|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
chodzilo mi bardziej o te wypowiedzi z brzydkimi slowami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dyskusja na temat meczu Barca-Lyon, chodzi o Barce ... ale co tu duzo mowic, ci zawodnicy grac w pilke potrafia i to nie tylko na przecietnym europejskim poziomie .... nie tylko na przecietnym europejskim poziomieczy ja czegos nie rozumiem ? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
To co zacytował Experto to jest kilka postów różnych osób. Wzialem najbardziej jajcarskie wypowiedzi, oczywiscie niektorzy frustraci jakies tam ostrzezenia dostali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dyskusja na temat meczu Barca-Lyon, chodzi o Barce ... ale co tu duzo mowic, ci zawodnicy grac w pilke potrafia i to nie tylko na przecietnym europejskim poziomie .... nie tylko na przecietnym europejskim poziomieczy ja czegos nie rozumiem ?  wg mnie europejski poziom nie jest przecietny bo gdzie masz lepszy poziom? azja i oceania? ameryka? 
|
|
|
|
|
|
|
Nie o to chodzilo, chodzilo o przecietny europejski poziom, a wiec srednia z europy wyciagnal, jesli np. chelsea prezentuje najwyzszy europejski poziom a takie leszcze jak legia i wisla najnizszy to chodzilo mu o to ze barca gra nie tylko jak cos pomiedzy tymi ekipami, a 'letko' wyzej  W kazdym razie pick trafil, oby jak najwiecej takich znawcow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ja napisalem, ze poziom europejski jest przecietny ? :-) wylapales z kontekstu jakies dziwne sformuowanie, ktorym chcialem tylko przypomniec, ze Barca to wciaz zespol walczacy o wygrana w LM a nie o cwiercfinal badz wyjscie z grupy. Pozdro Crova  ps : taki Santos, Boca Juniors czy tez America bija niejeden europejski przyzwoity zespol na leb  - nie zapomnij skad naplywa do Europy w coraz bardziej zmasowanej ilosci uzdolniona mlodziez, bo raczej wlasnie z Ameryki Poludniowej ;-) to tyle OT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie o to chodzilo, chodzilo o przecietny europejski poziom, a wiec srednia z europy wyciagnal, jesli np. chelsea prezentuje najwyzszy europejski poziom a takie leszcze jak legia i wisla najnizszy to chodzilo mu o to ze barca gra nie tylko jak cos pomiedzy tymi ekipami, a 'letko' wyzej  W kazdym razie pick trafil, oby jak najwiecej takich znawcow  Ten gosc wie o co chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie o to chodzilo, chodzilo o przecietny europejski poziom, a wiec srednia z europy wyciagnal, jesli np. chelsea prezentuje najwyzszy europejski poziom a takie leszcze jak legia i wisla najnizszy to chodzilo mu o to ze barca gra nie tylko jak cos pomiedzy tymi ekipami, a 'letko' wyzej  W kazdym razie pick trafil, oby jak najwiecej takich znawcow  Ten gosc wie o co chodzi  dobra panowie juz sie pogubiłem, zwracam honor bitnap'owi (  ) sorry jezeli to uraziło twoje uczucia ...  
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Mnie to rozsmieszylo można się załapać na niezłe trasy ;\) A jak się ma znajomego wewnątrz to już w ogóle  (u mnie kuzynka  ) Nie mam nikogo wewnatrz. Ja mam znajomosci tylko na mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Myślałem, że życie to największa dziwka, ale okazuje się, że Neostrada jest jeszcze gorsza."by shane 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Taaaaaaaaaaaaa i PiS wybuduje nowe obozy pracy i powróci komunizm, i będzie dyktatura...  Alkohol znów będzie na kartki, w sklepach nie bedzie produktów, będą kilometrowe kolejki do STSu, bo w necie już grac nie będzie można. Ocenzurują internet, stworza bezalkoholową wódkę, trzeba bedzie odrabiać pańszczyznę, a ofiara na rydzyka będzie obowiązkowa raz w miesiącu, program gospodarczy PiSu bedzie zamist podrecznika do polskiego, a wzrost Kaczora bedzie nowa jednostka długości. Zapomniałem o czymś? że zniknął czapki z daszkiem, na rzecz beretów, a dresy będziemy nosili z moheru Żródło: https://www.mecz.pl/forum/ubbthread...;page=1&fpart=all&gonew=1#UNREAD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mat2000
To jak jest z tym profesjonalem? Troicki mi zjebał kupon czy tyko obniżył jego wartoś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 petarda :Grin:
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Świetne 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Kiedyś była zabawa z tekstu " ciągnij dzidę" , nie pamiętam kto do kogo to powiedział, ale sporo śmiechu było. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
ciągnij dzidę mówisz ...hmmmm 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dałem rade  nie wiem jak się tam znalazłem skoro cały czss byłem na quasi... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|