|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem przed chwilą w STS i załapałem się na ogryzki z tego co zostało, ale dobre i to. Ktoś tutaj wcześniej pisał, że max 100 zł, więc odpuściłem temat kilka dni temu. Teraz jednak postanowiłem samemu to sprawdzić i 100 zł to tylko limit na kupon, a po telefonie bez problemu przyjmują duże sumy (np. wspomniane 3 tys.)  Frekwencja poniżej 55%, 1.7 Sikorski (PO) - Mojzesowicz (PiSuar) 1, 1.15 Biernacki (PO) - Szczypińska (PiSuar) 1, 1.15 @2.25 I nie wiem, jak takie coś mogłoby nie wejść. STS chciał zabłysnąć z tym zakładem na frekwencję i tak wysoką linią, ale dostaną tym posunięciem mocno po tyłku. Fakt, mobilizacja jest duża, ale bez przesady - pogoda, emigracja i kilka jeszcze innych podanych tu powodów - gra będzie się toczyć czy padnie 50%, a te 5% to jeszcze spory zapas bezpieczeństwa. Do tego zastanawiałem się co dorzucić z par. Radek Sikorski w Bydgoszczy spokojnie wygra ze skompromitowanym Mojzesowiczem, który dał pokaz uczciwości w taśmach Beger. Szkoda trochę kursu, bo wczoraj było 1.25. Z kolei jak to mówi Jacek 'kłamca' Kurski, Pomorze to matecznik Platformy i śmieszna narzeczona kurdupla Jarusia - Szczypińska, nie ma szans wyprzedzić Biernackiego. Podsumowując, kolejny prezent od STS-u, ostatnio za darmo kasę dawali na Turnieju Czterech Skoczni  Ktoś wspomniał jeszcze o : Grabarczyk (PO) - Olejniczak (LiD) Też kusi mnie zagrać na Olejniczaka, w końcu Grabarczyk jest dopiero 3 na liście i najwięcej głosów w PO powinien zebrać Drzewiecki. A komuszki, których jest w Łodzi trochę, będą walić na Olejniczaka. Tylko pytanie, czy Miller nie zabierze mu za dużo głosów, chociaż wątpię w to. Może ktoś z Łodzi by potwierdził typ na Olejniczaka? Bo 1.75 wygląda nieźle.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
W unibecie własnie zagrałem moim zdaniem spore value 4.00 na wejście LPR do parlamentu. Komitet Wyborczy ‘Liga Polskich Rodzin’ w Sejmie? Czy ten Komitet wejdzie do Sejmu? TAK 4.00
Jednak zdziwiło mnie ‘Liga Polskich Rodzin’ zamiast Liga Prawicy Rzeczpospolitej. Ale to jest unibet a nie bwin wiec myśle że wielkich problemów nie będą robić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo Liga Polskich Rodzin jest jak najbardziej prawidlowo, Liga prawicy to tylko taki twoj medialny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obecnie w uniebt jest : Komitet Wyborczy 'Liga Prawicy Rzeczpospolitej' w Sejmie Czy ten Komitet wejdzie do Sejmu? tak @ 2.75 i tak wyglada niezle, ja zagralem w expie @ 2.20 wczoraj.. Widze, ze ladnie pospadaly kursy na Po, a kurs 2.80 na pis w bah to valuebet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh no i po co poprawiali jak teraz jest blednie ? Nie ma czegos takiego jak KW Liga Prawicy RP. Zarejestrowany jest komitet wyborczy Ligi Polskich Rodzin !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja skleilem ostatecznie cos takiego:)
Under 55% frekwencji niestety juz za 1,6:( Grabarczyk - Olejniczak 2 za 1,75 Tak jak juz wczesneij pisalem Grabarczyk dopiero nr3 na liscie Olejniczak to nr1. W zeszlym glosowaniu co prawda w sieradzu ale przewaga 10tys glosow mysle ze tutaj powinno byc podobnie. Lodzi znacznei blizej do lewej niz do prawej strony martwi jedynie fakt Leszka Millera. PIS Under 33% - Wydaje mi sie ze rzadna partia nie powinna prekroczyc tego progu. LPR over 5% - Polaczne sily trzech partii powinny starczyc do tego aby znalezc sie w sejmie... AKO:10,47 STS
Jak Wam to sie podoba bo ja mam zamiar cos takeigo jutro z rana puscic w STS;) Wszelkie uwagi mile widziane....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za ile mozna zagrac w Bah PiS- PO?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gralem w tym biurze kilkakrotnie stawką 5 tys pln i więcej, w tym ostatnio za kilka tys pln pozycje Lid - PSL. Nigdy nie bylo najmniejszych problemow.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kiedy beda podane ostateczne, oficjalne wyniki niedzielnych wyborow???????????
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W milenium frekwencja ponizej 55% 1,85. Warto grac grubo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W milenium frekwencja ponizej 55% 1,85. Warto grac grubo? zagraj i nie głosuj zwiększysz swoją szanse 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zagrałem  Ludzie, nie głosujcie, nie ma sensu, Wasz głos i tak nic nie zmieni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj frekwencja ucierpi przez te zaklady ucierpi ..w STS spadl kurs na under z 1,8 na 1,5 w milenium pewnie bedzie podobnie a ci co obstawili na wybory napewno nei pojda wiec szanse Underka rosna;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie widze powodu dla, ktorego mialbym nie isc? tak czy tak frekwencja nie przekroczy 50%  a glos oddac warto ;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanse na underka rosną [jeśli wielu postąpi tak jak sugerujesz], ale również przez to rosną na WIN Kaczorów, bo "mohery" pójdą, a Ci co "oleją" to jakby zagłosowali na Kaczki, bo wiadomo, że im wyższa frekwencja tym maleją szasne "karłów". Zajebiście ważniejszy kupon niż dobro Polski  - mam nadzieję, że takich będzie niewielu - aha i żeby potem pretensji nie mieli, że im źle. Na szczęście ja się takimi "głupotami" nie zajmuję - wolę normalne obstawki, a nasze społeczeństwo bywa przekorne 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Haha, ktos wzial na serio to co napisalem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tych bukach to na prawdę debile pracują... oni nie potrafią zrozumieć, że te wszystkie sondaże są o kant d... potłuc, a po wyborach znowu będzie jedna wielka polewka z naszych niedorozwinientych sondażowni. Tylko jedna sondażownia jak zwykle różni się w swojej opinii od całej reszty i zapewne jak zwykle będzie ona zdecydowanie najbliżej prawdy, gdy już poznamy oficjalne wyniki wyborów. Ona według najnowszego sondażu wskazuje na remis idealny. PIS po @3.20 w UB? Dziękuję, bardzo chętnie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tomo też pograłem PiS, ale po 228 w BAH. Wydaje się, że przy takich różnicach mogą decydowac ułamki procent i każdy czynnik jest ważny a np. pogoda sprzyja PO  Każdy wie, że zachód za Tuskiem, a wschód za Kaczorem. Patrząc na prognozy na niedziele w największych miastach to śnieg ma padać własnie na wschodzie, troszkę w Warszawie, bardzo w Krakowie oraz troszke mniej na Śląsku. Na zachodzie (Wrocław, Poznań) bez opadów. Temperatura odczuwalna w Polsce ok -5 stopni żródło: http://meteo.icm.edu.pl/ - bardzo często z nich korzystam!! Ciekawi mnie z tą frekwencją, gdyż ja dalej uważam, że będzie max 45 %, ale sondaże mówią coś innego. I czy aż tak by się myliły?? PGB dla SE pokazuje, ze 38.6% na pewno pójdzie głosować, a 39.7 raczej pójdzie co nam daje 78.3% do tego jest prawie 16% niezdecydowanych. Badanie PGB: http://www.pgb.org.pl/INFO/info_2007_11__SUPEREXPRESS.pdf
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za ile mozna zagrac w Bah PiS- PO? wzięli mi 2 tys pln.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|