Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 33 1 2 9 10 11 12 13 32 33
Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie ma takiego

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Chyba że np. finał Pucharu Stanleya to wtedy być może jakiś Olympic czy inny buk nastawiony głównie na USA by coś wystawił.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
jakiego buka polecacie do hokeja europejskiego ? Interesuje mnie bogata oferta, dobre kursy i przyzwoite limity.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by asghan
jakiego buka polecacie do hokeja europejskiego ? Interesuje mnie bogata oferta, dobre kursy i przyzwoite limity.

dla mnie pinnacle jest najlepsze do wszystkiego smile na hokej europejski masz: handicap, ml (z dogrywka i karnymi) i under/over, ligi praktycznie wszystkie

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by asghan

dla mnie pinnacle jest najlepsze do wszystkiego smile na hokej europejski masz: handicap, ml (z dogrywka i karnymi) i under/over, ligi praktycznie wszystkie

hyhy wiem wiem, tez sobie cenie pinnacle i wszystko byloby super gdyby nie to, ze nie ma tam 1x2, a to akurat dla mnie najwazniejsze

1
newbie
newbie
1 Offline
A czy padl juz temat buka dla poczatkujacych? Tzn. takich, ktorzy maja do zainwestowania wstepnie male srodki i nie graja jakimis wyszukanymi systemami bo sie na tym nie znaja? Jesli nie to co mozecie mi polecic zeby sie troche wciagnac wlasnie w gre systemem.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Zacznij od bwin. Jak wszyscy na początku.

addict
addict
Ja jestem zdania (dotyczy szczególnie poczatkujących) :
Im mniej zakladów live oraz gdy oferta nie zawiera egzotycznych rozgrywek, lig tym lepiej dla poczatkujących.

Ktos powie ze to nie logiczne ?
Poczatkujący czepiają sie wszystkiego co jest w ofercie i dosyc szybko przegrywaja to co udalo im sie wygrac. Bo jak slysze jak np. ktos stawia ktora druzyna rozpocznie mecz, jakies egzotyczne ligi.... czy inne dziwne typy no to z lekka jestem w szoku Dodatkowo limit wypłat np.w Bwin min. 140zl dla niektorych jest nie do przejscia, na to tez radzilbym zwrócic uwage.

Dopiero z czasem gracz nabiera doswiadczenia i nie gra wszystkiego co jest do zagrania.
Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Niech początkujący gracz przekona się jak łatwo jest przegrać swoje pieniądze, jak ta ilość zakładów kusi do obstawiania, jak można stracić kontrolę nad emocjami na zakładami live.
Niech w bwin przekona się co to są szybkie limity, szybkie wink odpowiedzi od supportu, wypłaty a nawet blokada konta.
Początkujący nie ma na początku za wiele do stracenia, później jak wróci do bukmacherki z większymi pieniędzmi rozsądniej dokona wyboru smile

C
C Offline
Ja bym na początek polecał firmę z polskim supportem i dobrym bonusem, jakiś taki uniwersalny buk jak Expekt/Gamebookers/Unibet (kolejność alfabetyczna). Support, bonus, kursy na polską piłkę, wszystko jest.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
GB? bez przesady, dosc uboga oferta jesli chodzi o sporty zimowe itp
Zdecydowanie na poczatek Bwin, duzo livebetu, dodatkowo jakies punkty teraz wprowadzili, bardzo szeroka oferta, no i wszystko maja to samo co Exp, Gb i UB...

C
C Offline
Live to ich duży plus, natomiast mają dużo gorszy bonus na dobry start. Wpłacając na początek 150zł otrzymasz w Expie 150zł gratis a w bwin już tylko 75zł.

Wszystko zależy od tego co kto chce obstawiać, czy bonus jest dla niego ważny czy nie, czy głównie chce grać na live, itd.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Gamebookers to już nie ten sam buk co wcześniej. Kombinowali, kombinowali aż przekombinowali. Ja przyjrzalem się ich opcjom depozytów i wypłat - i stwierdziłem, ze jest jeden wielki młyn, jak ktoś ma konto z PLN. Dużo się traci i dużo niejasności. Oferta taka sobie, tak jak buk teraz. Nie polecam!
Unibet owszem. Expekt obleci

C
C Offline
W Gamebookers najlepiej mieć konto w Euro, i tu jest mała ciekawostka: tylko u tego buka użytkownik może sam w profilu zmienić sobie walutę konta w Gamebookers. smile Prowadzą teraz kampanię bonusową 20 Euro dla kodu promocji SUPER20. 100% od pierwszej wpłaty, wpłaty przez Moneybookers jak najbardziej się liczą w tej promocji.

Unibet ma bonus 50%, Bwin też 50%, Expekt 100%. Jest w czym wybierać, najlepiej przejrzeć ofertę tych buków i wybrać coś dla siebie. Niektóre z nich oferują także zakłady na nasze wybory parlamentarne.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jako pierwszy zaklady na wybory parlamentarne wprowadzil betsson, zdecydowany lider jesli chodzi o zaklady specjalne na polski rynek.
Aktulalnie bonus 100%, wplaty natychmiastowe poprzez przelewy24 i mtransfer, obsluga klientow porzez liveczat.
Na najwazniejsze ligii pilkarskie po 5 rodzajow handicapow azjatyckich na mecz.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Ja dobrze zrozumialem jak wpalce kase z konta bankowego to bedzie ona odrazu u Was na koncie? i otrzymam rowniez bonus dla nowego gracza?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Tak ale musisz wybrac odpowiednia opcje przy wplacie, jesli masz mbank to mtransfer - jesli inny bank on-line poprzez przelewy24
Liste bankow i dokladne instrukcje wplat przez przelewy24 znajdziesz tutaj: http://www.przelewy24.pl/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja swoją przygodę z internetowymi bukami zaczynałem w Expekcie i uważam, że to bardzo dobry buk dla początkujących. Bwin ma live, ale właśnie to live na dłuższą metę gubi grających. Zresztą do live najlepszy jest Betfair, ale to już wyższa szkoła jazdy smile

C
C Offline
Banik, ile można postawić u Was na zakłady polityczne?

Jeśli chodzi o ofertę i typy to każdy powinien sprawdzić kilka buków zanim cokolwiek postawi. sonar

Np. na to, że Zbigniew Ziobro będzie następnym premierem, co jest mało prawdopodobne, w BS jest aż 30.00.

Ale jeśli chodzi o dwa najbardziej prawdopodobne scenariusze, czyli Tusk lub Kaczyński, to zdecydowanie lepiej pójść do GB i wysłać kupon:

------------
Tusk 4.50 w Gamebookers kasa (2.30 w Betsson)

Jarosław Kaczyński 4.00 w Gamebookers kasa (2.85 w Betsson)
------------

Gołym okiem widać gdzie warto zagrać. smile

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Originally Posted by Conrad
Tusk 4.50 w Gamebookers kasa (2.30 w Betsson)

Jarosław Kaczyński 4.00 w Gamebookers kasa (2.85 w Betsson)
------------

Gołym okiem widać gdzie warto zagrać. smile

Ci z Betssona sami stawiają w GB laugh i zawsze wychodzą na czysto

P.S.
Dzięki Conrad, nawet nie wiedziałem, że w GB można zmienić walutę. Kiedyś nie było to możliwe.
W sumie niewiele to da, bo przy depozycie będzie się tracić
Najlepszą opcją jest, jak konto jest w PLN, a buk ma konto w polskim banku. Gamebookers chyba nie ma

Strona 11 z 33 1 2 9 10 11 12 13 32 33

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, poozon, Sensei, rafal08), 1,412 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,870
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025