Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by pszek
Originally Posted by Pierniczek
Jak kiedyś były inne czasy? W grudniu będę miał 24 lata. A zaczynałem moją "przygodę" na drugim roku studiów. Wiec wtedy komórki to już był standard. smile Tonie jest kwestia innych czasów tylko podejścia do sprawy smile

Pierniczek, w ostatnim temacie podawałeś liczbę swoich "podbojów".
To wszystko udało Ci się zdziałać w okresie od 2 roku studiów do ślubu??

Prawie wszystko. Część zaczęła sie już na pierwszym roku ale dopiero od drugiego roku była to już faza zaawansowana, np na 7 frontów smile

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Daj mu na mie Kacper takie fajne imie hehe nie zebym sie tak nazywal grin

veteran
veteran
Originally Posted by pszek
Jak kiedyś były inne czasy? W grudniu będę miał 24 lata. A zaczynałem moją "przygodę" na drugim roku studiów. Wiec wtedy komórki to już był standard. smile Tonie jest kwestia innych czasów tylko podejścia do sprawy smile

Pierniczek, w ostatnim temacie podawałeś liczbę swoich "podbojów".
To wszystko udało Ci się zdziałać w okresie od 2 roku studiów do ślubu??

Pamiętałeś chociaż jak wszystkie mają na imię smile
I jak to czasowo rozwiązywałeś??
Prawie wszystko. Część zaczęła sie już na pierwszym roku ale dopiero od drugiego roku była to już faza zaawansowana, np na 7 frontów smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
No zapisywałem sobie najpierw w telefonie z którą mam się spotkać, a potem przenosiłem do mojego kalendarzyka. A czasowo to 1-2 na dzień. Z jedną spotkanie na jakiś lunch czy tam obiad czy spacer, a drugą tego samego dnia to kolacja ze śniadaniem. smile Raz u mnie raz u niej, ale częściej u niej.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
No zapisywałem sobie najpierw w telefonie z którą mam się spotkać, a potem przenosiłem do mojego kalendarzyka. A czasowo to 1-2 na dzień. Z jedną spotkanie na jakiś lunch czy tam obiad czy spacer, a drugą tego samego dnia to kolacja ze śniadaniem. smile Raz u mnie raz u niej, ale częściej u niej.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Pierniczek,a Twoja zona nie czyta mecz.pl? laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Mam nadzieję, że nie smile A jak czyta to dlaczego miałaby pomyśleć, że ja to Pierniczek? laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
chocby z tego co dzisiaj napisales moglaby to wywnioskowac tongue laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Nieeeeeeee... laugh Ale wtedy musiałbym podjąć jakieś środki zapobiegawcze smile "Ależ kochanie przecież wiesz, że faceci mają tak, ze lubią sie popisywać wśród innych facetów swoimi podbojami. To tak jak Wy kobity lubicie sobie poplotkować o facetach..." laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
masz racje nie zagielaby Cie laugh
a tak wracajac do tematu to jak sie reszcie powodzi?

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
ciezko jest, choroba sciela Adama i nie moze uderzyc narazie na impreze.

chyba z 2 tygodnie nigdzie nie bylem, trzeba to zmienic w najblizszy wekkend :Grin:

ps. czy wy tez tak macie, ze nie chce wam sie angazowac w nic stalego z laskami z imprez i je po imprezach olewacie? ;>

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
No BA! przecież to standard, że facet to łowca i szuka zaginionej szpary smile że tak się niekulturalnie wyrażę laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Adammm
ps. czy wy tez tak macie, ze nie chce wam sie angazowac w nic stalego z laskami z imprez i je po imprezach olewacie? ;>
jasne,ze tak... za to jedyna trzeba troche pochodzic...a za tymi z klubu niekoniecznie laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by MaRcIn_7
jasne,ze tak... za to jedyna trzeba troche pochodzic...a za tymi z klubu niekoniecznie laugh

ja mam taki problem ze mi sie nie chce z laskami zbyt wyrafionowanie krecic laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Adammm ja Ci szczerze powiem,ze ja to cholernie lubie i zapewniam Cie,ze one tez wink

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Adammm ja Ci szczerze powiem,ze ja to cholernie lubie i zapewniam Cie,ze one tez wink

do lamusow podrywow nie naleze, troche juz tego bylo ale chodzi mi o to ze lubie laske wyrwac na imprezie, te czekaja na telefon, ale zazwyczaj na drugi dzien jak rano wstaje mi sie odechciewa cokolwiek z taka laska kontynuowac.

2 sprawa, ze ciezko jest teraz znalezc normalna dziewczyne w okolicy 18 lat. Normalna znaczy - bardzo ladna i inteligentna laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

do lamusow podrywow nie naleze, troche juz tego bylo ale chodzi mi o to ze lubie laske wyrwac na imprezie, te czekaja na telefon, ale zazwyczaj na drugi dzien jak rano wstaje mi sie odechciewa cokolwiek z taka laska kontynuowac.

2 sprawa, ze ciezko jest teraz znalezc normalna dziewczyne w okolicy 18 lat. Normalna znaczy - bardzo ladna i inteligentna laugh laugh laugh

To Ty chyba jeszcze w Anglii nie byłeś laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ja po imprezie, generalnie nie pamietam jak wygladaly ;] trzea zmienic spospob imprezowania chyba tongue od najblizszej soboty!

J
journeyman
journeyman
J Offline
[...] A poza tym nie mam komórki smile [...] laski dzwoniły do mnie na domowy [...]

No zapisywałem sobie najpierw w telefonie z którą mam się spotkać, a potem przenosiłem do mojego kalendarzyka. [...]

Rozumiem Pierniczek, że zapisywałes sobie to na domowym telefonie który zawsze miałeś przy sobie? smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Nie w ten sposób. smile To, że nie mam teraz komórki to nie znaczy, że nie miałem wcześniej. Miałem przez jakiś czas, krótki ale miałem. Jednak zauważyłem, że komórka psuje kontakty damsko - męski i je poniekąd ogranicza. Dlatego zrezygnowałem z komórki. Dokładniej to komórkę miałem przez wakacje między drugim, a trzecim rokiem. Ale to nie zmienia faktu, że nie dawałem laskom mojego numeru komórki. Dzwoniły na domowy jak sie chciały "zapytać co słychać" laugh Więc niby miałem ta komórkę, ale tak naprawdę jej nie miałem tongue Mam nadzieję, ze czaicie.

Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników ($-man, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, JelineK, Sensei), 1,805 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,706
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025