Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 5 1 2 3 4 5
I
newbie
newbie
I Offline
ja bym uwazal dzis ze szwecja, rumunia i serbia (odpuscielm te mecze sobie) podobnie Włochy - Francja, zagralem w sumie 1 ale na takim kuponie "chybil trafil"

Portugalia - Polska... Portugalia faworytem ale faworyt nie zawsze wygrywa, conajwyzej remis w zasiegu naszych smile choc szczerze w to nie wierze wink

Pozdrawiam jestem nowym na forum smile

Bonus: Unibet
The Famous McD
The Famous McD
ANGLIA IZRAEL...TYLKO TAK TO SIĘ MOGŁO SKOŃCZYĆ DLA LUDZI KTÓRYCH OGARNĄŁ OWCZY PĘD GRANIA PRZECIW SYNOM ALBIONU....MACIE TE SOWJE X2 HANDIKAPY +1,5 NA IZRAEL...I UNDERY....

SIE PŁACI SIE FRYCOWE ZA TAKIE NIEROZSĄDNE GRANIE !!!

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by McDziarz
ANGLIA IZRAEL...TYLKO TAK TO SIĘ MOGŁO SKOŃCZYĆ DLA LUDZI KTÓRYCH OGARNĄŁ OWCZY PĘD GRANIA PRZECIW SYNOM ALBIONU....MACIE TE SOWJE X2 HANDIKAPY +1,5 NA IZRAEL...I UNDERY....

3-0, więcej nie musze pisać mad

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by madel
Originally Posted by McDziarz

3-0, więcej nie musze pisać mad

Nie musisz grin Tylko nie podawaj juz kursów w zł wink

Nie krzycz McDziarz wink

Dobry typ piwo

The Famous McD
The Famous McD
TAK SIE NIE GRA POPROSTU...KOSZERNI TO NIE TA PÓŁKA ŻEBY STAWIĆ ANGLII OPÓR NA JEJ TERENIE...

veteran
veteran
08.09 / 22:00 Islandia - Hiszpania under 2,5 2,10 1.5/10 Olympic Sports

Typ zalezny od warunkow atmosferycznych deszczowo

Panowie wiec tak: dzisiaj w Islandi ma byc strasznie deszczowo a temparatura ma sie notowac ponizej 10 stopniu. Widzialem pierwszy mecz Hiszpanow z Islandia gdzie lalo nie zmiernie przez pierwsza polowe i musze powiedziec ze Islandia malo co nie splatala figla gospodarzom. Fakt bronili sie i raczej nie mieli okazji na gola ale Hiszpania rownie nie grala nic ciekawego deszcz przeszkadzal im strasznie nie potrafili stworzyc sobie sytuacji. Bramka wpadla w 90 minucie kiedy to boisko nadawalo juz sie do grania a gospodarze mogli pokazac swoja prawdziwa twarz. Dzisiaj bedzie jeszcze trudniej jesli pogoda bedzie podobna (a wszystko na to wskazuje) to ich gra zapewne nie bedzie na normalnym poziomie. Islandia jak nie trudno sie domyslic atakowac nie bedzie jedyne na co mozemy liczyc to kontry , ktore i tak raczej do gola nie doprowadza bo technika Islandi to kleska. Hiszpania w ulewie tez raczej nie dokona rzezi niewiniatek w Reykjaviku.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
To się idzie po prostu załmać Turcja remisuje 2:2 z murarzami,piekarzami itp. czyli Maltańczykami. Czy ten poziom piłki tak się wyrównał czy może Turkowie zlekceważyli Maltańczyków ?! Dla przykładu podobny mecz był dzisiaj tylko troszkę inny poziom Luksemburg-Słowenia i łatwe 3:0 dla Słoweńców,a ich rywal poziomem piłkarskim bardzo podobny. Załamać się idzie,a na kuponie miałem dokładny wynik Anglików na 3:0 kurs 9.50 po prostu super frown

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
Originally Posted by grzesol
To się idzie po prostu załmać Turcja remisuje 2:2 z murarzami,piekarzami itp. czyli Maltańczykami. Czy ten poziom piłki tak się wyrównał czy może Turkowie zlekceważyli Maltańczyków ?! Dla przykładu podobny mecz był dzisiaj tylko troszkę inny poziom Luksemburg-Słowenia i łatwe 3:0 dla Słoweńców,a ich rywal poziomem piłkarskim bardzo podobny. Załamać się idzie,a na kuponie miałem dokładny wynik Anglików na 3:0 kurs 9.50 po prostu super frown

Szczerze Ci powiem, że mądrze połączyłeś kurs 9.50 z kursem 1.15 czy 1.20. Nauczka na przyszłość, dokładny wynik to tylko singielek leci!

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by 19marcin08
Przy takiej liście nieobecnych w zespole Anglii postanowiłem zagrać typ,że Anglia nie wygra dwoma golami kurs zachęcający bo aż @1.95 blush

Jedna stara prawda.... typy "na hiene" z reguly sa bledne grin

Uwazam ,ze mecz z zydami to doskonala okazja dla angielskich dublerow (swoja droga niejedna repra chcialaby miec 1 garnitur zlozony z takich dublerow).
Jestem pewien ,ze Anglicy zagraja na maksa przez 90(95 :))minut i dopisza do konta 3 punkty.
Nie zdziwie sie nieudanym poczatkiem gospodarzy ,ale koniec koncow innego rozwiazania jak "jedynka" sobie nie wyobrazam.

Dopisuje ja do dubla z Portugalia.

Salud !

amk

Kolejny typ na hiene okazal sie nic nie wart.

Moge sie niby cieszyc ,ze nie dalem sie poniesc fali obstawiania na zydow ,ale dubla pewnie zrypia mi...Polacy.
A niech tam...oby zawsze tak psuli kupony laugh

veteran
veteran
Originally Posted by micha$
Twoje argumenty mnie przekonały. Stawiam dom i samochody na te dwa remisy!!!smirk

noi co cwaniaczku?;-) bys mial samochody i dom razy 13 wink tak jak ja

veteran
veteran

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ty masz jakies 28 zlotych. Gratulacje

enthusiast
enthusiast
no to wygrales MICHA$ 10 razy tyle ile przez cale zycie zarobiles!!! mogles dodac remis polski ktory zagralem (podany w moim temacie) i mial byc nie 10 a 40 razy wiekszy dorobek zycia.

Szkoda ze czesc osob uzywa postow jedynie do krytykanctwa a jeden z Adminow robi z siebie wielkiego medrca ktory wszystich poucza, wszystkim posty edytuje badz kasuje. pozdrawiam i zycze wygranych

P
member
member
P Offline
Originally Posted by pinnacle
Wlasnie o to chodzi ze nie ma lepszego sr. obroncy.
Zgadzam sie tez ze Brozek powinien wyjsc w 1 skladzie!!!
Oto moj kuponik ( analiza jest wyzej) :

[Linked Image]

Buehehe jaki zajebisty kupon, niby pewniaki a na 4 mecze 3 wtopy. Bukmacherce mowie STOP. jebac to , ze sie tak brzydko wyraze.Nie ma to jak ominac pewniaki typu Niemcy, Rosja , Anglia a dac takie pizdowate mecze jak ja. Przy tym gownie zwanym bukmacherka trzeba miec po prostu farta i tyle. Wszystkie analizy o dupe rozbic.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by AnJay
Wg mnie najpewniejsze typy na dziś to Anglia & Chorwacja .

Angole osłabieni, ale za to bardzo zmotywowani. Będą zasuwać na boisku i powinni wygrać to w miarę spokojnie, a kto wie czy nie z handicapem.
Co do Chorwacji to nie można mieć wątpliwości, bo obecnie Estonia prezentuje poziom Luksemburga... 2:0 wydaje się być minimalnym wynikiem tego spotkania.

Rosja, Hiszpania i Turcja to niby pewne typy, ale coś mi w nich "śmierdzi". Do Ruskich może nabiorę przekonania po dzisiejszej wygranej, ale na razie im nie ufam.
Hiszpania zagra o zwycięstwo, ale wcale nie musi wygrywać, awansują na pewno do ME.
Turcja na Malcie może się pomęczyć, bo dla tego małego kraju mecz ten jest traktowany wyjątkowo, jak derby grin i chłopaki mogą utrudnić Turkom życie.

Natomiast jeśli chodzi o mecz w Lizbonie to... niby Portugalia nastawiona na zwycięstwo, ale maja przecież jeszcze 3 mecze u siebie i 2 wyjazdy ze słabeuszami.. oni na pewno awansują, piłkarze na pewno są tego świadomi. Mogą nie być do końca skoncentrowani. Jeśli szybko strzelą nam bramkę, to niestety przegramy. Jeśli uda się przeczekać ze 30 minut, to może być ciekawie.
Może 1:1 ?
Ja tego nie stawiam smile

ależ miałem dziś nosa, jestem z siebie dumny piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pomyliłes działy , ten z "wklejamy kuponiki " jest w to i owo ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie o to chodzi ze nie ma lepszego sr. obroncy.
Zgadzam sie tez ze Brozek powinien wyjsc w 1 skladzie!!!
Oto moj kuponik ( analiza jest wyzej) :

[Linked Image]

Buehehe jaki zajebisty kupon, niby pewniaki a na 4 mecze 3 wtopy. Bukmacherce mowie STOP. jebac to , ze sie tak brzydko wyraze.Nie ma to jak ominac pewniaki typu Niemcy, Rosja , Anglia a dac takie pizdowate mecze jak ja. Przy tym gownie zwanym bukmacherka trzeba miec po prostu farta i tyle. Wszystkie analizy o dupe rozbic.

trudno sie nie zgodzic, po takim wieczorze mam dosc.

E
enthusiast
enthusiast
E Offline
Originally Posted by ""pinnacle"
Co tak placzesz? Przeciez to jeden kupon. Jak zagrales za cale konto - to sorry - idz po rozum do glowy - jakby byly pewniaki i mozna byloby wygrac za cale konto - bukmacherzy by zbankrutowali.
A tak czesc wygrywa czesc przegrywa.

Poza tym proponuje na przyszlosc stawke plaska i wystrzeganie sie takich dziadowskich kursow.

2 bledy na tym kuponie - Polska jest dobra europejska druzyna z dobrym trenerem - wiec ze wzgledu juz na to nie powinno sie grac przeciw Polsce. Hiszpania nie gra dobrze na wyjazdach. No z Turcja to miales pecha i tyle bo tych kelnerow z Malty wszyscy jada. Proponuje pograc stawka plaska - zobacz po czasie jaki bedziesz mial zysk - masz ksywke pinnacle a grasz tasiemce? Troche dziwne nieprawdaz? wink

old hand
old hand
Originally Posted by 19marcin08
Przy takiej liście nieobecnych w zespole Anglii postanowiłem zagrać typ,że Anglia nie wygra dwoma golami kurs zachęcający bo aż @1.95 blush

Jedna stara prawda.... typy "na hiene" z reguly sa bledne grin

Uwazam ,ze mecz z zydami to doskonala okazja dla angielskich dublerow (swoja droga niejedna repra chcialaby miec 1 garnitur zlozony z takich dublerow).
Jestem pewien ,ze Anglicy zagraja na maksa przez 90(95 :))minut i dopisza do konta 3 punkty.
Nie zdziwie sie nieudanym poczatkiem gospodarzy ,ale koniec koncow innego rozwiazania jak "jedynka" sobie nie wyobrazam.

Dopisuje ja do dubla z Portugalia.

Salud !

amk

Kolejny typ na hiene okazal sie nic nie wart.

Moge sie niby cieszyc ,ze nie dalem sie poniesc fali obstawiania na zydow ,ale dubla pewnie zrypia mi...Polacy.
A niech tam...oby zawsze tak psuli kupony laugh

Radość antysemitów po remisie Polski. Brawo.

P
addict
addict
P Offline
Fantastyczny mecz w wykonaniu obydwu drużyn dużo emocji piękne bramki i cała Lizbona dziś biało czerwona brawa dla całej reprezentacji bez wyróżnień każdy zagrał jak potrafił najlepiej co dało ten cudowny wynik.Boruc Krzynówek i Błaszczykowski zasługują na szczególne wyróżnienie. Własciwie pozostały nam 4 spotkania i jeśli zgromadzimy 6 lub 7 pkt to nikt nam awansu do Euro nie będzie w stanie odebrać, teraz niech martwią się o awans inni Polska swoją postawą udowodniła, że zasluguje na awans z 1 miejsca jeśli w bezpośrednich meczach z vice mistrzem Europy i 4 drużyną swiata zrobiliśmy 4 pkt.
Cieszę się że doczekałem sytuacji w której to nasz zespól będzie rozdawał karty w grupie i to silniejsza Portugalia będzie może musiała liczyć na pomoc państwa z Europy Srodkowo-wschodniej uwazająca nas za chłopca do strzelania brameczek.
Brawa dla Benhakera za umotywowanie, taktykę i prace chociaż zmiany dzisiaj nieudane bardziej osłabiały niż wzmacnaiły zespół od PZPN ządam przedłużenia umowy w przypadku awansu wypłacenia należnej premii za pracę i zaprzestania sypania piachu w tryby zazdroszczenia wyników i nieuzasadnionego krytykanctwa trenera Engela. Nasze porazki które sie zdarzyły musiały być wkalkulowane w te eliminacje bo nie ma takich druzyn co nie przegrywają w tym całym cyklu rozgrywek.
Dobrze że po meczach trudnych, słabych z Azerami i Ormianami w których graliśmy sieczkę wreszcie spotkanie z kawałkiem dobrej piłki, cieszmy sie tym remisem po tak trudnym spotkaniu z Portugalia to chciałbym aby środowe spotkanie zakończyło sie dla nas tak korzystnie Finlandia to naprawde silna drużyna dobrze zorganizowana w obronie ciezko będzie im strzelić bramke Serbowe nie znalezli na nią sposbu stworzyli zaledwie 7 sytuacji w calym meczu. ale na razie radujmy sie bo do Euro 2008 coraz bliżej a jak tak dalej pójdzie to też trzeba będzie zagrać w eliminacjach do Euro 2012

Strona 4 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, Sensei), 2,671 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,412
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025