Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 3 1 2 3
G
Inwestor
Inwestor
G Offline
I dlatego granie po śmiesznych kursach na papierowe faworytki tak jak dzisiaj na Brazylie mija sie z celem.
Lepiej probowac niespodzianek po kursach powyzej 2,50 a najlepiej 3,5-4,5 i nawet jak tylko polowa wejdzie to jestes duzo do przodu w porowaniu z tym ze po kursie 1,20 wtapiasz wszystko.
To jest siatka babek i tu niespodzianek pełno.

Zreszta mysle ze Ci co zagrali Brazylie na wygrana w GP po kursie 2,00 przed sroda tez maja juz cieplo, a jutro Brazylijki graja z Holenderkami i moze byc goraco.
Zreszta za oknem już jest smile

Bonus: Unibet
addict
addict
Ja dzis o 10:00 bylem w firmie Betako i chcialem zagrac
Chiny-Polska+1,5 1 kurs 2,3 za 150 zl
pani zadzwonila gdzies i powiedziala ze to spotkanie bedzie zablokowane smile
no to po co wystawiaja takie mecze ??
i zagralem w tipsporcie Chiny- Polska 1 kurs 1,7
teraz czekam do 13:30 i emocje tongue
pozdro

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Teraz mamy obraz już mniej więcej sił na GP. Holenderki fantastycznie przygotowane sportowo i mentalnie. Jedziemy dalej...gospodynie nie przegrają 2x z rzędu ...więc niestety pozwolę sobie postawić je z -1,5 seta w pojedynku z Polkami które powiedzmy sobie już zrobiły krok do przody grając tutaj.

M
Didżej
Didżej
M Offline
Dwa dni z GP minęły sobie i przyznam, że to nie tak miało być, ale cóż... :>

Bardzo,bardzo słabo niestety, no ale cóż, pozostaje walka do samego końca...

Ostatnie lata jednak szły znaaacznie lepiej, teraz te wyniki jak dla mnie, po prostu tzw. 'śmiech na hali' wink

siatka

Rosja v Włochy, Rosja @1.89
Chiny v Holandia, Chiny @1.51

Brazylia v Polska, Brazylia -2.5 @2.41
Rosja v Brazylia, Brazylia -1.5 @1.60
Włochy v Holandia, Włochy @1.50
Chiny v Polska, Chiny -1.5 @2.11

siatka

smirk deszczowo

Jutro kolejne spotkania i mam nadzieję, że chociaż coś zielonego będzie.. smile

Mam nadzieję, że forma przyjdzie na ME smile

Za `trochę` podam swoje przemyślenia co do jutrzejszych spotkań..

siatka

M
Didżej
Didżej
M Offline
III dzień, turnieju finałowego jutro od 7:30, więc czas coś napisać i oby z lepszym skutkiem, niż to miało w dniach poprzednich...

07:30

[Linked Image] v [Linked Image]

Brazylijki, faworytki do trofeum, dziś zrobiły psikusa chyba większości, przegrywając ze słabo spisującymi się Rosjankami 2-3. Niestety meczu nie miałem okazji obejrzeć, ale sądząc po wynikach poszczególnych setów, dziwny był to mecz...

Holenderki, dziś potwierdziły, że naprawdę z formą u nich b.dobrze, odniosąc drugie zwycięstwo już w turnieju. Tym razem pokonały Włoszki 3-1 i stały się obok Brazylijek jednymi z faworytek do zajęcia I miejsca.

Ja jednak uważam, że jutro Brazylijki, sprawią ostre lanie Holenderkom z którymi grały już w tej edycji GP i wyglądało to tak:

BRA-NED 3-0 25-20 25-12 25-12
BRA-NED 3-0 25-23 25-23 26-24

Jutro podrażnione Brazylijki, jak na moje rozprawią się z Tulipankami...

____

09:30

Rosjanki, ostatni mecz z Naszymi kobitkami, na pewno pamiętają, wtedy to... Polki pokonały Mistrzynie Świata 3-0! i było dla wszystkich spooore zaskoczenie, jak się później okazało... Rosjanki nie były w najwyższej formie, ale i tak pokonanie Sbornej to zawsze duże osiągnięcie i to jeszcze bez straty seta..

Ruskie w tym turnieju głównym, zaczęły od porażki z Włoszkami, które przegrały w bardzo słabym stylu + dochodziły do tego niezbyt ciekawe komentarze przed meczem, trenera.
Jednak to co zrobiły dziś, czyli pokonanie Brazylijek, to naprawdę spooore zaskoczenie i trzeba będzie bardzo uważać mimo wszystko na Rosjanki w każdym spotkaniu...

Polki? Cóż... po 6-0 run, który dał nam pierwszy historyczny awans do turnieju finałowego... przyszły porażki.
Pierwsza to przegrana z Brazylikami 3-0, a dziś z Chinkami, po chyba dobrym meczu? ale mimo wszystko porażka... 2-3.

Jakoś nie wiem, jak ten mecz w ogóle typować, ale chyba niestety.. porażka naszych ;/

___

13:30

Chinki, gospodynie turnieju, po porażce z Holenderkami... które już niby miały.. (z 0-2 na 2-2) przegrały w TB. Dziś jednak na nasze niestety... w V odsłonie, miały więcej szczęścia i pokonały Polki... Tak więc bilans 1-1.

Włoszki w pierwszym swoim meczu, pokonały beznadziejne Ruskie 3-1, a dziś 1-3 w plecy z Holandią, tak więc również na X.

Tutaj zapowiada się bardzo ciekawie, ale typ mimo wszystko na gospodynie!

Tak więc, wyszło mi cuś takiego:

siatka

Brazylia v Holandia, under 180.5 @1.85
Brazylia v Holandia, Brazylia -1.5 @1.50
Rosja v Polska, Rosja @1.55
Chiny v Włochy, Chiny @1.90

:Siatka:

Oraz polecam zagranie:

Brazylia, wygra GP @2.02 w Betfair, widzę, że tylko dostępna ta opcja.

siatka

_
member
member
_ Offline
Misiek twoje komentarze są conajmniej śmieszne coedziennie to samo "nie ogladalem meczu ale..." dziwny mecz...po wyniku.... nie wiem więc na czym bazujesz podajac swoje typy ale jak na statystyce z grupowych to pozdro 600.2 dni pokazaly ze to zupelnmie innda gra..(patrz włoszki,chinki brazylijki)

M
Didżej
Didżej
M Offline
smirk grin

02:30, a Ty musiałeś swoją osobą zaświecić w temacie smile

Do takich jak Todd, wielu już się przyzwyczaiło, albo na odwrót.. i dlatego na forum, coraz mniej ludzi pisze, bo po co? Żeby jeszcze ktoś komuś coś miał do powiedzenia w sposób, jaki widzimy powyżej? ......

Te swoje 'śmieszne' wypociny, prezentują już od paru lat i zobacz inne tematy, a zresztą...

Napisz coś najpierw lepszego, a później **** się w temat.

'Pozdro 888' :Grin:

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Nie obraź się Misiek ale trochę prawdy jest w tym co napisał kolega, bo nie można byo oglądając meczy nie zauważyć fantastycznej gry Holandii i nienajlepszego przygotowania Brazylijek - a widzę że 3 typy twoje są zmoczone przez to...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Nie obraź się Misiek ale trochę prawdy jest w tym co napisał kolega, bo nie można było oglądając meczy nie zauważyć fantastycznej gry Holandii i nienajlepszego przygotowania Brazylijek - a widzę że 3 typy twoje są zmoczone przez to...

M
Didżej
Didżej
M Offline
Nie obrażam się smile

ALE, nie lubię gdy ktoś pisze tylko coś na kogoś, a żeby w temacie, nie wspominając już o całym dziale 'siatkówka' - nie napisać zdania na temat spotkań... a oczywiście, na kogoś ...

_
member
member
_ Offline
tu nie ma co się obrazac,forum to miejsce do wypowiedzi chyba nie?Oglądam dziennie 3 mecze,mogłbym napisać małą analize tylko po co? były by to brednie w stylu.Brazylia wkurzona dizs 3-0 bedzie zemsta za porazke wczorajsza.Czasem lepiej odpuscic jakiś mecz niz pisać na siłe tylko ABY pisać.

PS:Misiek a ty wyluzuj to nie żaden atak na Ciebie,po prostu mała uwaga nie raz tu wchodziłem sugerowałem sie twoimi typami i wychodzilem na plus,ale jak trzeba to trochę krytyki nie zaszkodzi.

Pozdrawiam i powodzenia w typowaniu tej karuzeli z Chin.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Witam

Ostani rozgrywany dziś meczyk to Chiny-Włochy.
Myśle ze bedzie to wyrównany pojedynek z lekkim wskazaniem na Włoszki.
Ja oczywiscie tak jak i wczoraj swój typ opieram jedynie o to co wyczytam na forach i stronach www także nie ma sie co mną sugerowac i polecam grać na odwrot wink

Volleyball
World Grand Prix
Women´s World Grand Prix
Set Handicap: Italy vs China

411) Italy +1.5 Sets 1.633

_
member
member
_ Offline
apropo ten turniej sie chyba nazywa FINAŁ GP ..w tytule tematu jest final four...four x.1.5 chyba;)

_
member
member
_ Offline
PS: brazylia w BF na winer 5.00 mozna probowac na sprzedaż

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tylko, że Brazylia ma w tej chwili dokładnie 0% (czyt. zero) szans na zwycięstwo w GP.

Wystawić Ci @100?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ups, przepraszam - mają jakieś tam matematyczne szanse, ale tak czy siak nie widzę żadnego sensu w kupowaniu ich po @5 z myślą o późniejszej sprzedaży.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tomo, można i za 100 wystawiać. Holandia jutro o 7:30 gra z Polską. Jeżeli nie stanie się nic nadzwyczajnego, to wtedy Brazylia straci definitywnie szanse na zwycięstwo. Tak więc nie ma kiedy spaść kurs na wygraną Brazylijek.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Coz .. nie bede chyba zbyt oryginalny ...

holandia - polska typ 1 kurs 1.35 bet-at-home stake 10/10

Nasze panie stracily juz szanse na cokolwiek natomiast Holandia stoi przed swoja historyczna szansa i dla jej zrealizowania KONIECZNIE potrzebuje tego zwyciestwa. Dla trenera Bonity priorytetem jest w tej chwili juz start na ME - pod tym kątem powinien jutro eksperymentowac. Mam nadzieje nie tylko na zwyciestwo ale tez na WYSOKIE i PEWNE zwyciestwo Holenderek.

zycze powodzenia

M
Didżej
Didżej
M Offline
Brazylia wkurzona dizs 3-0 bedzie zemsta za porazke wczorajsza.Czasem lepiej odpuscic jakiś mecz niz pisać na siłe tylko ABY pisać.

Hmm, ale jednak lubisz, coś tak jakoś dziwnie dodać i chyba było to do mnie smile

Każdy miał swoje zdanie co do tego spotkania, ja miałem, takie, że porażka z Rosjankami, był to po prostu wypadek przy pracy i teraz z nożem na gardle (bo musiały wygrać) sprężą się i pokażą, dlaczego są choćby tymi wicemistrzyniami Świata... Po I secie wszystko fajnie, ale później, mecz był strasznie zacięty i tzw. 'cios_za_cios' TB to wszyscy wiemy, że przy tak wyrównanych zespołach, to po prostu loteria...

Tulipanki, zagrały sobie bez żadnych kompleksów i bez żadnego stresu i myślę, że to miało jakieś tam znaczenie w V odsłonie, bo pomimo przegranego IV seta, nie zrobiło im się nic w głowach...

Co do jutra, to już pisać mi się nie chce, ale jak dla mnie:

Polska +1.5 @2.2
Chiny @2.10
Brazylia -1.5 @1.85

Grać na odwrót smile

G
Tata
Tata
G Offline
Witam , po piwo mnie wena wziela a wiec napisze cos grin

Polska vs Holandia

Polki po serii 6 zwyciestw w fazie zasadniczej maja teraz 3 porazki z rzedu. Gladko z Rusjankami i Brazylijkami ( mistrzyniami i v-cemistrzyniami)i po walce z Chinkami. Mecze Polek nie zachwycaly na tym turnieju finalowym. Mysle ze dzisiajszy mecz w koncu wyjdzie naszym zawodniczka i sa w stanie pokonac swietnie sie spisujace w tym FR Holenderki. Mysle ze Holandia i Polska to porwonywalny poziom , tylko ze niestety dla nas Holenderki graja "tuniej marzen" .

Holandia, co tu pisac? grin Objawienie tego finalowego turnieju . Narazie 3 zwycistwa i to nie z byle kim. Piekne mecze grane moim zdniem na luzie i bez stresowo. Ona nie byly w gronie faworytek , a wiec zero presji i tylko grac co sie potrafi. Mysle jednak ze juz dopadla je swiadomosc ze to wlasnie one moga zostac zwyciezcyniami tego Grand Prix.

Typ:

Polska vs Holandia 1 @3,2 Bwin

Cos z innych spotkan:

Brazylia vs Wlochy under 185,5 @1,8 Nordicbet
Chiny vs Rosja Rosja -1,5 @ 2,65 10bet

podro gib piwo

Strona 2 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, Lukasz111, rafal08, aker, burbon), 866 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,567
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025