Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Vami #2228601 04/04/2008 22:06
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tawria jak najbardziej do gry, chociażby ze względu na formę i bilans meczów u siebie smile

Ja jednak zagram dzisiaj coś innego. Otóż oba zespoły mają praktycznie sezon z głowy. Tavria piąta w tabeli, ze stratą 10 pkt. do miejsca premiowanego grą w p. UEFA. Strata raczej nie do odrobienia. Arsenał z kolei ósmy w tabeli, z bezpieczną przewagą nad strefą spadkową. Chociaż włodarze klubu z Kijowa postawili przed piłkarzami cel w postaci awansu do Intertoto, chyba po to, aby chociaż po części zmobilizować grajków w końcówce sezonu wink

Miałem ostatnio okazję oglądać grę obu zespołów i trzeba przyznać, że prezentują one ładny, ofensywny i atrakcyjny dla oka futbol. Mam nadzieję, że dzisiaj, nie będąc pod jakąś wielką presją, zagrają przede wszystkim dla kibiców i pokażą pełnię swoich walorów. Biorąc pod uwagę powyższe, gram w tym spotkaniu over po dosyć ładnym kursie. Martwić może fakt, że obie drużyny notują serię kilku overów pod rząd, ale liczę, że na tym spotkaniu ona się nie zakończy wink

Typ: over 2.5
Kurs: 2.20
Buk: Racebook

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Czas mnie nagli, bo kumpel się żeni. Czas odgrzać kotlety, więc krótko o siódmej kolejce.

Illicziwec' - Worskła
Goście w tym sezonie mogą bić się o pierwszą szóstkę. Wygrali z Szachtarem i zremisowali z Dynamem. Jarmasz i Krawczenko znaleźli uznanie trenera "Zbirnej". Drugiego już kupiło DK. Po dobrym kursie prognozuję 3 pkt. dla Połtawczan. Tym bardziej, że gospodarze cieniują.

Dnipro - Metalist
Gospodarze - tragedia. Z takim składem normalnie wstyd co pokazują. Protasow zdjął się ze stołka, trwa akcja "szukamy dobrego trenera". Jestem prawie za, a nawet niepewny, że Charkowianie będą walczyć o majstra. Na wyjazdach pokonali DK, a Górnicy szczęśliwie uratowali remis. Jest dobra okazja na przewiezienie Dnipra.

Zoria - Krywbas 1
Tawrija - Czornomorec' 1

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, rafal08, alfa, burbon, Sensei, rymoholik, akagi, forty, JelineK, 11kera11), 1,839 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,835
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025