|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału  Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać  bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Chętnie Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału  Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać  bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Chętnie bym się z Wami wybrał, ale niestety ja już skończyłem ze studiami w Poznaniu. Ale mam nadzieję, że wrócę do Poznania nim wy skończycie studia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh. coś mi się pokrzaniło z postem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału  Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać  bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę??  no dobra to jest już nas dwóch 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja chętny, możemy wyskoczyć gdzieś na meczyk we wtorek na LM, bo ja tutaj nie mam takiego kanału  Tylko musicie mi dokładnie powiedzieć gdzie i czym mam dojechać  bo na razie kiepsko u mnie z orientacją  Jeśli jakiś meczyk to ja proponuję pubik Warki niedaleko od Starego Rynku. Trzeba tam być troszkę czasu przed rozpoczęciem meczu, bo we wtorki i środy zwykle jest ciężko z miejscem. To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę??  no dobra to jest już nas dwóch  Do meczy jeszcze trochę czasu, czekamy więc na odzew innych 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To kto jeszcze się pisze na wyjście we wtorek albo ewentualnie w środę??  ja bardzo chetnie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jest już 3 chętnych  Bardzo dobrze. Myślę, że jutro albo we wtorek do południa omówimy dokładną godzinę i miejsce spotkania (ja proponuję spotkać się pod Pręgierzem a później skoczyć do Warki ;))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym chetnie z Wami skoczyl tylko ze we wtorek nie moge, moze sroda?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W sumie mi środa również pasuje  Jak tam reszcie ten termin odpowiada??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na waszym miejscu ustawiłbym się i na wtorek i na środę 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja na waszym miejscu ustawiłbym się i na wtorek i na środę  A Ty odgdog, gdzie teraz mieszkasz, że nie możesz się z nami na spotkanie ustawić??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi pasuje tak jak pisze odgdog, wtorek i środa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokladnie tak jak mowicie - i wtorek i sroda odpowiada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=odgdog]Ja na waszym miejscu ustawiłbym się i na wtorek i na środę  W Koninie. 100 km od Was
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak będę mógł to też się odezwę...
pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja może wyciągnę jeszcze jednego usera, Bosmana_ więc już będzie dość pokaźna reprezentacja 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak da rade to sie zjawie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak  Pasuje?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak  Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak  Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić. Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę, że jest kilka osób zainteresowanych. Proponuję, więc spotkać się jutro w godzinach 19.00-19.30 koło Pręgierza na Starym Rynku, a później skoczyć do Pubu Warki. Powinni tam pokazywać mecz, chociaż nie pamiętam czy mają wykupioną telewizję n, ale chyba tak  Pasuje??  Jakby tam nie było "n" to jest w hattricku na ul. kopernika (w bok od strzeleckiej). Ale tam pewnie masa ludzi będzie. Proponuję dzisiaj zadzwonić do Warki i się upewnić. Racja. Nawet mam gdzieś do nich numer, bo kiedyś chciałem zarezerwować kilka stolików, ale u nich trzeba wpłacić po 20 zeta za każde miejsce  W dobie internetu numer to nie problem...  Natomiast te 20 zł, to jak ja kiedyś dzwoniłem, to całość była do wykorzystania w barze 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|