|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zacznij od tego:
W razie problemów związanych z dostępem i nawigacją witryny, proszę zapoznać się z poniższymi wskazówkami dotyczącymi usuwania usterek:
Opróżnij pamięć buforową (Cache) - Za każdym razem gdy odwiedzasz stronę internetową Twój komputer zachowuje pewną część informacji i w przypadku zapełnienia się Cache, może to powodować problemy. Aby opróżnić Cache:
Z przeglądarki internetowej, wybierz ‘Narzędzia’, a następnie ‘Opcje Internetowe’; W sekcji ‘Tymczasowe Pliki Internetowe’ wybierz ‘Skasuj Pliki’; Pojawi się pytanie czy ‘Skasować całą zawartość off-line’ ,proszę zaznaczyć pole i kliknąć ‘OK’; Następnie, ponownie w sekcji ‘Tymczasowe Pliki Internetowe’, kliknij na ‘Cookies’ i kliknij ‘OK’ W tej samej sekcji, kliknij na ‘Ustawienia’. Upewnij się, iż została wybrana opcja ‘Każda wizyta na stronie’ Ponownie kliknij ‘OK’, a następnie zamknij okno ‘Opcje Internetowe’. Aktywacja Cookies - Aby móc korzystać z witryny Betfair, należy uaktywnić Cookies. Aby to zrobić należy:
Z przeglądarki internetowej, wybierz ‘Narzędzia’, a następnie ‘Opcje Internetowe’; Kliknij na tabulator ‘Prywatność’; W sekcji ‘Strony Internetowe’ kliknij na ‘Edytuj’; W polu ‘Adres Strony Internetowej’ wpisz ‘www.betfair.com’ , a następnie kliknij na ‘Udostępnij’; Aby zachować kliknij ‘OK’, a następnie zamknij okno ‘Opcje Internetowe’; Cookies zostaną uaktywnione jedynie dla witryny Betfair.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki punter , prosciej chyba wytlumaczyc nie mogles , zrobiłem wsio poprawnie i niestety lipa , nie otwiera mi sie BF w dalszym ciagu :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile wam szła kasa z banku do BF?? ja mam bph kiedy sie omge spodziewac??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
moze zrób sobie 'System Restore'? Ustaw najwczesniej możliwą datę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrobione i nadal lipa , moze to byc wina mojego dostawcy netu czyli aster city ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile wam szła kasa z banku do BF?? ja mam bph kiedy sie omge spodziewac??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile wam szła kasa z banku do BF?? ja mam bph kiedy sie omge spodziewac?? kliknij na baner Płatności na podstronie Sport, tam jest tabelka z kompletnym info n/t płatności
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze ja wiem 1-3 dni ale idzie w praktyce sie pytam osbó które tam wpłącały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ew. prosba do posiadaczy netu w wawie z asterki o wejscie na strone betfair.com , partybets.com i zdanie relacji czy smigaja te strony , bo ja kompletnie nie wiem co jest grane :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa , pojecia nie mam co to bylo ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w Betfair może załozyc konto mój brat, który mieszka w tym samym domu co ja a ja tam już mam konto ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, jesli nie bedziecie sie na wzajem polecac  ja np mam dwa konta bo moge ale nie mogłem skorzystać z promocji darmowej kasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, jesli nie bedziecie sie na wzajem polecac  ja np mam dwa konta bo moge ale nie mogłem skorzystać z promocji darmowej kasy  nie, on chce zacząć tam grać a ja go nie bede wpuszczał na swoje konto.. Nie robią żadnych problemów przy wypłacie ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka