|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to Skipper napisał - to nie wyścig na 100 metrów - czyli ja bym zostawił 2 stopy i postawił na większą samodzielność uczestników w podawaniu typów, oferta na początku roku będzie bardzo szeroka i każdy powinien coś wartego podania znaleźć. Typy autorskie jak najbardziej w cenie - co nagle to po diable, lepiej przemyśleć, przeanalizować dokładniej dany mecz, podawanie bo akurat fajny kurs i pasuje do konkursu nie zawsze się sprawdza  . Czas trwania - 12 tygodni. Zmieniłbym lekko formułę typów które trzeba podać. 6/7 podstawowych i 2 underdogi. 1 underdog obowiązkowy - nietrafienie nie powodowałoby żadnych konsekwencji, za trafienie +2 pkt. Natomiast drugi UD również +2 pkt za trafienie, ale za pudło minus 1 pkt.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Jak to Skipper napisał - to nie wyścig na 100 metrów - czyli ja bym zostawił 2 stopy i postawił na większą samodzielność uczestników w podawaniu typów, oferta na początku roku będzie bardzo szeroka i każdy powinien coś wartego podania znaleźć. Typy autorskie jak najbardziej w cenie - co nagle to po diable, lepiej przemyśleć, przeanalizować dokładniej dany mecz, podawanie bo akurat fajny kurs i pasuje do konkursu nie zawsze się sprawdza  . słuszne słowa - tylko co ci po czasochłonnej analizie, jak kilka minut po wystawieniu jest już 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
at
Czas trwania - 12 tygodni. Zmieniłbym lekko formułę typów które trzeba podać. 6/7 podstawowych i 2 underdogi. 1 underdog obowiązkowy - nietrafienie nie powodowałoby żadnych konsekwencji, za trafienie +2 pkt. Natomiast drugi UD również +2 pkt za trafienie, ale za pudło minus 1 pkt. ja bym nic nie zmienial, 7 typow jest oki, a 2 ud to juz przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tej edycji juz zagram, ilosc stopow uzaleznilbym od ilosci uczestnikow, aczkolwiek 2 stopy sa mi blizsze bo bedzie co grac na poczatku sezonu, kiedy start ? z poczatkiem AO ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecej niz 1 UD spowoduje ze nie gram .... bo nie mam szans  ... bo to moja zmora  , wiec od tego uzalezniam start.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja opuscilem poprzednia edycje wiec w tej juz musze wystapic bez wzgledu na regulamin;)Mam nadzieje, ze XIII w ktorej wystapie jako uczestnik bedzie szczesliwa:)Wolalbym 1 doga zdecydowanie:)
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
7 typów, 1 dog, 2 x  ,  po 3 typach, start od 1st rundy AO
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
i ja znowu sie dolacze , start proponuje tez 1st round ao ,reszta dla mnie bez roznicy i tak zagram;), pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie prawie ideal regulamin majner-a: 7 typów, 1 dog, 2 x  ,  po 3 typach, start od pierwszej rundy AO
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
7 typów, 1 dog, 2 x  ,  po 3 typach, start od 1st rundy AO jestem za 
|
|