|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wszystkim Pinnacle działa tak jakby chciało a nie mogło (logowanie kilka minut)? Czy znowu tylko "dzieciom neostrady"?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obecne Pinnacle to taki zmixowany syf: 90% nie da sie grać, oferta dla picu do 30 euro jak Waterpolo, Siatka, Ręczna i masa lig piłki nożnej, hokeja... 10% da się dobrze grać, jak sporty USA, czołowe 5 lig piłki nożnej. Pinnacle w przerażającym tempie idzie w kierunku Bwin  już nie patrzą na jakość, tylko na ilość (ofertę), co z tego że nie da się nic postawić w tej ofercie - ale jest. Limity to tylko pół biedy. Mnie równie a nawet bardziej denerwuje, że przez dużą część dnia oferta wygląda jak na załączonym obrazku. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Na jeden mecz juz jest kurs  Mnie troche ostatnio zawiodl ich support, trafilem jakas babke o imieniu Norma, musialem jej tlumaczyc zasady rozliczania zakldow w hokeja. W piatym mejlu napisala mi przepraszam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wszystkim Pinnacle działa tak jakby chciało a nie mogło (logowanie kilka minut)? Czy znowu tylko "dzieciom neostrady"? Niestety tak... mimo że mam łącze 10 MB/s to ciężko się zalogować.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
lacze 6mb/s w jednym domu [netia] i 2mb/s w drugim [kablowka]
a chodzi gorzej niz zle
unibet zreszta tez w pewnych godzinach slabo :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co z nimi jest? Od południa nie mogę się u nich zalogować!!! Schodzą na psy ze spadającymi kursami i blokowaniem lig. Jest nie dobrze. A jeszcze nie tak dawno był to chyba najsolidniejszy buk.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja wchodze bez problemu, troszke zamula, ale wchodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wchodze bez problemu, troszke zamula, ale wchodzi  bo Ty z policji jestes mi Pinn chodzi beznadziejnie i to od dluzszego czasu na maila nie racza odpisac jaka jest przyczyna - czasem loguje sie dobre 30 minut - zenada!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Czyzby znowu problemy jak kiedys mieli uzytkownicy neo? Hagi podaj haslo i ID na priv i powiedz co mam obstawic 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mialem pare problemow jak sie logowałem uzywajac neostrady ale udalo sie. Po zalogowaniu strona jako tako dziala. Co ciekawe pinnacle mi dziala stabilniej jak korzystam z internetu poprzez GPRS, strony uruchamiaja sie powoli ale za kazdym razem wchodza.
|
|
|
|
|
|
|
Nie podoba mi sie ze pinnacle wystawia teraz tyle dyscyplin, lepiej bylo dawniej kiedy bylo malo ale za to mozna bylo grac grubo to co bylo, a obecnie wystawiaja jakies dziwne ligi lub dyscypliny, gracze wplacaja tam kase a grac normalnie nie moga, bo mozna postawiac 20funtow na zaklad, albo zaklad wisi jako offline :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest źle ale nie tragicznie. Jeśli chodzi o piłkę to niestety chyba kwestia godzin pracy ludzi obsługujących ofertę. Do godziny 12-13 czasu środkowoeuropejskiego limity są maksymalnie obniżone a automat jest nastawiony na zdejmowanie meczu, po każdym grubszym zagraniu. Niestety w zależności od limitu za "grubsze zagranie" może już zostać uznana stawka 36 euro. Tu objaśnienie do obrazka, który wkleiłem wyżej - pokazuje on stan gdzieś z godziny 11, o 9 natomiast cała oferta była. Także jak ktoś lubi sobie pograć na dziewiczych kursach to raczej nie w Pinnacle, po 12-13 są już mocno naruszone  Po tej godzinie limity są kilkakrotnie wyższe , mecze jeśli blokowane to na nie dłużej niż minutę i robi się znośnie. 1000$ na takie ligi jak rumuńska czy polska, 500 na drugą grecką, niższe to już naprawdę egzotyka: Egipt, Katar czy Iran. Niestety na tym, że nie można grać przez pół dnia lista zażaleń się nie kończy. Interfejs strony pochodzi chyba jeszcze z czasów prehistorycznych. Lada moment zainteresują się nim archeolodzy. Po zalogowaniu wchodzimy w mało intuicyjne kilkupoziomowe menu. Jeśli już udało nam się dotrzeć do interesującego nas zdarzenia i wybrać zakład to musimy potwierdzić to jeszcze hasłem. I modlić się, żeby w tym czasie kurs się nie zmienił bo inaczej czeka nas jeszcze z 10 kliknięć myszką jeżeli nie potwierdzimy zakładu a chcemy wrócić do tego samego miejsca. Jeśli dodamy do tego dosyć ślamazarne tempo ładowania się strony (nawet gdy nie ma takich problemów jak były ostatnio) i krótką sesję (po kiego diabła wywala mnie co 5 minut skoro każdy zakład i tak muszę potwierdzić hasłem?!) to robi nam się buk dla ludzi o anielskiej wręcz cierpliwości. Co ciekawe samo Pinnacle jest dumne ze swojego interfejsu. A już zupełnie mnie zadziwia, że wielu graczy się nim zachwyca. Dla mnie absolutna czołówka najgorszych stron w historii Internetu.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Pełna zgoda z Panem w czarnej masce. Interfejs przed potowy, do tego fluktuacje online i prędkość ładowania strony. Gdyby nie marża, dawno bym się zawinął.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Odnośnie do limitów, zgodzę się, trzeba znać odpowiednią porę, a zagra się grubiej. Ale obecnie, na mniej popularne ligi (jak Polska itp.) można zagrać grubiej niż w pinnacle w firmach typu sportingbet, bet365 i nie będę dalej wypisywał, by nie siać propagandy. Odnośnie do strony i interfejsu, to zgodzę się, że obok bet365 jest to chyba najgorszy bukmacher w jakim grałem. Kursy i marża jednak nadal kuszą.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dziala wam strona? U mnie nie chce nawet znalezc serwera:/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zdania sa podzielone z tego co widze. Mamy o to kolejny argument przeciw Pinnacle:/ Daleko jest mi od tego by przestac tam grac ale czasem mnie denerwuja problemy z ich strona
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|