Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13
Fozzie #1521378 25/08/2007 21:09
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fozzie
Pewnie te pytanie pojawiało sie tutaj juz ze 100 razy, ale pozwole sobie zapytac 101 raz.. laugh

Ile czasu idzie kasa z unibetu na konto bankowe, bo gram tam od niedawna z tego tytułu ze robilem to do tej pory na expie, ale sie na amatorów obraziłem, z tym ze musze przyznac na expie jak wyplacalem kase w poniedzialek rano, to tego samego dnia kolo 15:00 byla kasa na koncie i nie byly to male kwoty, ale od 15 do 30 tys.
W unibecie zleciłem wypłate w poniedziałek, ale do dzisiaj ani sladu kasy, a mam nastepną wypłate i zacznam sie zastanawiać... smirk
w prawdzie takich kwot to ja nie wyplacalem od nich (a szkoda chaial bym smile ) ale kase mialem w caigu max3 dni na koncie .Przewaznie wrabiaja sie w ciagu 2 .
A sprawdzales w banku czy nie masz jakiegos przelewu oczekujacego na kiegowanie ?? moze bank weryfikuje skad taka kasa smile.

Bonus: Unibet
raiders_ #1540397 30/08/2007 06:57
?
Pooh-Bah
Pooh-Bah
? Offline
Widze ,ze policzyli spotkanie Aek - Sevila(przed pierwszym meczem) na awans jako zwrot...
W innych bukach tez to tak rozliczyli?

żyła #1542681 31/08/2007 02:45
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Nie mogę przejrzeć historii zakładów. Nie mogę też nic zagrać. Miał też ktoś z was ten sam problem?

boricas #1542721 31/08/2007 02:52
P
addict
addict
P Offline
Witam jam takie pytanie co tam sie dzieje z tym Live u mnie niechce wejść ani przez Expl. ani firefoxa staje w połowie krechy i dupa ??? o co chodzi ma tak ktoś?
pzdr

pluton #1542733 31/08/2007 02:55
_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
pluton ja to mam co jakis czas. sprubuj tak usun wpier ciasteczka smile zainstaluja Shocka i Flasha + Jave nowa i powinno chodzic acha i jak chcesz grac tenisa to kliknij w jakas dostepna pilke to uda ci sie wejsc na live heh bo tak to ja kiedys probowlaem na tenisa to caly dzien nie moglem a wszystkie wtyczki mam

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by _syriusz_
pluton ja to mam co jakis czas. sprubuj tak usun wpier ciasteczka smile zainstaluja Shocka i Flasha + Jave nowa i powinno chodzic acha i jak chcesz grac tenisa to kliknij w jakas dostepna pilke to uda ci sie wejsc na live heh bo tak to ja kiedys probowlaem na tenisa to caly dzien nie moglem a wszystkie wtyczki mam
dzięki

pluton #1563049 05/09/2007 21:44
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak dodzwonic sie od nich z komorki ?, slysze ze wybrany numer jest nieprawidłowy ;o

globus #1569248 07/09/2007 22:35
J
journeyman
journeyman
J Offline
wzlecilem wypłate przedwczoraj, odpisali mi wczoraj ze okolo 18 kasa wyszła od nich, kiedy dojdzie na moje konto jest szansa ze dzis ?????

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Generalnie dobry buk - ale na chwilę obecną zirytowała mnie mała ilość zakładów na hokej(np. niemiecka liga bez overów, słowacka tylko 1 rodzaj zakładów - na zwycięstwo - dramat). Chyba zawinę kaskę i przerzucę się do konkurencji.

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
czy wyplacajaw soboty i niedziele na MB ?? To jest czy licza czas oczekiwania czy dopiero od poniedzialku?? dzieki

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
ale dali promo na rosjanki w siatkówkę azerki z rosjankami dali kurs 11 na rosjanki ale po 30 minutach zmienili
zagralem za stówe ciekawe czy rozlicza zaklad

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
Originally Posted by _syriusz_
czy wyplacajaw soboty i niedziele na MB ?? To jest czy licza czas oczekiwania czy dopiero od poniedzialku?? dzieki

dziekuje za odpowiedzi

J
journeyman
journeyman
J Offline
udzieli mi ktos odpowiedzi

zleciłem wypłate w środe w poludnie

unibet odpisał mi ze okolo 18 w czwartek dokonał przelewu

w piatek nic nie wpłyneło na moje konto

Czy moge wypłaty spodziewac sie w poniedzialek

czemu to trwa tak długo ja na przelewy miedzynarodowe czekam 2 dni a poniedzialek bedzie 2 dniem roboczym. przecierz jak ja bym zrobił komus przelew w czwartek ta osoba miala by go w piatek na 100 %

plis o odpowiedz i ile wy czekaliscie czekacie teraz na przelewy wygranych na wasze konta bankowe ????

enthusiast
enthusiast
w poniedzialek bedziesz mial najpozniej wtorek mi od nich szlo max 3dni

J
journeyman
journeyman
J Offline
Boże Świety w tym buku pracuja sami amatorzy, w nim śa same opóznienia jak z ofertą i jak z wypłatami i to jest najlepsze ze zwalaja wine na inne instytucje majac swoich graczy za " niedoinformowanych żółtodziobów "

ku.... zleciłem wypłate w srode na konto bankowe, oni maja Polskie konto bankowe

Dzis jest poniedzialek i wypłaty niema

Zlecałem z innego bukmachera co ma zagraniczne konto bankowe

to pieniadze mialem juz w piatek o 9 00 bo o tej mój bank przyjmuje przelewy zewnetrzene

Ku.. a unibet mi odpisuje ze do nie odnich zalezy tylko opóznienia wynikają z winy banku

Ku... bab mi napisała ze moge czekac 7 dni. ten unibet to idio....
Szybciej przychodza przelwy zagraniczne niz Polskie od nich.
Wogóle jak sie nie mi pisze badz gada do zero mają pojecia zwłaszcza ta Baba, bo Janek moze byc ale to tez idio....

Jak sie wpłaca jest ok ale jak sie wypłaca to oni niedoinformowani nic nie wiedzą wina kogos innego. jestem ciekaw czy wogóle dojdzie kasa

A i tak u nich nie zagram jzu bo to idio... najwolniejsi na rynku

I jak z tym przelew tez mieliscie takie problemy ?????

a i najlepsze jest do wypelnienia ten formularz czy jesst sezadowlonym z odpowiedzi co na emaila wysyłaja chyba wiece jak go wypełniam zawsze

reaasumując odradzam buka, niby fajny kolorowy prosty a to sa poprotu Żłówie we wszystkim

Polecam gamebookers niby ruscy niemaja polskiego konta odejmuja przwalitowania ale czekam maks 2 dni i domnie dzownia jeszce

powtarzam zapytanie dojdzie ta kasa do mnie ?????

Pooh-Bah
Pooh-Bah
# nie ma co się denerwować, skoro w czwartek o 18 zlecili przelew to dzisiaj najprawdopodobniej Twój bank zaksięguje kwotę na Twoim koncie.
Piszesz głupoty jak ostatni idiota, wyluzuj się, ludzie nieraz miesiącami czekają na wypłatę wink

Pozdrawiam kolegę, amatorskiego mistrza europy w kick-boxingu smile

J
journeyman
journeyman
J Offline
miesiacami, kolgo ja dzis musze miec kase bo bida.....

uwazalem za unibet za solidna firme

ku.... przelewy miedzynarodowe od ruskich bukow szybcjeij przychodza

a [isze jak idota bo muszemiec ta kase w reku a te pajacy z unibetu niestworzone rzeczy mi pisza

troche sie kiedys kopalo a tak naprawde to nzalem kolesia co byl amatrorskim mistzrem king boxingu tylko on teraz # za mocno kopal
i ma 25 lat izolacji

wracajac do tematu ile wy czekacie na ten przlew dokladnie bo to jets nienormalne przecierz oni robia przelew z polskiego konta to on juz pownien dawno byc !!! ????? a i monligt sory za agresje i moje glupie teksty one nic nie znaczylu elo

Pooh-Bah
Pooh-Bah
# # mi w privie pisałeś kilka dni temu że to Ty byleś tym mistrzem wink miałeś mnie dzisiaj w Wawie okopać wink ale spoxxx grin

Co do Unibetu - pewna , sprawdzona firma , jak się z nimi po ludzku gada to wszystko idzie załatwić, więc jak nie dzisiaj to jutro dostaniesz kaske na bank gwizdek

J
journeyman
journeyman
J Offline
tez tak myslalem ze pozadna ale do dzis wplacalem tam grube sumy ale byly wtopy adzis zobacze jak bedzie kasa to dlamnie bedzie to złówia pozadna firma raczej nikomu bym jej nie polecił co gra grubiej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jacenty33 żółwie we wszystkim? ... Tak z ciekawości sprawdziłem. I na MB jak zawsze (chiciaż dzisiaj może torszke dłużej) poszła w 15min. Chyba, że ja mam takie szczęscie. Może i na konto idzie wolno ale pewnie dojdzie. Ja nadal polecam buka.

UniBet
[Linked Image] [imageshack.us]

MoneyBookers
[Linked Image] [imageshack.us]

Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, $-man, JelineK, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, burbon, alfa, cigar), 1,873 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,644
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025