|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) A, w ROTI byłeś ? ;> Na Dąbrowskiego (koło teatralki, trochę dalej jest rondo kaponiera) nie, ale następnym razem poszukam i spróbuję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[quote=_Korver_]Panowie polećcie jakieś fajne miejsce, kawiarnię, najlepiej w centrum miasta, odpowiednią do pójścia tam z dziewczyną. Poznałem fajną studentkę ostatnio i gdzieś trzeba wyskoczyć  Cafe Kawka na Wronieckiej  i pyszny jabłecznik z lodami, bitą śmietaną i toffi  gdzie to jest dokładniej ? koło czegoś charakterystycznego?  Chyba nie ma tam nic charakterystycznego. Jak wyjdziesz od rynku, to gdzieś po 100-200 m. po prawej stronie Korver, to jest niedaleko od Terytorium. Jak wychodzisz z Terytorium, idziesz w prawo i dochodzisz do ulicy Wronieckiej. I ta kawiarnia jest po prawej stronie jeśli sie nie mylę  [/quote] Kurde, chyba jednak po lewej jest a nie po prawej na Wronieckiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) A, w ROTI byłeś ? ;> Na Dąbrowskiego (koło teatralki, trochę dalej jest rondo kaponiera) w Stajence przy Teatralce tez sa dobre  najgorsza szamka jest chyba w tym nowym kebabie przy Kaponierze (przy Zeylanda) i w Siouxie w okienku (w nocy to juz w ogole, w wala robia, ze az zal)  
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Później poszliśmy do budki 'TEJ' (jak dla mnie najlepsze zapiekanki w mieście ;p) A, w ROTI byłeś ? ;> Na Dąbrowskiego (koło teatralki, trochę dalej jest rondo kaponiera) w Stajence przy Teatralce tez sa dobre  najgorsza szamka jest chyba w tym nowym kebabie przy Kaponierze (przy Zeylanda) i w Siouxie w okienku (w nocy to juz w ogole, w wala robia, ze az zal)   Na Zeylanda jeszcze nie jadłem, ale generalnie to nie lubię jadać fast foodów. Najczęściej to już sie skusze w trakcie, albo po imprezie. Niestety nie zawsze w nocy można zjeść zapiekankę, na przykład w zielonej budce na teatralce w nocy już najczęściej nie mają zapiekanek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roti cała doba  . Zielona Budka też całkiem dobre jedzenie. Przy Stajence to z tego co pamiętam już chyba nic nie zostało ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=odgdog][quote=_Korver_]Panowie polećcie jakieś fajne miejsce, kawiarnię, najlepiej w centrum miasta, odpowiednią do pójścia tam z dziewczyną. Poznałem fajną studentkę ostatnio i gdzieś trzeba wyskoczyć  Cafe Kawka na Wronieckiej  i pyszny jabłecznik z lodami, bitą śmietaną i toffi  gdzie to jest dokładniej ? koło czegoś charakterystycznego?  Chyba nie ma tam nic charakterystycznego. Jak wyjdziesz od rynku, to gdzieś po 100-200 m. po prawej stronie Korver, to jest niedaleko od Terytorium. Jak wychodzisz z Terytorium, idziesz w prawo i dochodzisz do ulicy Wronieckiej. I ta kawiarnia jest po prawej stronie jeśli sie nie mylę  [/quote] Kurde, chyba jednak po lewej jest a nie po prawej na Wronieckiej  [/quote] Jak idzie się Wroniecką od rynku, to po prawej stronie na bank. byłem tam co najmniej naście razy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Odgdog, ja mu pisałem jak ma iść od Terytorium 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie z Poznania wybiera sie ktos z was na mecz dzis ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie niestety nie ma w Poznaniu. Na ten weekend pojechałem do Koszalina  A tak w ogóle mam pytanie, wie ktoś jak dojechać do sklepu Factory? Dopiero co otwarty sklep w kierunku na jakiś Luboń, co zbyt wiele mi nie mówi  jakiś autobus, tramwaj jedzie w tamtym kierunku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie niestety nie ma w Poznaniu. Na ten weekend pojechałem do Koszalina  A tak w ogóle mam pytanie, wie ktoś jak dojechać do sklepu Factory? Dopiero co otwarty sklep w kierunku na jakiś Luboń, co zbyt wiele mi nie mówi  jakiś autobus, tramwaj jedzie w tamtym kierunku? jak chcwsz to w poniedzialek okolo 10 moge Ciebie podrzucic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w poniedziałek mam zajęcia, myślałem, żeby w przyszły weekend tam uderzyć, a wiesz jak tam dojechać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma po co tam w ogóle jechać. Słabizna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam nadzieję, że w Poznaniu kiedyś wreszcie doczekamy się outletów z prawdziwego zdarzenia, takich jak na zachodzie, gdzie będą dostępne na prawdę markowe ubrania w konkurencyjnych cenach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy poznańskie Factory można by porównać chociażby z warszawskim sklepem? Wszyscy się wypowiadają o detalach, a nikt nie napisał jak tam się dostać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm to może w tym mi ktoś pomoże: gdzie jest jakieś lodowisko w Poznaniu? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm to może w tym mi ktoś pomoże: gdzie jest jakieś lodowisko w Poznaniu?  przy Malcie również jest lodowisko (przystanek przed śródką)duży biały namiot...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm to nawet lepsza opcja, oki poszukam sobie resztę w necie. Dzięki 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pozdowieni z Poznania  Zaraz wychodze na miasto, moze skroje jakiegos miejscowego  Biszop mial byc 1szy, ale sie przestraszyl i wyjechal z miasta 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|