|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok..buk pelen profesjonalizm..wplacilem karta angielska..zazadali skanow dowodu oraz karty..wyslaelm im wszystko po na nastepny dzien 5500zl na moim koncie polskim sie znalazlo..szkoda ze male kursy..ale i tak jest calkiem niezle..polecam grac w tym buku. Ja bym powiedział inaczej. Jest to dość wiarygodny buk i szybko wypłaca, problemów też nie robi. Ale grać to tam nie polecam, przecież te kursy to nic innego jak porażkaPorównajcie sobie kursy z innych buków i policzcie, ile się traci No i te 1.75  po obu stronach - przecież to paserstwo Tym bonusem to bym się nie podniecał, bo wydaje mi się, że oni tego nie wypłacą, tylko dopiszą do konta i kilka razy trzeba tym obrócić
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
i wszystko jasne! gratki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Uhu hihi no więc wszystko jasne, odwołuje krytyczne słowa odnosnie bahu, no ale jednak sytuacja była conajmniej podejrzana. Gratulacje jaszczur
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
9900 euro obrotu po kursach minimum 1,5 zagralem na pis... ale za max 100 e, juz limicik na początek  lol oj będzie obracania ..
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
LOL Jaszur - poczekaj tylko aż ktoś z BaH przeczyta że jedziesz na multikontach, to ci bana dadzą i gówno będziesz miał, a nie kasę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polak jednak potrafi  nie ma co sie dziwic, ze 90% wylosowanych to Polacy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 dobrze, ze pracuje dla BAH, zaraz Ci anuluje wygrana za te multizaklady  a co do 100 E to nie limit dla Ciebie tylko dla kazdego gracza
|
|
|
|
|
$
|
|
$
po co zakladac tyle konto ? przeciez wiadomo ze zablokuja i powinni zablokowac... a potem przyjdzie taki z placzem ze oszusci zablokowali mu konto HAGIi i oczywiscie pula idzie dalej od jutra 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Haz$ na nic nie licz  BAH to porządna firma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Haz$ na nic nie licz  BAH to porządna firma  szczerze, to powinni Ci poblokowac konta i nie wyplacic tych pieniedzy. Nagroda powinna nalezec sie aktywnym graczom, a nie ludziom zakladajacym tylko po to konta aby wygrac nagrode. Dla mnie to zenujace, ale Polak potrafi...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
już na live zrobiłem 1/3 obrotu, dzisiaj dokończę do nocy i jutro wypłacę  na mb pójdzie z 2k euro, mam nadzieję, że więcej nie stracę. Wysyłam zaraz skan dowodu , jak będzie trzeba to zadzwonię, wszystko będzie perfecto. a zawiść to zła cecha pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie szkoda Ci 1300 euro, ze tak tak szybko chcesz zrobic obrot i wyplacic? nie lepiej przegrac to robiac sure beta z betfair?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie. jutro z rana chcę już mieć kaskę na mb. nawet niech zostanie 1000 E...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze uwazalem ze głupi ma szczescie... no comment
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Już się nie podniecajcie tym, bo wielu się z Was ślini, a taki HAGIi tak naprawdę nic nie może w tym BAHu  Ładną mam śmiechawę w tej chwili z niektórych. Bez obrazy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Już się nie podniecajcie tym, bo wielu się z Was ślini, a taki HAGIi tak naprawdę nic nie może w tym BAHu  Ładną mam śmiechawę w tej chwili z niektórych. Bez obrazy  Oj nieładnie, nieładnie. Tak sie bawić z userami tego forum. Napisz, po co Ci to, kręci Cie kłamstwo gówniarzu? Debili szukasz tutaj? Weź chłopczyku spakuj klocki i poszukaj innej piaskownicy. A żeby nie być gołosłowny zacytuję odpowiedź mojego przyjaciela pracującego akurat dla Bet-at-home: "Możesz śmiało napisać, że ktoś lubi się bawić programami graficznymi Osoba, ktora dzis wygrala 3300 EURO posiada konto gracza w walucie PLN i kwote 3300 EURO zostala przeliczona na PLN. Dana osoba wygrala 12 258,54 PLN i taki jest stan jej konta a nie 3300 jak to przedstawia jeden z uzytkownikow danego forum Trzymaj się Arek i napisz, że taki newsy bierzemy pod uwagę i jak dzisiaj to przeczytałem, to myślałem, że spadne z krzesła. Wyobraźnia ludzi nie zna granic naprawde. Umieść tego maila, a jak ktoś Ci nie uwierzy, niech napisze na nasz support"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no i się wyjaśniło 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
arcadius, mozesz napisac nr tego uzytkownia ktory wygral?? te cyfry!?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już się nie podniecajcie tym, bo wielu się z Was ślini, a taki HAGIi tak naprawdę nic nie może w tym BAHu  Ładną mam śmiechawę w tej chwili z niektórych. Bez obrazy  slinic sie nie slinie, bo to zadna olbrzymia gotowka, tyle mozna spokojnie ugrac w pare dni jesli sie odpowiednio gra Chodzi mi tylko o Twoje zachowanie i Twoje podejscie do tego wszystkiego. Kolega wyzej dobrze napisal, glupi ma zawsze szczescie, oby Ci je dopisalo na livebecie bo z tych 3300 E moze Ci pozostac na kino i prazynki :Grin:
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
arcadius, mozesz napisac nr tego uzytkownia ktory wygral?? te cyfry!? Niestety nie moge, ochrona danych osobowych i nikt mi tego nie poda.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|