|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapytam jeszcze raz: dlaczego maja zablokowane przyjmowanie wplat na moneybookers dla nowo zalozonych kont? Musze znajomych przez to do banku fatygowac...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie mają. Chyba że czasowo na kilka godzin. Wczoraj wpłacałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze mi ktos przypomniec czy po wplacie przez MB mozna wyplacic przelewem na konto bankowe? up
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mają. Chyba że czasowo na kilka godzin. Wczoraj wpłacałem. [ Linked Image] o tym mowie - jak nie maja jak maja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wczoraj normalnie wpłaciłem na NOWE KONTO be z problemu, i wieczorem nawet wypłaciłem część ugranych środków. Po prostu coś zakombinowałeś nie tak i Ci blokneli taką możliwość wpłaty 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
spróbuj wplaty z innego kompa,od kumpla albo z kafejki--jak bedziesz miał mozliwosc wplaty przez mb to lepiej olej to konto i nie wplacaj,bo i tak Ci je blokną
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mozecie sie zalogowc do bwin bo ja cos niebardzo,stronka zmiga ladnie ale zalogowac sie nieda rady
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mozecie sie zalogowc do bwin bo ja cos niebardzo,stronka zmiga ladnie ale zalogowac sie nieda rady bez problemu się loguję
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj normalnie wpłaciłem na NOWE KONTO be z problemu, i wieczorem nawet wypłaciłem część ugranych środków. Po prostu coś zakombinowałeś nie tak i Ci blokneli taką możliwość wpłaty  co mialem zakombinowac zalozylem nowe konto i chcialem wplacic oni z tego filmu z Tomem Cruisem co przewidywali oprzestepstwa w przyszlosci sie urwali?? poza tym na poprzednim koncie uczciwie zagralem wygralem nalozyli limit wiec zakladam na znajomych proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spróbuj wplaty z innego kompa,od kumpla albo z kafejki--jak bedziesz miał mozliwosc wplaty przez mb to lepiej olej to konto i nie wplacaj,bo i tak Ci je blokną napewno nie - koega zreszta xsam zakladal i mi zaraportowal ze ma problem konto mialo byc oczywuiscie wspolne ale zakladal na siebie
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Nie gram już tam dość długo ale sprawdziłem i na koncie mam możliwość wpłat przez MB ale mam też nowość : muszę przesłać Im uaktualnienie dokumentu potwierdzającego tożsamość.......pieprze Ich .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bwin zdecydowanie zepsuł się pod względem bonusów. niegdyś dawał 120 zł co 4-6 miesięce...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie gram już tam dość długo ale sprawdziłem i na koncie mam możliwość wpłat przez MB ale mam też nowość : muszę przesłać Im uaktualnienie dokumentu potwierdzającego tożsamość.......pieprze Ich . Jesli chodzi Ci o ten komunikat i kiedys juz im przesylales skan dowodu to drugi raz juz nie musisz: "Wykonaj upload zdjęcia z Twojego dowodu tożsamości lub innego dokumentu" Ja wczoraj wplacilem z MB a dzis zlecilem wyplate
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Minimala kwota wyplaty to 120PLN, czy moge najpierw wpłacic kilka złociszy żeby uzyskac minimum i wypłacic? Czy taki manewr nie przejdzie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Minimala kwota wyplaty to 120PLN, czy moge najpierw wpłacic kilka złociszy żeby uzyskac minimum i wypłacic? Czy taki manewr nie przejdzie? na logikę rzecz biorąc to nie powinno być problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Minimala kwota wyplaty to 120PLN, czy moge najpierw wpłacic kilka złociszy żeby uzyskac minimum i wypłacic? Czy taki manewr nie przejdzie? Oczywiscie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Minimala kwota wyplaty to 120PLN, czy moge najpierw wpłacic kilka złociszy żeby uzyskac minimum i wypłacic? Czy taki manewr nie przejdzie? Oczywiscie. Dzieki, tak zrobie.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Witam Kumpel wpłacił kasę do bwin po długiej przerwie (ponad rok) przez moneybookers. Kasa pojawiła się na chwile na koncie a potem zniknęła. Ponieważ zostało mu tam kilka zł spróbował zagrać zakład i wyskoczyło mu, że konto zostało zablokowane. Miał ktoś kiedyś taką sytuację ? Co poradzicie zrobić w takiej sytuacji ?
P.S. Proszę powstrzymać się od komentarzy typu: "nie odzyska kasy", "po co do nich wpłacał" itp.
P.S. #2 Oczywiście te kilka zł miał już wcześniej na koncie i leżało sobie przez ten rok.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moze mi ktos przypomniec czy po wplacie przez MB mozna wyplacic przelewem na konto bankowe? up Ja tak robie cały czas i bezproblemowo to wygląda
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy ktoś zauważył już nowy program lojalnościowy bwin? Ciekawe czy komuś uda się osiągnąć wyższy status przez złapaniem limitu... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka