Oryginalnie wysłał rafal003:
[qb]Oto moje pierwsze przemyslenia co do czwartkowo piątkowych zmagan:
Lok.Jaroslaw - Czerepovec 1
Novokuznieck - CSKA Moskwa 1
Novosybirsk - Perm x
Spartak M. - Petersburg 1
Togliatti - Omsk 1
Ufa - Himik 1
Kazan - Neftekhimik 1
Magnitogorsk - Dynamo M. x
Postaram sie dodac do nich opisy jak najszybciej.[/qb]
Zgodnie z obietnica podaje opisy(swoje przemyslenia):
Lok.Jaroslaw - Czerepovec 1
Trudne moze byc to spotkanie dla Lok.Jaroslaw licze jednak na ich zwyciestwo moze nie tak pewne jak w ostatniej kolejce ale jednak chyba tylko oni moga zatrzymac Czerepovec bezpieczniejszy kurs 1x.
Novokuznieck - CSKA Moskwa 1 ?
Stawiam tutaj 1 choc nie jestem do niej przekonany całkowicie.bardzo porownywalne zespoly i z tego powodu obawiam sie X i nie wiem czy na niego nie postawic.
Novosybirsk - Perm x
Fajny meczyk ani jeden nie blyszczy ani drugi.Wydaje mi sie, ze Perm moze nawet ten mecz wygrac i chyba postawie na to jako niespodzianke X2.
Spartak M. - Petersburg 1
"Niemile" zaskoczony postawą Spartak M. w ostatnim spotkaniu stawiam na nich.Powinni sobie spokojnie poradzic ze slabszym Petersburg.
Togliatti - Omsk 1 ?
Na poczatku stawiałem 1 po kompromitujacej przegranej Omska, ale zaczałem sie zastanawiac czym to bylo spowodowane i sklonny jestem uznac ze beda chcieli sie zrechabilitowac i jednak wygrają ten mecz 2.
Ufa - Himik 1
To ze Himik zostal w ostatniej kolejce wypunktowany nie oznacza wcale ze jest on taki slaby,mysle ze jednak przegra z Ufa ale raczej nie bedzie to latwy mecz.
Pozostałe dwa meczyki musze sobie jeszcze przemyslec.Pozniej cos dopisze.
Kazan - Neftekhimik 1
Mam nadzieje ze Kazan podtrzyma swoja zwycieska passe i wygra chociaz jeszcze ten meczyk, bo ostatnio gra w kratke.
Magnitogorsk - Dynamo M. x
Tu skłonny bede jednak postawic na zwyciestwo Magnitogorska, ktory nie odpusci tego spotkania i bedzie chcial udowodnic swoja wyzszosc.1
Mam jedno pytanie nie wiecie kto stanie na bramce w Omsku?Moze ma ktos jakies info?