|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Powiedz mi jeszcze, ze kazdy gracz z NBA marzy o tym by grac w Eueropie  To tu ciagna tlumy. To tu wygrywajac lige zdobywa sie najwieksze uznanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nigdzie nic takiego nie napisalem wiec nie wiem skad wyciagasz takie wnioski... Poprostu uwazam ze liga NBA jest przereklamowana a co do sciagania do Europy to ciezko bo ktory z nich przeszedl by kontrole antydopingowa...ale ktoz wie moze sie kiedys tego doczekamy;) Pzdr
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przereklamowana?
Hola hola, czy mi sie zdaje czy to tam ciagna Europejczycy? Czy to nie tam sa tez gwiazdami?
Ktora liga w Europie rozgrywa w sezonie 82 spotkania?
U nas jak ekipa gra eurolidze, to po 3kolejkach slychac narzekania na zmeczenie, na ciagle podroze.
Co daje wiekszy rozglos, slawe wygranie ligi, Euroligi czy tez NBA?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi glownie chodzi o to ze poziom miedzy Europa a NBA bardzo sie wyrownal (moze jeszcze nie zrownal ale juz neidlugo) a poza tym ja osobicie wole obejrzec sobie mecze w Europie niz w NBA. Bo jak widze jak ktos robi najpeirw trzy kroki a pozniej koziol to mnie krew zalewa i jak dla mnie to nie ma nic wspolnego z koszykowka:( i jak to ma zmierzac w tym kierunku to napewno jest to zly kierunek...bynajmneij moim zdaniem ...
A teraz odpowiadam na Twoje pytania: Puchar kraju + euroliga + Ligowe rozgrywki wyjdzie moze nie 80spotkan ale nie duzo mniej. Co do rozglosu nie wiem bo tak jak mowie mnie NBA wogole (od jakiegos czasu nei kreci) wiec moja odpowiedz znasz ....Europejczycy faktcyznei jeszcze ciagna do NBA ale to sie zmieni (wspomnisz moje slowa) i tego jestem prawie pewien....
PS teraz juz ci pewnie nie odpisze bo spadam poodbijac pileczke tenisowa troche i pokaleczyc ten sport .... pozdrawiam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poziom miedzy NBA a ligami eurpejskimi sie nie wyrownal. Wyrownala sie tylo i wylacznie gra reprezentacji.
Powodem jest tego m in to, ze Eurpejczycy w NBA to nie sa juz zapchajdziury, ale solidne, bardzo dobre gwiazdy stanowiace o sile zespolu: Dirk, Parker, Gasol etc Ale tez nie kazdy kto byl gwiazda w Europie poradzil sobie w NBA np Jasikevicius.
Do tego dochodzi fakt, ze rozpieszcone gwiazdeczki USA, centralnie olewaly repre.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
A mnie cieszy kolejna wyrgana europejskiej druzyny (malaga) nad przereklamowanymi gwiazdkami najbardizej przereklamowanej ligi swiata czyli NBA Przeciez im sie nawet z nimi pewnie grac nie chcialo  NBA to inny swiat, to sie nazywa show, a nie nudny jak flaki z olejem europejski mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dorzucę coś od siebie: 1) jutro idę na koncert happysaddo Stodoły  2) jutro idę na koncert happysaddo Stodoły z moją dziewczyną  3) rozkręcający się sezon koszykarski(w Europie i za oceanem ;)) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A do jasnej kurwa anieli cieszy mnie życie. Dzisiaj byłem na urodzianch dziewczynki która pierwszy rok kończyła. Naprawdę super dzieciontko. I w życiu nie pozwolę, żeby na fotce skończyła  Słodki dzidziuś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i jeszcze mnie cieszy, że zaraz spać idę. Ale także to, że dzisiaj wieczór spędziłęm w naprawdę zajebistym towarzystwie. Które mam nadzieję bedzie się ytzymało przez lata./ :**********
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cieszy mnie to że miałem wykład o 8 rano , a jest za dwadzieścia 11 i siedzę w domu  na następy wykład o 11.10 też chyba nie zdążę  może na 13,30 na ćwiczenia się zmobilizuję.... spaaaććć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie cieszy że już w niedzielkę przyleci do mnie nowiutki Dell 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ze zostalem magistrem inzynierem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i po koncercie  . Było naprawdę bardzo sympatycznie, nawet mojej dziewczynie się podobało. Supportem tradycyjnie była Muzyka Końca Lata (która w tą niedzielę zagra u mnie w Otwocku  ). Ale przechodzę do głównego zespołu tego wieczoru... happysad! Jako, że był to koncert promujący ich trzecią płytę "nieprzygoda" utwory z tego krążka dominowały. Zagrali chyba wszystkie kawałki oprócz "Iq" (chyba że jeszcze czegoś pominiętego nie zauważyłem). Nie zabrakło oczywiście starszych utworów - "Bakteryja" , "Psychologa" i długo oczekiwanej przez wszystkich "Łydki"  Także ogólnie koncert bardzo udany...a teraz pozostaje mi tylko czekać na 15.listopada i... C O M E !!!  PZDR
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba jeszcze tutaj nie pisałem  ale dzisiaj muszę! [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heheh. ile ty wygrales ze na calym forum nasmieciles??:P<MYSLI>??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25.10.2007 - koncert ELDO w Bydgoszczy :HURA: :HURA: :HURA: 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze się mecz nie skończył a mnie cieszy HATTRICK  Smolarka :piwo  :Piwo:  RESPECT 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25.10.2007 - koncert ELDO w Bydgoszczy :HURA: :HURA: :HURA:  To powód do radości  W poniedziałek po płytę Pezeta! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak bardzo mnie ucieszyła wygrana Polski że powtórze swój post z QC bo tu sie bardziej nadaje EBI [ Linked Image] [ Linked Image] I wszytsko jasne 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|