Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 11 1 2 3 10 11
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Kontynuacja poprzedniego tematu

Przypominam o aktualnej promocji (100% bonus do 20 Euro -lub- 25% bonus do 50 Euro) w Gamebookers. Info o podobnych promocjach jest dostępne także na podstronie: https://www.mecz.pl/prom.php oraz w nowym dziale forum: Promocje u bukmacherów (LINK) [mecz.org]

pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

Bonus: Unibet
C
C Offline
Przypominam, że można teraz podobnie jak w PartyBets wybrać sobie odpowiednio kod promocji pod względem tego czy się chce 100% bonus do 20 Euro czy 25% bonus do 50 Euro. Wszystkie detale są podane w poprzednim poscie.

P.S. Najwyższy na świecie kurs mają na AS Romę jutro jeśli ktoś jest zainteresowany, aż 6.00. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chciałem sobie walutę na EUR zmienić, bo jak zobaczyłem, że przy wpłacie przez MB (miałem konto w GB w PLN i również konto MB w PLN) będe miał DWA (!!!) przewalutowania to ręce mi opadły ...
Wchodzę więc w cashiera, wybieram EUR, submit i co ??? - i "błąd Twoje żądanie zaktualizowania profilu powiodło się, natomiast żądanie zmiany waluty twojego konta nie zostało zrealizowane ponieważ wystąpił błąd.: Aby zmienić walutę swojego konta, należy najpierw wylogować się i następnie dokonać zmiany waluty."
Trzy razy próbowałem, efekt ten sam. O co tu chodzi ???

C
C Offline
Kiedyś można było założyć nowe konto i poprosić support o zamknięcie starego, ale teraz jak PartyGaming przejęło Gamebookers to najlepiej napisać do supportu w tej sprawie i zobaczyć jaka jest procedura.

------------
pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zmieniłem już sobie, to ze mnie jest d.u.p.a. Jak ktoś będzie chciał zmienić walutę to prosto - logujemy się w GB, otwieramy (W NOWYM OKIENKU !)cashiera, znajdujemy właściwą opcję zmiany profilu (gdzie też jest waluta) i teraz przechodzimy z powrotem do pierwszego okienka, WYLOGOWUJEMY SIĘ, wracamy do cashiera, zatwierdzamy zmianę i o dziwo jest ok.
Strasznie dziwne to, ale działa ...

C
C Offline
Ciekawe, i można zmienić samemu walutę konta nawet jeśli już na tym koncie ktoś grał?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Ciekawe, i można zmienić samemu walutę konta nawet jeśli już na tym koncie ktoś grał?

Nie ma problema smile Z dowolnej na dowolną. Tylko przy zamianie najlepiej mieć saldo na 0 bo inaczej przy zamianie dojdzie przewalutowanie ...

C
C Offline
Spoko, spoko, dla mnie to jest super wiadomość bo pierwsze o tym słyszę i zapewne jest to jedyny buk, który tak robi. Akurat za to należą im się brawa. piwo

------------

A
stranger
stranger
A Offline
zleciłem wyplate jak zwykle na konto bankowe zawsze dochodziła bez problemu z 5 razy tylko za 1 razem cos im nie pasowało ale bylo pózniej ok, i jak zwykle wpąłcam i wpłącałem kartą a nagle wczoraj po zleceniu wyplaty na konto bankowe dostalem emaila

This email is in response your request for cash out for PLN 1.000000 We would like to inform you that your cash out request for PLN 1.000000 has been placed on temporary hold. As we observe that you made a deposit using visa credit card account and cashing out through wire account .We would be able to process the cash out to your visa credit card account Contact us anytime, we are available around the clock to assist you with your account related questions and suggestions.

co znaczy ten emial i czego oni sie czepiaja mojej karty pisałem emaile wszedzie i jeszce nie odpisali

zawsze bylo ok a teraz co sie dzieje domyslam sie ze wstrzymali wypłate i cos chcą

o co im chodzi bo mnie jzu rzuca

prosze o pomoc w przetłumaczeniu tego emaila

??

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Farciarz
Nie ma problema smile Z dowolnej na dowolną. Tylko przy zamianie najlepiej mieć saldo na 0 bo inaczej przy zamianie dojdzie przewalutowanie ...

Potwierdzam szybka zmiana waluty smile Duży plus dla GB

C
C Offline
Fajna sprawa z tym, dlaczego inne buki na to nie wpadły?

Bardzo przydatne teraz, szczególnie że obecnie najlepiej jest tam mieć konto w Euro by nie tracić na przewalutowaniach.

------------

C
C Offline
Amigos, napisz do nich na maila to support Ci na pewno pomoże.

U
U2 Offline
member
member
U Offline
dzisiaj zleciłem wypłatę na kartę kredytową ,pierwszy raz z GB. Czy trzeba przesyłać jakieś skany ,dokumenty itp ?

C
C Offline
Odpowiedź jest dosyć prosta i dotyczy każdego buka: skany wysyłasz tylko wtedy, gdy oni Cię o nie poproszą. Dopóki nikt Cię o nie nie poprosi... to niczego nie musisz wysyłać. smile

------------

M
addict
addict
M Offline
Jesli zarejestrowalem sie wlasnie w partybets i korzystam z bonusu to czy w gamebookers rowniez moge dostac bonus i nie bedzie zadnych klopotow?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by michal392
Jesli zarejestrowalem sie wlasnie w partybets i korzystam z bonusu to czy w gamebookers rowniez moge dostac bonus i nie bedzie zadnych klopotow?

nie bedzie

C
C Offline
Tak jest, możesz grać tu i tu. smile

Pamiętaj by podczas rejestracji wpisać kod promocji wybranego przez Ciebie bonusa - inaczej nie zostaniesz objęty żadną promocją.

------------

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam głupie pytanie: czemu nie mogę wpłacić z MB do GB w zł? MB mam w zł, GB zł nie przyjmuje (a mam w zł)...
Na której walucie najmniej stracę?
Raz wpłacałem już przy zakładaniu konta, ale to było tak dawno, że nie pamiętam...

C
C Offline
Najlepiej mieć wszystko w Euro, nie w PLN. Akurat Gamebookers jest o tyle unikalny, że użytkownik może sam zmienić w ustawieniach walutę konta... i to w każdej chwili (najlepiej jak jest wyzerowane, żeby nie było przeliczenia salda na nową walutę). smile

D
newbie
newbie
D Offline
Witam wszystkich zarejestrowalem sie wczoraj w Gamebookers wplacilem 15 funtow dali mi 13.95 jakas premia partybonus czy cos moge zania grac???? ile razy ja musze obrucic zeby mozna byla ja wyplacic dziekuje za pomoc

Strona 1 z 11 1 2 3 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, rafal08, latajaca_holenderka, Akhu, burbon, rymoholik, alfa, poozon, JelineK, $-man, 11kera11, KeeYou), 3,177 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025