|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
San Diego Chargers / New England Patriots under 45.5 @ 1.943
Chyba coś za wysoko ta linia. Dwie bardzo silne defensywy, spodziewam się raczej wyniku w stylu 21-17. Trudno jednak powiedzieć dla kogo. Mecz Patriots oglądałem i po raz kolejny zaimponował mi Brady. Ten gość zachowuje niesamowity spokój przy rozgrywaniu. Poza tym Moss świetnie się wprowadził do drużyny, wyglądało jakby nie biegał jeszcze z pełną szybkością, ale jakoś nikt nie mógł sobie z nim poradzić. Z drugiej strony jest jednak LT, geniusz futbolu, że ośmielę się go tak nazwać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zgadzam sie Ghost linia NE-SD troche za wysoka, underowo tam wyglada.Pozatym
Indiana(-7) Wygrali z Jacksonville, ale nic wielkiego nie pokazala ani jedna ani druga druzyna. Defensywa Titans jest dziurawa jak ser szwajcarski, dzis Adai show. Dwucufrowe zwyciestwo jak dla mnie.
MINERS-DEVILS 13:12
A wiec to Silesia zagra w play-offach PLFA.Bardzo zaciete spotkanie z dramatyczna koncowka i... field goal'em z ponad 40 YARDOW(!!!)JÓZEFIOKA. REKORD PLFA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Za bardzo nie znam się na sile drużyn ale z tego co zaobserwowałem, to wyniki w NFL przewaznie różnią się od oczekiwań większości tak więc wykombinowałem sobie taki oto zestaw:
Tampa Bay Buccaneers +4 Miami Dolphins +3,5 Cleveland Browns +7 Houston Texans +6,5 Tennessee Titans +7 Oakland Raiders +10 Seattle Seahawks -3
a jak będzie to zobaczymy za parę godzin. Nie da się ukryć, że w większości są to typy "pod prąd" i wbrew zdrowemu rozsądkowi.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Witam Wrocilem dopiero i z godz 19 zdazylem zagrac tylko San Francisco 49ers (+3) for Game 1.901 Reszta mi niestety uciekla, a szkoda. Zagralem tez juz Detroit Lions (-3) for Game 1.855 Vikings sa przereklamowani, pocisneli Atlante, w dodadtku dobrze grali w obronie, ale na Kitne to za malo  Oakland Raiders (+10) for Game 1.855
Last edited by lupus; 17/09/2007 05:15.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frend  miałeś nochala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co za mecz w Cleveland!!! Palmer ma już 6 touchdownów, a mimo to pewnie przegrają. Niewiarygodne, czy obrońcy to w ogóle wychodzą na boisko?
Święci za to znowu dostali w dupę, Brees obudził się dopiero pod koniec meczu, jak było już pozamiatane.
Jedyne z czego mogę być zadowolony to postawa Tytanów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaak...wesoło w Cleveland..obie drużyny popłynęły z obroną..Anderson nadspodziewanie dobrze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Titani pozytywnie mnie zaskoczyli, Indiana minimalistycznie. Choc jakby nie Pass Interference Bethea'a to ponad 7 pkt bylby win. Co by bylo gdyby.
Reggie slabiutki poczatek sezonu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Saints bez komentarza 3 kwarty przygladali sie co robi rywal ..... brak slow ,narazie odpuszczam NO na 3 kolejki.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
McCown juz raczej przekonal trenera ze to Dante ma byc starterem. 6 prob czy udane,...2 INT
bez komentarza...dno
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
2 week:
Swietny TD Steve'a Smith'a ktory jakims cudem wymknal sie z samego srodka defensywy Houston nie dajac sie powalic.
Swietny Kick Return TD Hestera
...i jak dla mnie zagranie tygodnia nalezy do trenera Broncos, ktory wzial czas na sekunde przed snapem do udanego FG Seby w dogrywce z 52 YD, uratowal swoj zespol przed porazka. Swoja droga Oakland wyglada gorzej niz zeszlym roku poki co w ofensywie, defensywa zdobywa wiecej pkt niz ofens to cos jest nie tak:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Narzekac nie moge, 2 week drugi raz do przodu  Tym razem mniej spotkan zagranych  Szkoda tego Det, mam zwrot  Najbardziej mnie cieszy postawa Pats, rozjechali pieknie SD, idziemy po Superbowl  Dzis dobrym typem wydaje sie Philly oczyiscie spread.
Last edited by lupus; 17/09/2007 16:34.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja nie miałem udanego weekendu...
ogólny bilans typów 1-3 (4-4 total).
Patriots po prostu zmiażdżyli Chargers, prowadząc po pierwszej połowie 24-0. Jak tak dalej będą grać to zajdą daleko. Niesamowity jest Tom Brady, im starszy tym lepszy, jak dobre wino. LT po raz pierwszy od wielu miesięcy NIE ISTNIAŁ. Przyznaję bez bicia, że nie spodziewałem się takiej postawy Pats.
W ogóle dużo - jak dla mnie - niespodziewajek...Przegrana Caroliny, Cincinati...NFL pokazuje jak ciekawą jest ligą. Może w tym sezonie będzie dużo ciekawiej niż w kilku poprzednich..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj nie gram, ale kibicować będę Redskins, bo tylko Santana Moss może wyprowadzić mnie jeszcze na prowadzenie w naszej lidze Fantasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde, ale wyniki :/ W następnej kolejce, mam zamiar rzucać swoją szczęśliwą monetą i jestem pewien, że pójdzie mi znacznie lepiej Piękny handicap dostali Bills w meczu z Patriots. Plus 15.5 punkta. Ciekawe jak się zmieni do niedzieli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troche z innej bedzki ale chcialem zapytac czy na kanale ESPN, mam go z cyfrowego polsatu, sa jakies mecze NFL?
Nie chcialem robic nowego tematu dlatego zapytalem tutaj.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Pewnie masz ESPN Classic, a tam nic nowego nie leci, tylko same odgrzewane kotlety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz Eagles vs Redskins raczej nudnawy, bardzo dobra obrona Redskins (Eagles zdobywali punkty wyłącznie field golami). No i o dziwo młody QB Redskins ma już bilans 2-0. Santana Moss mógł złapać jedno długie podanie...gdyby złapał to wygrałbym mecz fantasy, ale niestety...skończyło się na 89 yardach zamiast 150 i TD...to by mi wystarczyło a tak...lipa..
acha...McNabb zagrał nieźle, Westbrook nieźle, ale nie wystarczyło to na super szczelną obronę Redskins
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaa...i jeszcze jedna dość kluczowa akcja biorąc pod uwagę wynik...Pod koniec pierwszej połowy piłkę mieli Redskins na ok. 20 yardów od end zony (choć byli już o kilka yardów, ale w skutek kilku flag musieli się cofnąć)...brakowało już kilkanaście sekund do końca i Redskins zdecydowali się kopać field gola....kicker się ustawił...a tu Reid (trener Eagles) wywołał time-out żeby kicker się spalił i nie trafił (modne ostatnio posunięcie trenerów)... no i co dalej?? po zakończeniu timeout Redskins zamiast kopać zdecydowali się na akcję i to UDANĄ! Touchdown Cooley'a bardzo ładny to chyba najśmieszniejsza akcja meczu..mina Reida na koniec połowy była sympatycznie głupkowata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba kontynuować bolesny sezon NFL  Pierwszy mecz jaki mi się rzucił w oczy to spotkanie Jets z Dolphins. Wprawdzie nie wiadomo kto zagra na rozegraniu w Jetsach, ale czy będzie to Bollinger czy Clemens, to i tak drużyna z Nowego Jorku powinna wygrać. Oglądałem cały ich pierwszy mecz i fragmenty drugiego. To co robił Clemens w 4 kwarcie z defensywą Ravens było naprawdę niezłe. Niestety cały splendor odebrali mu receiverzy, którym ciągle wypadała piłka z rąk. Bollinger też dosyć dobrze sobie radził z Patriotami, którzy zrobili przecież najlepsze wrażenie do tej pory ze wszystkich teamów NFL. Ofensywa Miami nadal nie zachwyca, defensywa jest mocna, ale przecież nie mocniejsza niż Patriotów czy Ravensów, zwłaszcza, że nie zagra Zach Thomas. Także dziś Jets zdobywają pierwszą wygraną  New York Jets (-3) @ 1.943
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|