|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
jak nie jak tak ? Teraz chociazby mecz PHM drugi set, obrot ponad 4mln, aw meczu Tursunova byly 3 i nie 4 a 3 mln....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalezy w jakiej walucie chyba, ja mam tyle Matched: USD 4,155,104
|
|
|
|
|
|
|
dolar jest teraz słbiutki.....hehe......Przyjęte: EUR 2 947 808
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ooooooo i znowu Turusnov robi za naczelną prostytutkę ATP
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rosyjski tenisista Nikołaj Dawidienko został przez ATP ukarany grzywną w wysokości 2000 dolarów za... niewystarczającą ochotę do gry w czwartkowym meczu turnieju St. Petersburg Open z Marianem Cilicem, przegranym 6:1, 5:7, 1:6. Dawidienko był w St. Petersburgu rozstawiony z numerem 1. (4. miejsce w rankingu światowym ATP). ATP oznajmiła w piątek, że został ukarany za "brak wysiłku" w meczu z Cilicem (nr 4). Rosjanin wygrał pierwszego seta w ciągu 27 minut, a w secie trzecim został skarcony przez sędziego głównego Jeana-Philippe'a Dercqa."Gdy zrobiłem podwójny błąd serwisowy sędzia zwrócił mi uwagę za zachowanie na korcie, zarzucając mi sprzedanie meczu. Byłem zaskoczony. Nigdy dotąd nie słyszałem czegoś podobnego. Nieważne, jak grałem, nie ważne, co mi się przydarzyło. Nigdy nie otrzymałem takiej uwagi" - mówił w czwartek dziennikarzom Dawidienko. Czytaj dalej REKLAMA Początkowo sędzia zainteresował się kondycją tenisisty, na co ten odpowiedział, że wszystko w porządku, ale potem przyznał, że "wysiadły mu" nogi. Nie mógł swobodnie się poruszać. Cztery razy popełnił podwójne błędy serwisowe w drugim secie i sześć razy w trzecim.
Wobec Rosjanina toczy się śledztwo ATP w sprawie nielegalnych zakładów bukmacherskich. Podejrzana jest jego porażka w pierwszej rundzie turnieju Prokom Open w Sopocie, w sierpniu, kiedy zrezygnował z gry w trzecim secie z Argentyńczykiem Martinem Vasallo Arguello (nr 87 na liście ATP) tłumacząc się kontuzją nogi.
Dawidienko zakwalifikował się do listopadowego, kończącego sezon turnieju Masters Cup w Szanghaju, wygrywając dwa tygodnie temu turniej Kremlin Cup. Ma też grać w przyszłym tygodniu w turnieju Paris Masters, którego był zwycięzcą w ubiegłym roku. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/sport/1,65025,4628631.html Fibak znaffca 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dawidienko i Leitgeb czekają na wynik śledztwa i w przypadku uniewinnienia zapowiadają pozew do sądu przeciwko Betfair lub ATP.
On jest chyba niepoważny.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
"...Prześledzenie wyników spotkań między zawodniczkami z tej samej agencji mogłoby dać zaskakujące rezultaty..." - gdzie to mozna sprawdzic ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dawidienko i Leitgeb czekają na wynik śledztwa i w przypadku uniewinnienia zapowiadają pozew do sądu przeciwko Betfair lub ATP.
On jest chyba niepoważny. nie to betfair bylby niepowazny bez dowodow anulujac zaklady
|
|
|
|
|
|
|
On jest chyba niepoważny. nie to betfair bylby niepowazny bez dowodow anulujac zaklady zdecydowanie masz rację. Dlatego moim zdaniem reguły powinny być jedne : jak krecz to zwrot kasy.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
[/quote] zdecydowanie masz rację. Dlatego moim zdaniem reguły powinny być jedne : jak krecz to zwrot kasy. popieram w 100% 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zdecydowanie masz rację. Dlatego moim zdaniem reguły powinny być jedne : jak krecz to zwrot kasy. popieram w 100%  [/quote] jaki to problem dla Dawidienki i jemu podobnych dograc mecz do konca przegrywajac np 4:6 6:4 6:2?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
On jest chyba niepoważny. nie to betfair bylby niepowazny bez dowodow anulujac zaklady dlaczego wychodzisz z założenia, że mecz został anulowany bez dowodów?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
On jest chyba niepoważny. nie to betfair bylby niepowazny bez dowodow anulujac zaklady dlaczego wychodzisz z założenia, że mecz został anulowany bez dowodów? jezeli walkarza uniewninnia to znaczy ze dowody byly za slabe i wtedy jak najbardziej powinien ich pozwac
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ciekawe za co ? Betfair podobnie jak większość firm bukmacherskich mają podpisane umowy ze sportowymi federacjami, m.in. z ATP, żeby informać w przypadku wybitnie podejrzanych numerów. Także w regulaminie można znaleść wzmiankę, że mogą anulować spotkanie. Davydenke ściga ATP a nie Betfair więc o co on chce ich sądzić ? że kasę obstawił na swoją porażkę a oni mu jej nie chcą wypłacić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zszargali jego dobre imie 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
coś o innej formie ustawiania spotkań i znowu po rosyjsku  http://www.sport.pl/tenis/1,64987,4651611.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze jakis bojkocik tenisa? odpuscilem z miesiac temu a potem zobaczylem tylko jeden wynik - Santoro wygral z djokovicem i bojkot bedzie dluzszy - jesli zawodnicy dorabiaja ustawianiem i obstawianiem swoich meczow na dluzsza mete granie nie ma sensu i tak oni spija cala smietanke - policzylem sprawdzilem i szkoda zdrowia w tenisie jest bezkarnosc - Bartoli pojedzie i zagra dobry turniej i jest bohaterka - a ze bedzie miala obite swoje pewne ociezale tylne miesnie tydzien wczesniej i pozniej to juz sie nie wspomina w pilce leca glowy czy to pilkarzy czy trenerow - pilkarze sa odsuwani trenerzy zwalniani druzyna traci szanse na puchary/utrzymanie z kazdym kolejnym meczem nie po mysli - polecam  PS Wisla macie przegrac dzis
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|