Oryginalnie wysłał apofis:
[qb]Stanowczo protestuję aby w tej fazie kończyć rozgrywki. Czy nie wpadłeś na pomysł że jeżeli podliczysz grupę to zostanie pewnikiem najaktywniejsza czołówka z której spokojnie można zrobić play-offy dla ośmiu zepołów. Do 18 VIII 2002 jest ponad dwa tygodnie potwierdzenie udziału w play-ofach i gramy dalej. Jeżeli nie masz ochoty na prowadzenie konkursu to mów otwarcie. Choć niewiele mam doświadczenia to myślę że z takim konkursikiem spokojnie sobie poradzę.
Jestem za prowadzeniem konkursu dalej jak nie ma chętnego to do 10.VIII podliczę i podam wyniki.
[/qb]
Ja sie chetnie pobawie dalej, ale nie widze wiekszego sensu wysylania skladow, jezeli robi to tylko trzech uczestnikow (z 14).
Wynikow nie podaje praktycznie nikt (vide 12 kolejka - tylko wynik mojego meczu).
Nigdzie nie powiedzialem ze nie mam ochoty na prowadzenie konkursu. Na marginesie ja robie tylko tabelki - glownym organizatorem jest "slav007o".
----------------------------------------------
Do 7.VIII (sroda) czekam na zalegle wyniki. Tego dnia dokonam podzialu na trzy grupy finalowe i podam terminarz na runde finalowa. Jeszcze sie zastanwie, ale prawdopodobnie bedzie tak, ze druzyny z miejsc 1-4 i 5-8 beda walczyc systemem mecz i rewanz, natomiast pozostale druzyny (9-14) w jednej grupie (jeden mecz z kazdym przeciwnikiem) i zakoncza rozgrywki kolejke wczesniej.