życie tak pewnie bedzie

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline

Niby Pinnacle zachęca kursami na MLB ale co to za zachęta skoro wynik jeszcze uzależniony jest od graczy. U innego buka gram średnio po 2 zakłady na dzień i niech będzie pech że akurat trafne typy nie biedą uznane ze względu na pitchers :/ Znając życie tak pewnie bedzie

w pinnacle masz do wyboru...wersje z pitcherem lub bez...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To graj w profie, albo w bah i jak Ci pitcher nie wystapi, i przegraz kase przez to zrozumiesz o co chodzi.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by yaaho
w pinnacle masz do wyboru...wersje z pitcherem lub bez...

kurde, sprawdzilem i jednak nie ma smile

tak to jest jak sie mowi o czyms o czym sie nie ma pojecia, tylko "cos tam kiedys przeczytalo"

sory za wprowadzenie w blad..

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline

zmieniaja pitchera raz na 200 meczow, wiec co marudzisz, przeciez kurs jest glownie uzalezniany od pitchera, wiec to logiczne, ze zaklad wtedy nie bedzie wazny, wyobraz sobie jak ja bym rzucal w jakims meczu, over 50 pewka

member
member
Experto mógłbyś napisać ich; Card Billing Address, bo pochrzaniłem i wpisałem adres zamieszkania. Może to ten; Pater Euwensweg 31(2nd Floor) Willemstad, Curacao Netherlands Antilles.
Przez to nie mam pełnej autoryzacji i nie mogę zwracać pieniędzy na kartę.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Card Billing Address?? Chodzi Ci o autoryzacje karty? Tak jak w pierwszym poscie w tym temacie?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dlaczego przy kolejnej (4) wpłacie przez Moneybookers , pinnacle pobiera 5% prowizji ?
Jest jakieś sensowne uzasadnienie czy zwykła kradzież ?

member
member
Patrzę właśnie na autoryzację i nie wpisałem kwoty pierwszego depozytu i chyba przez to nie mogę zwracać kasy na kartę. Będę musiał zrobić jednak ten przelew, a on chyba dłużej idzie...., chociaż ty chyba wcześniej pisałeś,że nie robią teraz zwrotów na kartę. Jak możesz to potwierdź.
Card Billing Address już nieważne(coś mi się pokręciło).

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by moonlight
Dlaczego przy kolejnej (4) wpłacie przez Moneybookers , pinnacle pobiera 5% prowizji ?
Jest jakieś sensowne uzasadnienie czy zwykła kradzież ?

Byc moze przypadkowo wcisnales direct deposit jesli wplacales przez Moneybookers. Szczerze mowiac nie wiem czym sie rozni od zwyklego depozytu ten bezposredni, ale wtedy wlasnie biora 5 %.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Korzystajcie z « REGULAR DEPOSIT » to direct to jakas dziwna opcja nie moge znalezc info w moneybookers o tym, a wg pinnacle oni to oferuja, wplata przez z konta do mb a nastepnie do pinnka z ktorej jest pobierane 5%...

M
member
member
M Offline
Mam pytanie, na stronie głównej widzimy w menu "Multi-Way Calculator". Wiadomo, że można łączyć w kombi tylko zakłady które są oferowane jako moneyline czyli klasyczne 1X2. takie kursy Pinnacle wystawiło na pierwszą kolejkę Premiership i chciałbym spróbować zagrać kombi. Jak to zrobić? jak połączyć dwa zakłady moneyline w jeden kupon?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by mako_tychy
Mam pytanie, na stronie głównej widzimy w menu "Multi-Way Calculator". Wiadomo, że można łączyć w kombi tylko zakłady które są oferowane jako moneyline czyli klasyczne 1X2. takie kursy Pinnacle wystawiło na pierwszą kolejkę Premiership i chciałbym spróbować zagrać kombi. Jak to zrobić? jak połączyć dwa zakłady moneyline w jeden kupon?

numero uno: to jak chcesz coś zagrać w ako, to masz na górze w zależności od wybrania języka E.AMerican---> Perlays, E.International--->Accumulators, jeżeli, w to wejdziesz i nie będzie ligi jakiej chcesz zagrać tzn, że nie wystwiają...

jeśli chodzi, o piłkę nożną(pytałem o premiership) to mi napisali, że nie będzie perlays, bo powiększają ofertę na piłkę nożną z jak najwyższymi limitami i na tym się skupiają

Strona 1 z 13 1 2 3 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ANZELMO, Lukasz111, aker, forty, 11kera11), 2,809 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,359
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025