W necie bez porblemu mozna ogladac eurosport live, pytanie czy jest gdzies udostepniony polski komantarz live? Chodzi mi glownie o niesmietelnych - Jaroski&Wyrzykowski komentujachych Vuelte.
Widziałem jakoś niedawno teledysk na vivie z klockami lego. Jakieś klocki lego łażą a potem jacyś goście tańczą tak śmiesznie na ulicach. Właśnie spodobało mi się jak tańczyli i chciałbym to jeszcze raz zobaczyć. Jakby ktoś zapodał linka jakiegoś do teledysku albo chociaż nazwę piosenki to byłoby wspaniale, świat byłby piękniejszy i weselszy. A przecież tego chyba chcecie?
W necie bez porblemu mozna ogladac eurosport live, pytanie czy jest gdzies udostepniony polski komantarz live? Chodzi mi glownie o niesmietelnych - Jaroski&Wyrzykowski komentujachych Vuelte.
probowalem znalezc na tour de france i po paru dniach stwierdzilem, ze nie ma z polskim komentarzem
Posiada ktoś może jakiś spis linków do przekazów video z kanałów sportowych (np. coś takiego mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21687/v0001/reflector:57756 ) chodzi mi głównie o Windows Media Player ;P
Dzień dobry jak sie masz:) Mam następujące pytanko... Co wiecie o witrynie www.freelotto.com?? [freelotto.com] Podobno coś tam wygrałem;) Mogę podać im swój adres czy powinienem się bać zalewu spamu?? Pozdrawiam