Wiecie coś może o z/z za Ogóra?? Cos mi sie przypomina ze w Gazecie Pomorskiej ostatnio były jakies takie spekulacje, z racji tego ze ma on 3 srednia w zespole!! Ale widze w skladzie Słabego i nie wiem co teraz!! A mysle ze takie zastepstwo w postawi Hansa, Bjerre Crumpa i Gapy na pewno wiecej punktow nazbiera niz sam Ogór!! Nie jest to zadna pewno informacja wiec prosze sie tym nie sugerowac
Ja chcialem w toto wyslac Wrocek-9 i Andersena over a tata mi dzwoni(tate wyslalem mial blisko punktu jakies zalatwienia) 5min temu ze tych zdarzen nie moze przyjac!, albo zablokowali lub wycofali?
czasem mozna widocznie dzisiaj nie mozna bylo. przeciez gralem nie tak dawno handi na wroclaw w lesznie i crumpa w parze z KK :)i w innej kolejce tez 2 pozycje z jednego meczu.takze roznie z tym jest
no to za "pierwszaka" wasp sorry:) Mnie zawsze a probowalem cale 2 razy:) takie granie nieprzechodzilo,zawsze slyszalem jedno ze nie mozna meczow tych samych kombinowac,wiecej razy nieprobowalem bo i po co a tu prosze kolega gacektyper pisze ze czasami mozna bylo
wasp a co ty pierwszak jestes? pzerciez niemozna kombinowac zdarzen z 1 meczu i to od zawsze.
Aj faktycznie , kurna zawsze gram zuzel w milenium , a tam mozna grac i na druzyne i na zawodnika tej druzyny.No tak , teraz sie mi zgadza, dzieki ze mnie sprowadziles na ziemie.Moze i lepiej ze tak sie stalo , tylko pokibicuje dzisiaj bez stresu.Zycze wszystkim powodzenia!
rzeszow solidnie u siebie jezdzi, mysle ze kuciapa podtrzyma zwyzke formy ktora pokazal ostatnio oraz ze lampart zrobi tez swoje punkty. wszyscy sa b zmobilizowani, w druzynie dobra atmosfera, bardzo udany sezon. dla leszna nie bedzie to koniec swiata gdy dzis przegra 8-9pkt, bo u siebie spokojnie tyle moze odrobic dlatego stawiam: Rzeszów-Leszno- handicap: 0-7 1,9 betgun
to co w tym biegu zrobila para kuciapa watt to bylo mistrzostwo
bohaterami pierwszych spotkan polfinalowych niepodwazalnie Scott Nicholls i Hans Andersen
Skład finału już znany, pozostaje kwestia złota. Oby tytuł wrócił do Torunia Mimo problemów z kontuzjami przez cały sezon, zespół trzyma stałą formę... Martwi jednak postawa Zagara, który chyba nie nadaje sie do polskiej ligi (no, moze w Zielonej sobie pojeździ ? :P)
Martwi jednak postawa Zagara, który chyba nie nadaje sie do polskiej ligi
On sie do niczego nie nadaje, po prostu nie potrafi jeździć. I dla mnie niepojęte jest jakim cudem w zeszłym roku utrzymał się w GP, ale jeszcze na bieżąco zawsze uważałem to za farta
Najciekawsze jest chyba jednak to, ze oslabieni brakiem Lindgrena Zielonogorzanie prdp wczorajszym meczem obronili ekstralige. Nie chcialbym byc teraz w skorze T.Golloba, ktory bedzie mial niemaly dylemat : startowac w Bydgoszczy na zapleczu czy zostac w Tarnowie z ktorego zamierzal zrezygnowac. W kazdym badz razie bedzie ciekawie w sezonie ogorkowym. Pozdro
Spokojnie to dopiero pierwsze polowa Polonia wygrala juz tym roku w zielonej wiec dlaczego historia ma sie nei powtorzyc? tymbardziej ze: 1.Jonsson juz gorzej pojechac nei moze 2.A protasiewicz napewno lepiej nie pojedzie 3.Davidsson w zielonej pojechal bardzo dobrze moze tamten tor lepiej bedzie mu lezal
zagar - bjerre 1,9 na bjerre, pozostawie to bez komentarza ;]
Witam.
Tez o tym typie myslalem , ale...wczoraj w Vojens Bjerre mial grozny upadek(tak opisali w sport.faktach) , jechal pozniej dalej ,jednak dzisiaj moze odczuwac skutki upadku.
22w 13p +17,5j +6,31% toruń-wrocław (awans) 1 1,4 baw 10j Bardziej wyrównany skład, wyniki w przekroju całego sezonu i zwycięstwo we Wrocławiu przemawiają za gospodarzami.