Ta Jolka to jest Koninho 2 , siostra Ronaldinho, albo lepiej: Koninha.
syriusz wedlug mnie za bardzo sie "spuszczasz" na temat Jolki. Co ona powie to Ty w ekstazie. Troche to chore jest.Patologia mi tu zalatuje :D, moge wiedziec ile masz lat ??? a moze to nie chodzi o wiek tylko o to co masz w glowce - zachowujesz sie jak Jola 2 ---lepiej Jolek 2.Twoja ksywka to bedzie od teraz : JOLEK !!!heheh
mw pozd
haha to ty nie wiedziales ze Jola to moja sisotra??? heh chlopie gdzies ty byl jak rozum rozdawali??!! Wiem wiem matkas cie nie wzieła bokartek jej brakło.
wczoraj mieszkancy domu BB odpowiadali na pytania internautów i po przerwie(niestetey musialem wysc ) mialo byc pytanie do Adriana chodzilo pewnie czy jest gejzerem jak odp. na to pytanie?
Właśnie ogłądałem powtórkę tego programu i spodobał mi się jeden tekst "naszej najukochańszej Joli". Jola przy wyjsciu takiej czarnej laski mówi:" Ona ma coś zemnie- jest taką suczką" hahahaha
wczoraj mieszkancy domu BB odpowiadali na pytania internautów i po przerwie(niestetey musialem wysc ) mialo byc pytanie do Adriana chodzilo pewnie czy jest gejzerem jak odp. na to pytanie?
Pytali czy nauczy tego co chodzi w czapce cały grać na flecie. On powiedział, że sam się dopiero uczy ale może po programie go nauczy Nie ma co "inteligencji" nabrali do tej edycji. Nawet Karolina z I edycji to byłaby teraz najmądrzejsza z nich wszystkich. Jeszcze tygodnia nie ma a już w głupocie padł rekord.