|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
możecie się teraz zalogować na swoje konto w expie? bo mi wyskakuje błąd logowania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=HAGIi] Witam. Obecnie Expekt oferuje 7 zakładów na żużel. Myślę, że jest to dobra oferta dla graczy. [quote=kamasss] w niedziele nic sie niepoprawilo ekstraliga kursy na ML i handi razem 6 zakladow 1 liga 0 zakladow to ma byc dobra oferta? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co sie dzieje z tempem rozliczania zakladow w tej firmie? Zawsze bylo w miare dobrze, ale teraz zaklady, ktore pokonczyly sie kilkanascie godzin temu dalej wisza nierozliczone w pending (o lekkoatletyce to juz nawet nie wspominam)...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja rozumiem ze okres urlopowy, ze nie maja rąk do pracy.............ale rozliczanie zakladów idace w dziesiatki godzin to juz przegiecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam to samo. Przyzwyczaiłem się już, że w Expekcie TO trwa nieco dłużej, ale w chwili obecnej to już jakaś parodia 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeżeli chodzi o rozliczanie zakładów to jest tak, że firma musi otrzymać potwierdzenie oficjalnych wyników, tak aby w rozliczanych zakładach nie popełnić błędu i później korygować lub anulować spotkania.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Problem w tym, ze w pending np. przy Marma-Atlas wynik jest juz dawno podany a zaklad ciagle nie rozliczony. A zeby 24 godziny szukac oficjalnego wyniku finalu na 100m (rekord nie zostal pobity) to tez jest niezle przegiecie. Nie kazdy ma nieograniczone srodki na koncie gracza, ze moze sobie w nieskonczonosc czekac na rozliczenie. Dla porownania podam, ze w Unibecie taki sam zaklad zostal rozliczony w godzine po finale setki.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeżeli chodzi o rozliczanie zakładów to jest tak, że firma musi otrzymać potwierdzenie oficjalnych wyników, tak aby w rozliczanych zakładach nie popełnić błędu i później korygować lub anulować spotkania. zartujesz czy mowisz powaznie ??? w XXI wieku w dobie internetu i tv satelitarnych wydarzenia o randze miedzynarodowej gdzie wszystkie agencje pisza na okrąglo wam zajmuje znalezienie wynikow kilkadziesiat godzin ??? prosze cie...... jak masz pisac takie rzeczy to nie pisz wogole
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a i jeszcze jedno.... mam propozycje jesli dla tak duzej i ogolnie dobrej firmy jak expekt znalezienie "oficjalnych" wynikow to spory problem to ja zobowiazuje sie (za odpowiednim wynagrodzeniem) ze w ciagu 15 min od podania oficjalnych rezultatow przesylac wam te wyniki bez wzgledu na dyscypline i czas rozgrywania zawodow.....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z tego co wiem, firma Expekt otrzymuje takie oficjalne z "samej góry" i nie bazuje na wynikach z takich witryn jak np. livescore.com gdzie może dojść do pomyłki.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ale kto mowi ze livescore jest wykladnikiem ???? a pozatym co to znaczy z "samej góry" bo chyba ta sama gora cos slabawa jest jesli im to tyle czasu zajmuje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bukmacherzy, szczególnie skandynawscy - otrzymują wyniki poprzez serwis, który oferuje takie usługi. Serwis taki zapewnia bardzo szybkie i pewne potwierdzenie wyniku. Kilkanaście godzin to zdecydowanie za dużo jak na rozliczenie choćby 6 ligi armeńskiej a co dopiero innych dyscyplin sportowych  Tym bardziej że w firmie bukmacherskiej pracują zawodowcy, którzy oprócz sportem niczym innym się nie zajmują ...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
z tymi "zawodowcami" to bym sie klocil chyba ze definicja zawodowca - to ten kto bierze za swoje uslugi jakiekolwiek wynagrodzenie.
a swoja droga zaslanianie sie mozliwoscia pomylki jest smieszne bo one sa wkalkulowane w ryzyko i nawet oficjalne serwisy czasem robia bledy.
a co do tych firm poprzez ktore firmy otrzymuja wyniki to one takze powinny byc zoobowiazane do podania rezultatow w jakims okreslonym czasie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a co do tych firm poprzez ktore firmy otrzymuja wyniki to one takze powinny byc zoobowiazane do podania rezultatow w jakims okreslonym czasie I tak jest, z tego co pamiętam to była gwarancja do 1 godziny od momentu zakończenia zawodów.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a co do tych firm poprzez ktore firmy otrzymuja wyniki to one takze powinny byc zoobowiazane do podania rezultatow w jakims okreslonym czasie I tak jest, z tego co pamiętam to była gwarancja do 1 godziny od momentu zakończenia zawodów. gdyby to jakis c h u jbet tak zwlekal z wynikami to bym sie zbytnio nie zdziwil ale jesli to jest firma od lat na rynku to juz kompromitacja..... zreszta wyniki moga brac nawet od wrozki co mnie to obchodzi byle by bylo w ciagu doby od zakonczenia zdarzen ( co i tak jest wynikiem smiesznym, ale ja nie mam zbyt wygorowanych wymagan)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
czesc, pytanie nowicjusza. Czy expekt nie ma juz uslugi sms live - wyniki meczów? nie moge znaleźć?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czesc, pytanie nowicjusza. Czy expekt nie ma juz uslugi sms live - wyniki meczów? nie moge znaleźć? Witam Gdy zawrze pan kupon wyskoczy okienko, gdzie wpisujemy numer telefonu, a następnie OK.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czegoś tu nie rozumiem . Expekt organizuje konkurs dla graczy typujacych tenis . A kursów na mężczyzn brak ? Będą jeszcze na tym US Open ? 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|