juz po meczu ciekawe jak bylo i jaki wynik ja nie zagladam bo czekam na 23 na tv3 na trasmisje meczu... i nie zagladne tutaj lpeiej do 1 bo ktos jeszcze napisze wynik
Mecz słaby, na telebimie sporo ludzi (jakieś 3-4 tysiące). Spalili nam flage :[ Dwie sytuacje w meczu bramkowe i koniec, przypomniały mi się derby Łodzi.
lupus do jasnej cholery jak bylo 2-1 dla Lechii tak jak piszesz w pw to wielkie dzieki mam nadzieje ze blefujesz dziekie temu bede ogladal... ok nie odbieram juz zadnych pw
Gdyby nie PZPN byłoby tyle samo punktów ile ma lider i lepszy bilans bramkowy. Ostatnio sporo kontuzji, a i w meczach ze Zniczem i Turem po strzeleniu bramki piłkarze stawali myśleli, że już koniec :[ a potem dogonić trzy punkty było trudno (szczególnie gdy Turek oddał 2 strzały na naszą bramkę, a tak to obrona Częstochowy). Piłkarsko jesteśmy lepsi teraz wszystko zależy od Stawowego bo jak niektórych widze na boisku to O_o Mam nadzieje, że zagrają najlepszy mecz w tym sezonie i wygrają
buhaha dobre "gdyby nie PZPN". a kupczenie meczow to nie ma z tym nic wspolnego
Popatrz ilu jest winnych w sprawie sprzedawania spotkań i ile klubów zostało ukaranych. To jest chore, karają zespoły których nie lubią. Kiedy Legia dostała jakąkolwiek karę? Ponad 100 osób podejrzanych w sprawie kupczenia meczami i trzy ukarane kluby Kozła ofiarnego znaleźć trzeba. Wisła jaką kare dostała po spotkaniu Wisła - Arka? Pare tysięcy złotych? Niektóre artykuły też są zajebiste: "piłakrz biegał za sędzią i pytał kiedy reszcie ten karny" Lista kupionych spotkań przez Arke też niesamowita a nic nie udowodniono, smutne.
Haz$, byłeś na tym meczu? Jeśli tak, i twierdzisz, że mecz był rozgrywany fair-play (bez pomocy sędziego) , to ja już nic nie piszę. Każdy kto widział co się działo, jest świadom iż nie należał on do gatunku czystych.
Popatrz ilu jest winnych w sprawie sprzedawania spotkań i ile klubów zostało ukaranych. To jest chore, karają zespoły których nie lubią. Kiedy Legia dostała jakąkolwiek karę? Ponad 100 osób podejrzanych w sprawie kupczenia meczami i trzy ukarane kluby Kozła ofiarnego znaleźć trzeba. Wisła jaką kare dostała po spotkaniu Wisła - Arka? Pare tysięcy złotych? Niektóre artykuły też są zajebiste: "piłakrz biegał za sędzią i pytał kiedy reszcie ten karny" Lista kupionych spotkań przez Arke też niesamowita a nic nie udowodniono, smutne.
Kiedy Legia dostala kare? non top dostaje/dostawala kary za kiboli. A ponadto odebrano jej tytul i to w jakich czasach gdzie kupczono na lewo i prawo. Czekam tylko az wkoncu spuszcza Lubin.
Mowisz o liscie spotkan kupionych przez Arke ze jest dluga a nic nie udowodniono poczekaj troche. Jak wyszla afera to pewnie dygales nozkami oby Areczki nie spusciliczasami do 3 ligi a teraz wielki bohater ze to nie fair bo jej jeszcze nic nie ujawniono. smiesza mnie twoje wypowiedzi. Ja bym takim klubom dojebal odrazu granie od V ligi a nie spadek o 1 klase rozgrywkowa