Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 13 1 2 7 8 9 10 11 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy wszystkim Pinnacle działa tak jakby chciało a nie mogło (logowanie kilka minut)? Czy znowu tylko "dzieciom neostrady"?

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
tak mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by papa_smerf
Obecne Pinnacle to taki zmixowany syf:

90% nie da sie grać, oferta dla picu do 30 euro jak Waterpolo, Siatka, Ręczna i masa lig piłki nożnej, hokeja...

10% da się dobrze grać, jak sporty USA, czołowe 5 lig piłki nożnej.

Pinnacle w przerażającym tempie idzie w kierunku Bwin frown już nie patrzą na jakość, tylko na ilość (ofertę), co z tego że nie da się nic postawić w tej ofercie - ale jest.
Limity to tylko pół biedy. Mnie równie a nawet bardziej denerwuje, że przez dużą część dnia oferta wygląda jak na załączonym obrazku.

[Linked Image]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na jeden mecz juz jest kurs wink

Mnie troche ostatnio zawiodl ich support, trafilem jakas babke o imieniu Norma, musialem jej tlumaczyc zasady rozliczania zakldow w hokeja.
W piatym mejlu napisala mi przepraszam laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by z o R r o
Czy wszystkim Pinnacle działa tak jakby chciało a nie mogło (logowanie kilka minut)? Czy znowu tylko "dzieciom neostrady"?

Niestety tak... mimo że mam łącze 10 MB/s to ciężko się zalogować.

V
addict
addict
V Offline
lacze 6mb/s w jednym domu [netia]
i 2mb/s w drugim [kablowka]

a chodzi gorzej niz zle

unibet zreszta tez w pewnych godzinach slabo :/

K
addict
addict
K Offline
Co z nimi jest? Od południa nie mogę się u nich zalogować!!!
Schodzą na psy ze spadającymi kursami i blokowaniem lig.
Jest nie dobrze. A jeszcze nie tak dawno był to chyba najsolidniejszy buk.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja wchodze bez problemu, troszke zamula, ale wchodzi smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by lupus
Ja wchodze bez problemu, troszke zamula, ale wchodzi smile

bo Ty z policji jestes

mi Pinn chodzi beznadziejnie i to od dluzszego czasu
na maila nie racza odpisac jaka jest przyczyna - czasem loguje sie dobre 30 minut - zenada!

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Czyzby znowu problemy jak kiedys mieli uzytkownicy neo?

Hagi podaj haslo i ID na priv i powiedz co mam obstawic wink

M
addict
addict
M Offline
Mialem pare problemow jak sie logowałem uzywajac neostrady ale udalo sie. Po zalogowaniu strona jako tako dziala. Co ciekawe pinnacle mi dziala stabilniej jak korzystam z internetu poprzez GPRS, strony uruchamiaja sie powoli ale za kazdym razem wchodza.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nie podoba mi sie ze pinnacle wystawia teraz tyle dyscyplin, lepiej bylo dawniej kiedy bylo malo ale za to mozna bylo grac grubo to co bylo, a obecnie wystawiaja jakies dziwne ligi lub dyscypliny, gracze wplacaja tam kase a grac normalnie nie moga, bo mozna postawiac 20funtow na zaklad, albo zaklad wisi jako offline :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest źle ale nie tragicznie.

Jeśli chodzi o piłkę to niestety chyba kwestia godzin pracy ludzi obsługujących ofertę. Do godziny 12-13 czasu środkowoeuropejskiego limity są maksymalnie obniżone a automat jest nastawiony na zdejmowanie meczu, po każdym grubszym zagraniu. Niestety w zależności od limitu za "grubsze zagranie" może już zostać uznana stawka 36 euro. Tu objaśnienie do obrazka, który wkleiłem wyżej - pokazuje on stan gdzieś z godziny 11, o 9 natomiast cała oferta była. Także jak ktoś lubi sobie pograć na dziewiczych kursach to raczej nie w Pinnacle, po 12-13 są już mocno naruszone wink Po tej godzinie limity są kilkakrotnie wyższe , mecze jeśli blokowane to na nie dłużej niż minutę i robi się znośnie. 1000$ na takie ligi jak rumuńska czy polska, 500 na drugą grecką, niższe to już naprawdę egzotyka: Egipt, Katar czy Iran.

Niestety na tym, że nie można grać przez pół dnia lista zażaleń się nie kończy. Interfejs strony pochodzi chyba jeszcze z czasów prehistorycznych. Lada moment zainteresują się nim archeolodzy. Po zalogowaniu wchodzimy w mało intuicyjne kilkupoziomowe menu. Jeśli już udało nam się dotrzeć do interesującego nas zdarzenia i wybrać zakład to musimy potwierdzić to jeszcze hasłem. I modlić się, żeby w tym czasie kurs się nie zmienił bo inaczej czeka nas jeszcze z 10 kliknięć myszką jeżeli nie potwierdzimy zakładu a chcemy wrócić do tego samego miejsca. Jeśli dodamy do tego dosyć ślamazarne tempo ładowania się strony (nawet gdy nie ma takich problemów jak były ostatnio) i krótką sesję (po kiego diabła wywala mnie co 5 minut skoro każdy zakład i tak muszę potwierdzić hasłem?!) to robi nam się buk dla ludzi o anielskiej wręcz cierpliwości. Co ciekawe samo Pinnacle jest dumne ze swojego interfejsu. A już zupełnie mnie zadziwia, że wielu graczy się nim zachwyca. Dla mnie absolutna czołówka najgorszych stron w historii Internetu.

Ana <3
Ana <3
Pełna zgoda z Panem w czarnej masce.
Interfejs przed potowy, do tego fluktuacje online i prędkość ładowania strony.
Gdyby nie marża, dawno bym się zawinął.

M
stranger
stranger
M Offline
Odnośnie do limitów, zgodzę się, trzeba znać odpowiednią porę, a zagra się grubiej. Ale obecnie, na mniej popularne ligi (jak Polska itp.) można zagrać grubiej niż w pinnacle w firmach typu sportingbet, bet365 i nie będę dalej wypisywał, by nie siać propagandy.
Odnośnie do strony i interfejsu, to zgodzę się, że obok bet365 jest to chyba najgorszy bukmacher w jakim grałem.
Kursy i marża jednak nadal kuszą.

M
addict
addict
M Offline
Dziala wam strona? U mnie nie chce nawet znalezc serwera:/

C
member
member
C Offline
nie działa

Ana <3
Ana <3
działa

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
działa

M
addict
addict
M Offline
Zdania sa podzielone z tego co widze. Mamy o to kolejny argument przeciw Pinnacle:/ Daleko jest mi od tego by przestac tam grac ale czasem mnie denerwuja problemy z ich strona

Strona 9 z 13 1 2 7 8 9 10 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, alfa, latajaca_holenderka, Sensei, aker, Lukasz111, forty, JelineK), 2,743 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,260
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025