|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Chyba że np. finał Pucharu Stanleya to wtedy być może jakiś Olympic czy inny buk nastawiony głównie na USA by coś wystawił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie do hokeja europejskiego ? Interesuje mnie bogata oferta, dobre kursy i przyzwoite limity.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie do hokeja europejskiego ? Interesuje mnie bogata oferta, dobre kursy i przyzwoite limity. dla mnie pinnacle jest najlepsze do wszystkiego  na hokej europejski masz: handicap, ml (z dogrywka i karnymi) i under/over, ligi praktycznie wszystkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie do hokeja europejskiego ? Interesuje mnie bogata oferta, dobre kursy i przyzwoite limity. dla mnie pinnacle jest najlepsze do wszystkiego  na hokej europejski masz: handicap, ml (z dogrywka i karnymi) i under/over, ligi praktycznie wszystkie hyhy wiem wiem, tez sobie cenie pinnacle i wszystko byloby super gdyby nie to, ze nie ma tam 1x2, a to akurat dla mnie najwazniejsze
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A czy padl juz temat buka dla poczatkujacych? Tzn. takich, ktorzy maja do zainwestowania wstepnie male srodki i nie graja jakimis wyszukanymi systemami bo sie na tym nie znaja? Jesli nie to co mozecie mi polecic zeby sie troche wciagnac wlasnie w gre systemem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zacznij od bwin. Jak wszyscy na początku.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja jestem zdania (dotyczy szczególnie poczatkujących) : Im mniej zakladów live oraz gdy oferta nie zawiera egzotycznych rozgrywek, lig tym lepiej dla poczatkujących.
Ktos powie ze to nie logiczne ? Poczatkujący czepiają sie wszystkiego co jest w ofercie i dosyc szybko przegrywaja to co udalo im sie wygrac. Bo jak slysze jak np. ktos stawia ktora druzyna rozpocznie mecz, jakies egzotyczne ligi.... czy inne dziwne typy no to z lekka jestem w szoku Dodatkowo limit wypłat np.w Bwin min. 140zl dla niektorych jest nie do przejscia, na to tez radzilbym zwrócic uwage.
Dopiero z czasem gracz nabiera doswiadczenia i nie gra wszystkiego co jest do zagrania. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niech początkujący gracz przekona się jak łatwo jest przegrać swoje pieniądze, jak ta ilość zakładów kusi do obstawiania, jak można stracić kontrolę nad emocjami na zakładami live. Niech w bwin przekona się co to są szybkie limity, szybkie  odpowiedzi od supportu, wypłaty a nawet blokada konta. Początkujący nie ma na początku za wiele do stracenia, później jak wróci do bukmacherki z większymi pieniędzmi rozsądniej dokona wyboru 
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym na początek polecał firmę z polskim supportem i dobrym bonusem, jakiś taki uniwersalny buk jak Expekt/Gamebookers/Unibet (kolejność alfabetyczna). Support, bonus, kursy na polską piłkę, wszystko jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GB? bez przesady, dosc uboga oferta jesli chodzi o sporty zimowe itp Zdecydowanie na poczatek Bwin, duzo livebetu, dodatkowo jakies punkty teraz wprowadzili, bardzo szeroka oferta, no i wszystko maja to samo co Exp, Gb i UB...
|
|
|
|
|
|
|
Live to ich duży plus, natomiast mają dużo gorszy bonus na dobry start. Wpłacając na początek 150zł otrzymasz w Expie 150zł gratis a w bwin już tylko 75zł.
Wszystko zależy od tego co kto chce obstawiać, czy bonus jest dla niego ważny czy nie, czy głównie chce grać na live, itd.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gamebookers to już nie ten sam buk co wcześniej. Kombinowali, kombinowali aż przekombinowali. Ja przyjrzalem się ich opcjom depozytów i wypłat - i stwierdziłem, ze jest jeden wielki młyn, jak ktoś ma konto z PLN. Dużo się traci i dużo niejasności. Oferta taka sobie, tak jak buk teraz. Nie polecam! Unibet owszem. Expekt obleci
|
|
|
|
|
|
|
W Gamebookers najlepiej mieć konto w Euro, i tu jest mała ciekawostka: tylko u tego buka użytkownik może sam w profilu zmienić sobie walutę konta w Gamebookers.  Prowadzą teraz kampanię bonusową 20 Euro dla kodu promocji SUPER20. 100% od pierwszej wpłaty, wpłaty przez Moneybookers jak najbardziej się liczą w tej promocji. Unibet ma bonus 50%, Bwin też 50%, Expekt 100%. Jest w czym wybierać, najlepiej przejrzeć ofertę tych buków i wybrać coś dla siebie. Niektóre z nich oferują także zakłady na nasze wybory parlamentarne.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jako pierwszy zaklady na wybory parlamentarne wprowadzil betsson, zdecydowany lider jesli chodzi o zaklady specjalne na polski rynek. Aktulalnie bonus 100%, wplaty natychmiastowe poprzez przelewy24 i mtransfer, obsluga klientow porzez liveczat. Na najwazniejsze ligii pilkarskie po 5 rodzajow handicapow azjatyckich na mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dobrze zrozumialem jak wpalce kase z konta bankowego to bedzie ona odrazu u Was na koncie? i otrzymam rowniez bonus dla nowego gracza?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak ale musisz wybrac odpowiednia opcje przy wplacie, jesli masz mbank to mtransfer - jesli inny bank on-line poprzez przelewy24 Liste bankow i dokladne instrukcje wplat przez przelewy24 znajdziesz tutaj: http://www.przelewy24.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja swoją przygodę z internetowymi bukami zaczynałem w Expekcie i uważam, że to bardzo dobry buk dla początkujących. Bwin ma live, ale właśnie to live na dłuższą metę gubi grających. Zresztą do live najlepszy jest Betfair, ale to już wyższa szkoła jazdy 
|
|
|
|
|
|
|
Banik, ile można postawić u Was na zakłady polityczne? Jeśli chodzi o ofertę i typy to każdy powinien sprawdzić kilka buków zanim cokolwiek postawi.  Np. na to, że Zbigniew Ziobro będzie następnym premierem, co jest mało prawdopodobne, w BS jest aż 30.00. Ale jeśli chodzi o dwa najbardziej prawdopodobne scenariusze, czyli Tusk lub Kaczyński, to zdecydowanie lepiej pójść do GB i wysłać kupon: ------------ Tusk 4.50 w Gamebookers  (2.30 w Betsson) Jarosław Kaczyński 4.00 w Gamebookers  (2.85 w Betsson) ------------ Gołym okiem widać gdzie warto zagrać. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tusk 4.50 w Gamebookers  (2.30 w Betsson) Jarosław Kaczyński 4.00 w Gamebookers  (2.85 w Betsson) ------------ Gołym okiem widać gdzie warto zagrać.  Ci z Betssona sami stawiają w GB  i zawsze wychodzą na czysto P.S. Dzięki Conrad, nawet nie wiedziałem, że w GB można zmienić walutę. Kiedyś nie było to możliwe. W sumie niewiele to da, bo przy depozycie będzie się tracić Najlepszą opcją jest, jak konto jest w PLN, a buk ma konto w polskim banku. Gamebookers chyba nie ma
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|