Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mysle ze tego juz nikt nie oglada, ale widze duzo fanow smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oo zapomnialem powiedziec, w srode bylem na imprezie i spotkalem... pauline smile

ladna dziewczyna, szczegolnie w prostych wlosach smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W jaki sposób Tomek ma polecieć skoro tylko Jola go nominuje?
Z tego co widziałem to reszcie pwoiedział, że są fajni...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by micha$
W jaki sposób Tomek ma polecieć skoro tylko Jola go nominuje?
Z tego co widziałem to reszcie pwoiedział, że są fajni...
no i adrianek jest zniewiescialy laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie oglądam, zdaje się, powtórkę wczorajszego BB i mam do powiedzenia 2 rzeczy:

Jola shocked piwo

Tomek WYPIERDALAJ* papa

*Uprzejmie proszę moderatorów o to by, w drodze wyjątku, nie nagradzać mnie ostrzeżeniem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tomo
Właśnie oglądam, zdaje się, powtórkę wczorajszego BB i mam do powiedzenia 2 rzeczy:

Jola shocked piwo

Tomek WYPIERDALAJ* papa

*Uprzejmie proszę moderatorów o to by, w drodze wyjątku, nie nagradzać mnie ostrzeżeniem.
Popieram... ciekawe czy Millenium wystawi grin Tomek papa Dzisiaj nominacje?

K
addict
addict
K Offline
hahaha laugh oj Jola jola haha

weszła do pokoju zwierzen gada z 5 minut nikt nic do niej nie mowil a WB " dziendobry " hahah :D:D:D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zaczynamy Cyrk!!!

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
pedal placze... ahahaha jaka cipa z niego to sie w pale nie miesci ;d

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
ahaha pedalek placze... jaka z niego cipa laugh

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
wychodzi, zostaje, wychodzi, zostaje, wychodzi, zostaje

zwariować można.....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie mogliśmy poznać Jolę - prawniczkę grin

K
addict
addict
K Offline
Panowei przeczytajcie widze ze jednak Edemol robi niezla jazde

Zamieszczam Wpis Z Bloga Kamila Bulonisa . Produkcjo BB = 0

wpis z bloga Kamila.B.Chciałbym sprostować nieprawdziwą i oszczerczą informację, która pojawiła się w telewizji TV4 w dniu 18 września 2007 roku w programie Big Brother 4.1 odnośnie mojego nieprawdziwego związku z Adrianem Nadolskim. Dotychczas nie ustosunkowywałem się do treści zawartych na plotkarskim portalu pudelek.pl co uzasadniałem kilka dni wcześniej w jednej z notek na moim blogu, niestety sytuacja, która pojawiła się po publikacji zmusza mnie do reakcji i zdecydowanych kroków!

Otóż zaprzeczam, nigdy nie byłem w związku z Adrianem Nadolskim z programu Big Brother, nigdy też nie poznałem tego chłopaka, co więcej nigdy nie widziałem go na oczy. Manipulacja której dopuścił się portal pudelek.pl a także telewizja TV4 jest wobec mnie niesprawiedliwa i podła. Od dwóch lat jestem w szczęśliwym związku z chłopakiem, którego kocham a który w żadnym stopniu nie ma nic wspólnego z telewizją. Sytuacja ta jest trudna nie tylko dla mnie ale również dla Niego.

Kilka dni temu zadzwoniła do mnie Pani Katarzyna Kądziela z Endemol Neovision prosząc mnie o komenatrz odnośnie internetowych plotek. Uznałem, iż nie jestem uczestnikiem programu i odmówiłem udzielania jakichkolwiek informacji. Wyraźnie powiedziałem, że nie jestem uczestnikiem programu Big Brother i nie chcę udzielać żadnych wypowiedzi. Po tej rozmowie Pani Kądziela zaproponowała mi udział w programie Live. Również odmówiłem ponieważ byłem uczestnikiem programu reality show i doskonale wiem, że każda wypowiedź może być po tysiąckroć zmanipulowana! Co więcej podczas telefonicznej rozmowy wyjaśniłem, iż nie zamierzam odpowiadać na żadne pytania odnoszące się do mojego życia prywatnego ponieważ nie mogę byc pewien, że w ogóle rozmawiam z osobą pracującą w Endemol Polska. Powiedziałem, że mogę udzielać jakichkolwiek wypowiedzi tylko wtedy, gdy będę uczestnikiem programu Big Brother. Nigdy nikogo nie szantażowałem, moja wypowiedź odnosiła się jedynie do realiów programów reality show w
których wszystko jest zmanipulowaną fikcją producentów telewizyjnych. Program Big Brother ma na celu zdobycie jak największej rzeszy oglądających i zgromadzenie jak największej sumy finansowej z tego medialnego widowiska! Nie zamierzam być częścią programu Big Brother a także żadnego innego programu reality show! Nikt nie będzie czerpał niewymiernych zysków finansowych szargając moim wizerunkiem i nazwiskiem. Wyrażam swój sprzeciw wobec wszystkich wiadomości identyfikujących mnie z programem Big Brother bowiem uważam, iż zostały przygotowywane przez producenta programu w celu jego promocji kosztem mojej prywatności i godności.

W dniu jutrzejszym zostanie złożony pozew sądowy przez mojego prawnika przeciwko Endemol Polska i przeciwko portalowi internetowemu www.pudelek.pl. [pudelek.pl.]

W całej tej sytuacji najbardziej smutną wydaje się sytuacja chłopaka, który jest ofiarą bezwzględnej manipulacji telewizyjnej. Co więcej uważam, że każdy człowiek ma prawo do unikania odpowiedzi odnośnie swej orientacji seksualnej. Każdego powinniśmy oceniać wedle jego charakteru i moralności, orientacja seksualna jest każdego prywatną sprawą i nikt nie może wkraczać w najbardziej intymną dla człowieka sferę! Jedyne co czuję w tym momencie to okropna bezsilność, ból i nienawiść do wszelkiego typu reality show. Nigdy nie zostałem potraktowany w tak nieuczciwy i podły sposób... Ale nie poddaję się a prawdy poszukam na drodze sądowej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale Agatka ma argumentację. huhuhu... a jak szybko i jakie mądre zdania składa

K
addict
addict
K Offline
dlaczego tego mu nie przeczytali ???? widac ze kreca z tv jak moga i to ich do sadu podawac nalezy

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
ale prowadzacy to z gornej półki puke

zarty to na poziomie debila ma blush

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by ssaczu
ahaha pedalek placze... jaka z niego cipa laugh
skad wiesz, ze pedalek? blush

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
tomek over 7,5 @1.85

poszlo bardzo grubo cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kasia jakie mądrości puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O co chodzilo z tym ze ktos zrobil chamstwo Adrianowi i musi zrobic z tym porządek ?

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, 11kera11, burbon, Sensei, rymoholik, rafal08, The Boss, ElNinho[mmdea], bukma, aker, alfa, poozon), 5,200 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,895
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026