|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podejrzewam, ze troszke im sie narazilismy i innym nacjom nie robia takich problemow. Niby czym? Ja zakładałem konto 2-3 lata temu i było tak samo. Oni po prostu tak już mają.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
no wg mnie tez zszedł na psy niby większy bonus ale od razu limitują nawet 2 frebeta nie mogę zagrać za więcej nic 15 Ł
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podejrzewam, ze troszke im sie narazilismy i innym nacjom nie robia takich problemow. Niby czym? Ja zakładałem konto 2-3 lata temu i było tak samo. Oni po prostu tak już mają. Nie wiesz czym? Zakladaniem kont na babcie, graniem tylko dla bonusa, itp. Ale jezeli mowisz, ze kiedys tez tak robili to moze tak byc. Ale moim zdaniem to dla nich równia pochyła, bo po to jest net, zeby stawiac zaklady a nie z kazdym dzwonic. Teraz jest taki wybor, ze po lyknieciu bonusa nikt grac u nich nie bedzie...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No, przestali limitowac nowych graczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żartjesz czy na serio? Raczej zart ale żadnej buźki nie dorzuciłeś więc moze....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Słuchaj się gryzonki, ma cały Olsztyn u buków i ciągle przybywa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy ktos skladal u nich depozyt karta VISA z ING bo mi niestety wyskakuje blad? niewiem czemu bo nigdy nie mialem problemow z wplata.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przestali chyba akceptowac karty prepaidowe, bo w Irlandii to niedozwolone podobno.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak sie wam gra ostatnio. Slyszalem plotek ze chca odpalic polska strone i ze wczesniej limitowali Polakow bo buk byl skupiony na Anglii / Irlandii
Teraz postawili pare stronek Port/Szwe i w planach polska czyli cos w temacie limitowania powinno sie zmienic
Jak to wyglada w porownianiu do bwina tez tak limituja.
Kusi mnie ten ich bonusik ale stawiaja limity to sobie dam siana, jakie macie doswiadczenia
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gram u nich i nie narzekam , choć najważniejsze przede mną ew. wypłata , free bet odebrany w całości bez limitów na które jeszcze się na naciąłem , ogólnie polecam , kursy średnie ale oferta bogata
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mowisz ze oferta jest bogata, na pierwszy rzut oka tego nie widac..
Na jakie rynki/sporty grasz gdzie maja ciekawa oferte?
Info mile widziane
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak sie wam gra ostatnio. Slyszalem plotek ze chca odpalic polska strone i ze wczesniej limitowali Polakow bo buk byl skupiony na Anglii / Irlandii
Teraz postawili pare stronek Port/Szwe i w planach polska czyli cos w temacie limitowania powinno sie zmienic
Jak to wyglada w porownianiu do bwina tez tak limituja.
Kusi mnie ten ich bonusik ale stawiaja limity to sobie dam siana, jakie macie doswiadczenia Buk zazwyczaj nie limituje graczy ze wzgledu na narodowosc / kryterium geograficzne. Jezeli juz, to calkowicie odmawia rejestracji i/lub przyjmowania zakladow/wplat (vide Stan James). Porownanie Boylesa do Bwina jest troche niefortunne - Boyles to przede wszystkim ziemniak operujacy w Irlandii i skupiajacy sie na marketach popularnych na tym rynku (gonitwy, gaa, etc...). Jak widac strona wyglada dosc archaicznie, choc interfejs jest dosyc funkcjonalny i przejrzysty (jak ktos lubi bet365 to ten mu sie nie spodoba). Oferta, no coz: slabiutki LIVE, a jak wiadomo to najlepszy sposob na trzepanie 'graczy rekreacyjnych'. Oferta na pilke nozna - wcala nie taka slaba. Co do kursow i marzy - nie ma sensu dyskutowac, zawsze mozna grac w Pinnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oferta na pilke nozna - wcala nie taka slaba. Co do kursow i marzy - nie ma sensu dyskutowac, zawsze mozna grac w Pinnie... .... można ale łatwiej ograć boyla 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chodzi mi o różnorodność zakładów - szczególnie piłka nożna , jest sporo opcji co można zagrać na dany mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalej tylko kartą zeby bonus zagrac?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak. Omijaja szerokiem łukiem bonus hunterow z MB...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobry buk, polaków tam znają z oszustw dlatego szybko limitują konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiego typu oszustwa można ukrócić dzięki limitowaniu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka