Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
B
member
member
B Offline
Originally Posted by Zbigniew
Chodzi o streamy do BigBrothera?

Nie tylko, ale również oglądam SGP itp.

Originally Posted by _Way_
Originally Posted by bubelot
[...]
Otóż gdy streamuję na żywo obraz za pomocą Windows Media Player, nie mam dźwięku.*
*Mam włączone głośniki :D:D

Podepnij je jeszcze do kompa tongue

Grr...!!!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam taki problemik. gdyby ktos będący bardziej w temaci mogłby pomoc to byłbym wdzieczny smile otóz skanowalem system "spybot serach & destroy". I wykryl mi dwa pliki w jakichs ustawienia. Wyswietlilo "microsoft.windows.IEFirewallBypass". nie usunąłem ich, bo opis byl "wartosc rejestru". Slabo sie na tym znam, ale czy to Spy bot jest przewrazliwiony, czy ten "microsoft.windows.IEFirewallBypass". to moze byc jakis syf i powinienem go wywalic??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki wielkie micha$ piwo

mam jeszcze jedno pytanko. Czy jest jakis darmowy program, dzieki któremu mogłbym limitowac prędkośc transferu z netu, np. przy ściąganiu jakichs plikow? mam neo 512, a chcialbym, aby uzywanych bylo tylko 256 do sciagania. A dokładniej to motyw jest taki, ze beda dwa kompy na tej samej lini, i aby nie wchodzic sobie w parade, to wlasnie chcialbym ograniczyc ten transfer do jakiejs wybranej maxymalnej wartosci? Ściągnąłem netlimitera, zainstalowalem i ekstra!! juz sie cieszylem, gdy nagle zauwazlylem, ze to wersja 28 dniowa, a nie usmiecha mi rejestrowac tego. Znacie wiec moze jakis podobny , z tym że frikowy program, ktory posiada równiez opcje limitowania połączenia??

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Poszukaj Netlimiter w sieci.

WojtekK

B
member
member
B Offline
witam!
kupilem ostatnio iPODA 30 GB i poszukuje programu ktory pomoze mi zmieniac pliki avi na mpg4(bo tylko takie obsluguje). znacie wiec moze jakis dobry program? z gory dzieki!

pozdro!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
google [google.com] zna na pewno.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
witam
mam plyte abit n7f s, jest przy niej chyba jakis port podczerwieni doczepiony tylko nie wiem jak go uzywac. Trzeba jakies sterowniki czy jak to moze dzialac ? Prosze o pomoc jesli ktos cos wie na ten temat, rzyda sie do komunikacji z telefonem wink

pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po pierwsze, płytę abita jaką znalazłem nazywa się NF7-S (bo nf7-s'a nie ma).
Po drugie, jeśli to ta płytka, to ma (zresztą chyba jak każda teraz) port podczerwieni i dopóki nie będziesz miał zewnętrznego urządzenia (w obudowie albo w ogóle oddzielnie) to nie pokorzystasz.
Po trzecie, jeśli takowe urządzenie posiadasz to wystarczy je włączyć w biosie.

papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
EDIT: oczywiście N7F-s nie ma smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
nazwe pomylilem w pospiechu wink
a no wlasnie chodzilo mi o to po trzecie ;] bo mam takie cos na kabelku i z pudeleczkiem i wyglada wlasnie jak irda ;] zaraz stestuje, dzieki bardzo

pozdr

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Witam..

Potrzebuję dobrego, darmowego programu do odzyskiwania danych. Zależy mi bardzo na zdjęciach jakie miałem na kompie (Zdjęcia do dyplomu mojej dziewczyny smirk )

Po usunięciu partycje zostały zmienione. Czy jest możliwość na odzyskanie chociaż części tych zdjęć?

Proszę o pomoc.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
I jeszcze oczywiście, żeby dało się zapisać odzyskane dane na dysku.

Za pomocą Recovery My Files wszystko dało się odnaleźć, ale zapisać na dysku już nie, ponieważ jest to wersja trial.

Pozdrawiam.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Drive Rescue

uciazliwe ale ja odzyskalem wszystko co chcialem wink

polecam drugi dysk, zeby pliki odzyskiwanie nie byly zapisywane na Twoim dysku gdyz moze to usunac pliki jeszcze nie odzyskane ;P

pozdr

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Hehe, tylko, że nie mam 2 dysku. Ale dzięki coś postaram się wykombinować.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Witam,
Jak poznać po danej karcie graficznej czy jest dobra ? W nowym laptopie mam radeona xpress 1150 i narazie jedyną grą, którą posiadam jest Football Manager i tam bardzo wolno poruszają się mi "kółeczka" podczas meczu (suwaki wszystkie na max). Karta, którą miałem w poprzednim kompie to Radeon 9200 SE i nawet NFS:Carbon na najnizszych detalach pociągnęła tongue . I teraz mam dwa pytania: Czy te wolno przesuwające się "kółeczka" w FM 2007 to wina karty graficznej i czy karta którą posiadam teraz w laptopie jest lepsza od tej którą miałem poprzednio ?

słabo się na tym znam więc proszę o pomoc piwo

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
micha$ to chyba jednak nie jest irda bo nie dziala ;/ sux
ale dzieki za pomoc

old hand
old hand
Od jakiegos czasu podczas krecenia sie po necie wyskakuja mi okienka z reklamowkami typu o pokerze i jakies glupie reklamy ;/ Można to jakos zablkowac? Bo jest to ucieżliwe bardzo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Operze klikasz prawym i wybierasz "Zablokuj zawartość"
W Mozilli ściągasz dodatek Adblock Plus i nim blokujesz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W drukarce się coś z dyszami stało i żadne czyszczenie automatyczne przez program nie pomaga :[ Drukarka jest na gwarancji i mam pytanie czy jeśli będę ją wysyłał do serwisu to zostawić tusze (zamienniki) w drukarce? Mogą się do tego przyczepić? I kolejne pytanie...każdy autoryzowany serwis epsona przyjmie drukarke będącą na gwarancji do siebie?

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, JelineK, burbon, Sensei, betowiec, aker, 11kera11, rafal08), 329 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,250
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025