|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lubie ci i zaufam ci tez mialem grac Holte ale w 8 albo z kims innym bo oglnie nei lubei grac przeciw tomkowi gdyz to moj ulubieniec ale skoro tak mowisz jutro z rana lece do profka:)
A rune jak sie wypowiadal po treningu bo widze ze wiechu narzeka...
|
|
|
|
|
|
|
W zeszłym sezonie padało wiec twardo nie było, choc tor był tak przygotowany - ale dziwnie, bo trzymał jedynie kraweznik. A dziurawo było niebywale. Ale Holta specem od takich torów też nie jest. Niemniej Tomek prawdopodobnie jutro straszne tyły.
W ogóle słaby poziom jutrzejszego GP. Nicki wygra na luzaku.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mozna w profie grac zuzel jako singiel?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak w czechach na dziurach to rune pojechal dobrze kurde sam nie wiem stawiac przeciwko tomaszowi to troche samoboj moze faktycznei lepszym rozwizaniem jest Nicki na WIN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak w czechach na dziurach to rune pojechal dobrze kurde sam nie wiem stawiac przeciwko tomaszowi to troche samoboj moze faktycznei lepszym rozwizaniem jest Nicki na WIN Samobojem to jest stawiac na Golloba na torach gdzie trzeba trzymac gaz , po tym jak powiozl mnie we Wroclawiu na 10 kola juz nigdy wiecej na niego nie postawie na takich torach. W bukmacherce nie ma sentymentow ,a zjedzilem za Gollobem tysiace km.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wiec ja nie bylbym soba jakbym nei dal dubelka wiec jutro idzie:
Gollob - Holta 2 N.Pedersen 1-3 Ako:3,92
I zagram to 9/10
Skoro sa dziury i tryzma tylko krawezneik a wy sie nei mylicie to ja nei mam pytan:) pzdr
|
|
|
|
|
|
|
ja od razu mowie, że nie wiem jaki jest tor teraz. Piszę co było rok temu. I osobiscie przeciw Tomaszowi nie gram. Nie gram jutro chyba wcale, chyba jedynie Nickiego V. Ale myślę, że niestety bedzie bardzo nisko, okolice 14 miejsca;/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tor jest dość dziurawy(taki bylbynajmniej dzis na treningu ----> wypowiedź jonssona) i myśle jutro dośc grubiej przeciw Jonsonowi zagrać, Wydaje mi sie ze świeżo co po kontuzji, wszwecjo widac bylo brak objeżdzenia i jutro mysle ,że też raczej spokojnie podejdzie .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.
Panowie , musze sie przyznac ze wciaz ucze sie tej pieknej dyscypliny jaka jest zuzel i mam jeszcze duzo pracy przed soba, np. nie wiem ktory zawodnik jest dobry na 'dziurach", ale jesli taki ma byc tor to draga ...dedukcji(sugeruje sie wyp.kolegow odnosnie Golloba):Angole powinni smigac na takich torach , sa zaprawieni w swojej licze , a skoro tak to moze taki dubel?
Gollob - Nicholls 2 @ 2,2 Harris m. 1-8 @ 2 Ako-4.4 milenium
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swietnie kurs na Holte juz tylko 1,89 wiec sobei pogralem ehhh:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W milenium jest Rune z TG jeszcze za 2,35 ale niestety tego buka w moim nudnym jak pizda miescie nie ma:( sorki za post pod postem ale sie wnerwilem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W milenium jest Rune z TG jeszcze za 2,35 ale niestety tego buka w moim nudnym jak pizda miescie nie ma:( sorki za post pod postem ale sie wnerwilem  To moze w Twoim miescie jest Toto - mix tez masz zaklad Gollob - Holta 2 @ 2,3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja mysle ze dobry typek tylko kurs mizerny to: anderssen-gollob 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To juz wyzej masz na Crumpa z panem Tomkiem:) Widze ze w Totosyfie jakies remisy sa czyli zapewne klasyfikacja dotyczy punktow i przy rownej ilosci jest remis tak?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja bym andersena nie ruszał, ostatnio niezbyt rewelacyjnie jeździ. Nie wiem czy dogadał ie już z tunerem.W tamtym roku mi zawalil kupon na tym Gp;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i w tym miejscu nalzey przypomniec ze Hans zrobil w zeszlym roku tam 3pkt. a jak dla mnie to jest wazna sprawa...
W toto spodobal mi sie oprocz Holty z Gollobem jeszcze Scotti z Jonssonem za 1,6 taki dubelek daje piekne aczko:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i po balu Holta z Toto wycofany
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
holte z gollobem mozna zagrac w betgun...ale za 250 zl max...kurs 2.5
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i po balu Holta z Toto wycofany jest nadal , tylko kurs spadl na 2,2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic reasumujjac ide do toto-mixa i rozbijam im dzis bank:)
Nichols - Jonsson 1 Scott ostanio w bardzo dobrej formie jak to angol lubi dziury wiec z bedacym po kontuzji Jonsonem ( co on wogole robi na torze) ktory jak sam zapowiada nei bedzie dizs szarzowal powinien sobie poradzic.
Gollob - Holta 2 wszystko w temacie napisacl ALcapone
Nicki - Hans 1 Nicki chyba dzis nie doruszenia. Hans osatnio bardoz chimeryczny do tego slaby strt na tym torze w zeszlym roku:)
AKO:5,86
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|