Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam zintegrowana ...

Bonus: Unibet
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Sprawdź, czy Ci się kondensatory nie wybrzuszają.
Jakiemuś gościowi pomogło przełożenie kości RAMu do innego slota- możesz spróbować.
Wex też i go pożądnie wyczyśc- może gdzieś między styki dostał się kurz i on powoduje te częste restarty.

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziadek69 sprawdź napięcia jakimś programem. Nie pamiętam ale chyba MBM5 można sprawdzić. Jak są duże wahania to może właśnie to. Ale u mnie kondensatory tak jak napisał Way siadły i objawy były podobne smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki chlopaki wink jutro zaniose sprzet do zaprzyjaznionego serwisu i zobacze co oni na to ... wink i zamelduje na forum tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a ja mam takie pytanie, moze troche smieszne ale wole byc ostrozny.. lada moment dotrze do mnie laptop - jest jakas procedurka na formatownaie baterii ? (cos jak kiedys z telefonami) czy to nie ma znaczenia ?

pozdr

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Hmmmm.... nie wiem jak tu zaczac, ale problem jest nastepujacy, zrobilem formata i gdy tylko uruchomi sie WinXp nastepuje wygasniecie monitora firmy samsung, jakby sie przelaczal w stan czuwania i nic juz nie moge zrobic tylko reset i tak nom stop... po kilku formatach(nie wiem jakim cudem, ale to nie mozeliwe zeby samo sie zrobilo) udolo sie uruchomic i myslalem ze to koniec klopotow ale przede mna jeszcze duza gorka byla :/ instaluje jakis skladnij monitor przechodzi w stan czuwania jakby sie zawieszal, czarny ekran,ale zaraz pojawia sie okienko dalszej instalacji i h u j reset, zainstalowalem opere, smiga jak ta lala, lecz po kiklu wynuszonych resetach po kliknieciu na opere zawiesza mi znowy kompa choc muzyke slusze ale kontrolka od monitora miga a powinna palic sie ciaglym swiatlem... i tak z wiekszascia aplikacji czy instaluje czy tez chcem urochomic to tak sie dzieje...
i teraz nie wiem czego to wina, czy monitora, wymienic go, sprawdzic na drugim czy karty graf, ATI RADEON 9600 ? ktos nakieruje na rozwiazanie, jakies uwagi, sugestie??

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
poszukuję programu , który zapewni mi iż nie odzyskam danych które wcześniej zostały usunięte z komputera smile

addict
addict
Originally Posted by lelu
a ja mam takie pytanie, moze troche smieszne ale wole byc ostrozny.. lada moment dotrze do mnie laptop - jest jakas procedurka na formatownaie baterii ? (cos jak kiedys z telefonami) czy to nie ma znaczenia ?

pozdr

Rzeczywiście tak , procedura jest podobna jak z bateriami telefonów kom. . Naładowanie do pełna a potem maxymalne rozładowanie. Czynnośc należałoby powtórzyć kilka razy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia
poszukuję programu , który zapewni mi iż nie odzyskam danych które wcześniej zostały usunięte z komputera smile

Nie ma takich wink

http://programy.pcworld.pl/kategoria/pc_252/Zarzadzanie.plikami/Kasowanie.danych.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do samego kasowania danych trzeba było użyć programu, który niszczy pliki bezpowrotnie. Teraz to już nieco musztarda po obiedzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokładnie. W tej chwili można jedynie wyczyścić cały dysk za pomocą któregoś z programów.
Albo... smile
Przywrócić skasowane pliki za pomocą programu do odzyskiwania danych i wtedy je skasować jakimś shredderem. Tylko, że to wiele może nie dać. Jedyna w miarę pewna metoda to całkowite wyczyszczenie dysku.

Ale CBA i tak odzyska Twoje dane jak będzie chciała smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
hmm , to w takim razie możecie podsunąć jakiś dobry program który będzie niszczył pliki bezpowrotnie ?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
np:
VMPC Data Security 2 lub PGP 6.5.8 (Pretty Good Privacy)

ponoc w Ontrack-u potrafią bez wiekszych problemow odzyskac dane z hdd nawet po 8 krotnym formacie z nadpisywaniem danych smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
znalazłem East-Tec Eraser smile

dzięki za pomoc chłopaki piwo

old hand
old hand
Witam. Mam problem z monitorem. Otoz gdy jest podlaczony do komputera stacjonarnego nie dziala (pali sie pomaranczowa lampka), a gdy podlacze go do laptopa dziala normalnie.
Nie wiem co moze byc. Moze uszkodzona karta graficzna? Ale niczego nie zauwazylem.

Prosze o rady.
Pozdrawiam

addict
addict
Problem z odtwarzaczem CD.

Posiadam nagrywarkę/odtwarzacz CD/DVD firmy NEC. Od pewnego czasu jednak nie mogę odtworzyć ani nagrać na płycie CD. Na DVD odtwarza i nagrywa normalnie.
Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Czy może być to awaria sprzętu? Ale DVD odtwarza i zapisuje normalnie.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Mozliwe ze laser padl albo wymaga przeczyszczenia, sa do tego specjalne plytki.

addict
addict
Czyściłem już także specjalną płytką. Nic nie dało.
Czy laser do DVD jest inny jak do CD ?

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Raczej tak mialem to samo u siebie w laptopie, tylko ze cd wypalalo a dvd juz nie, odtwarzalo wszystko, wymiana napedu na gwarancji na nowy.
Gwarancje teraz sa przeciez 2 letnie wiec moze jeszcze masz to oddaj i niech robia na serwisie.

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
Panowie skad sciagne za free dzisiejszy przeglad sportowy w pdf dzieki wielkie za linka P:)

Strona 2 z 11 1 2 3 4 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, alfa, JelineK, burbon), 292 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,257
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025