Nastepny odcinek Dextera bedzie dostepny 15 pazdziernika , najlepszy serial obecnie , 2 pierwsze odcinki byly juz dawno w sieci wiec w koncu sie doczekamy
Dobry odcinek Prison Breaka, co do meczu to pewnie jakas liga Poludniowoamerykanska , zdaje mi sie ze to nie byla glowa Sary, lecz ma on tak myslec ;] ... troche naciagany watek z Sucre, ale daje rade ... sliczniutka jest ta dupa Whistlera ... a on sam kojarzy mi sie z mlodym Harvey'em Keitelem
Dexter jest poza konkurencja obecie, odnosnie PB to byl jeden niezly tekst: "To futbol ale nie ten z tymi smiesznymi kaskami ktory macie w USA, gdzie wszyscy po sobie skacza jak banda pedalow'
Dexter jest poza konkurencja obecie, odnosnie PB to byl jeden niezly tekst: "To futbol ale nie ten z tymi smiesznymi kaskami ktory macie w USA, gdzie wszyscy po sobie skacza jak banda pedalow'
Nie ma lepszego serialu niż to, prison break jest najlepszy! Przy tym serialu godzą się narody i wrogie piłkarskie kluby.....a jak nie to powinno tak być. TEN SERIAL JEST ZAJE**STY!,...ta piosenka też.
Supernatural oglądać ! Jedyny serial, który z sezonu na sezon jest lepszy ;]
a pierwszy sezon jest dobry? bo mi na dysku lezy pol roku i sie nie moge zabrac, Weeds zaczalem troche ogladac, ale to nie w moim stylu serial i skonczylem po 4-5 odcinkach
Przebij się przez pierwsze trzy odcinki pierwszego sezonu i potem już z górki. Rozkręca się z odcinka na odcinek za sezon pierwszy dałbym 8/10 jak ktoś lubi takie klimaty (świetna muza w serialu). Drugi sezon lepszy, a trzeci zapowiada się znou bardzo, bardzo dobrze. Trzeba walczyć z demonami i uratować duszę brata :] I nowa bohaterka
a pierwszy sezon jest dobry? bo mi na dysku lezy pol roku i sie nie moge zabrac, Weeds zaczalem troche ogladac, ale to nie w moim stylu serial i skonczylem po 4-5 odcinkach
Mi nie przypadł do gustu. Obejrzałem pierwszy sezon z drugiego jakieś 4 odcinki i mi się już znudziło.
Dla mnie to ambitniejsza wersja Buffy - postrach wampirów.
Przebij się przez pierwsze trzy odcinki pierwszego sezonu i potem już z górki. Rozkręca się z odcinka na odcinek za sezon pierwszy dałbym 8/10 jak ktoś lubi takie klimaty (świetna muza w serialu). Drugi sezon lepszy, a trzeci zapowiada się znou bardzo, bardzo dobrze. Trzeba walczyć z demonami i uratować duszę brata :] I nowa bohaterka
Nic tylko się zgodzić
O.C. - koniec Veronica Mars - koniec The Shield - od nowego roku rusza już niestety raczej na pewno ostatnia seria
Człowiekowi zostanie tylko Supernatural i Cold Case